Broj oboljelih od autizma raste usporedno s progresivnim rastom broja cjepiva, a na svakih 16 irskih dječaka jedan je autist

1
3274

Prvi znanstveni rad o autizmu spominje cjepivo koje mu je prethodilo

Ponavlja se tvrdnja da ne postoje istraživanja koja podupiru pretpostavku da cjepiva mogu izazvati autizam. To najčešće ponavlja medicinsko osoblje i službenici javnog zdravstva kojima nikada nije rečeno da postoje takve studije, a ima i onih koji jednostavno odbiju pročitati podatke kad im se ponude, te nastave raditi pod lažnom pretpostavkom da je to samo “internetska glasina” ili rezultat jednog pobijenog rada objavljenog 1998. godine.

Istina je da postoji najmanje 30 znanstvenih studija koje su na razne načine uspjele ukazati ili povezati cijepljenje i pojavu autizma.

Postoji najmanje 124 Istraživačka rada koji podržavaju mogućnost da cjepiva uzrokuju autizam

U stvari, u prvom istraživačkom radu ikad napisanom o autizmu, spominje se i cjepivo koje mu je prethodilo. Davne 1930. dječji psihijatar Leo Kanner, dr. med. spec. psihijatrije, tijekom nekoliko godina otkrio je jedanaestero djece s novim skupom neuroloških simptoma koji nikada nisu opisani u medicinskoj literaturi. Djeca su bila povučena, nekomunikativna i iskazivala su slična neobična ponašanja. Ovaj poremećaj je postao poznat kao “Autizam”. U jednom od 11 promatranih slučaja dr. Kanner je naveo da je početak ovog neurološkog poremećaja uslijedio nedugo nakon primljenog cjepiva protiv boginja. Znanstveni rad “Autistic Disturbances of Affective Contact” 1943.

Ovaj rad je objavljen 1943.godine, a dokazi o tome da cijepljenje uzrokuje sve veći porast neuroloških i imunoloških regresija, uključujući autizam, povećavaju se od tog vremena do danas.


Svaki 16 dječak u Irskoj je autist

Prema najnovijim podacima britanskoga Zavoda za javno zdravstvo (NH) koji su objavljeni 22. svibnja 2020.godine, učestalost autizma među irskom djecom sada je 4,3%, što je porast od 82% u 5 godina. Autizmom je u Irskoj pogođen jedan od 16 dječaka.


Svako 54 dijete u Americi je autist

Progresivni porast autizma u Irskoj prate u stopu i Sjedinjene Američke Države. Sudeći po izvještaju od 27. ožujka 2020., godine svako 54. američko dijete pogođeno je autizmom.

Radi se o zabrinjavajuće progresivnom trendu rasta ovog neurološkog poremećaja u djece, osobito ako se zna da je 1975. godine na svakih 5.000 djece tek jedno dijete bilo autistično, dok se 1940.-ih godina još nije niti znalo da postoje.


Eksplozija autizma je akutna sramota za CDC, stoga namještaju brojeve

Sjedinjene američke države bi prestigle Irsku po broju autista da CDC ne lažira podatke s ciljem da umaji ovaj gorući problem. Godine 2016., Judith Pinborough-Zimmerman, glavna istražiteljica CDC-ove “Mreže za praćenje autizma” ADDM, podnijela je tužbu saveznog zviždača kojom je optužila CDC da svakodnevno prisiljava svoje istražitelje na krivotvorenje podataka s ciljem prikrivanja prave epidemije autizma. “Eksplozija autizma je akutna sramota za CDC, stoga se brojevi namještaju”.


Eksplozija autizma započela je nakon 1986. godine

Kriza s COVID-19 je patuljak prema ovome. “Institut za zdravstvenu metriku” IHM Bill Gatesa predvidio je 81.766 smrtnih slučajeva COVID-19. Prosječna dob umrlih je oko 75 godina.

Za razliku od toga, autizam pogađa novorođenčad i bebe pretvarajući njima i njihovim roditeljima život u agoniju. Većina te djece nikada neće ići na ljubavni spoj, napisati pjesmu, baviti se sportom, pridružiti se vojsci, plaćati porez, glasati, upravljati tvrtkom, govoriti ili samostalno koristiti toalet. Trošak njihove skrbi je već dosegnuo iznos od 250 milijardi dolara godišnje + porast. EPA – Environmental Protection Agency – znanstvenici kažu da je epidemija počela 1989. godine, kad je CDC dramatično proširio raspored cjepiva za djecu, množeći izloženost dojenčadi neurotoksimima poput žive i aluminija.

Upravo te 1986. godine je donesen zakon koji štiti proizvođače cjepiva od odgovornosti

U 1962. godini djeca su se cijepila sa samo 5 doza cjepiva. Nakon što je farmaceutska industrija bila izložena brojnim tužbama i plaćanju odšteta za teške posljedice cijepljenja, korporacije su lobirale u američkoj vladi te je 1986. godine izglasan zakon koji je potpisao tadašnji predsjednikia Regan,  kojim se proizvođače cjepiva amnestira od svake odgovornosti, a za štetne posljedice cjepiva odgovornost preuzima država, uključujući postupanje po odštetnim zahtjevima.

Zaštićenoj zakonom “National Childhood Vaccine Injury Act NCVIA (Public Law 99-660) iz 1986.godine (42 U.S.C. §§ 300aa-1 to 300aa-34), rasterećenoj od briga o odštetama, farmaceutskoj industriji širom su se otvorila vrata za proizvodnju cjepiva, nakon čega su strmoglavi rast broja novih cjepiva, bez sigurnosnih studija, kao i nova proširenja kalendara cijepljenja, postali gotovo pa nezaustavljivi.


Ministarstvo zdravstva i CDC do danas nisu uspjeli dokazati da DTP cjepivo ne izaziva autizam, a prema predsjedničkom dekretu iz 1986. godine, to su bili obavezni učiniti u roku od tri godine od dana njegova donošenja

Ministarstvo zdravstva SAD-a i CDC, američki centar za kontrolu i prevenciju zaraznih bolesti kao jedna od njegovih glavnih operativnih komponenti, do danas nisu uspjeli dokazati da DTP cjepivo ne izaziva autizam, a prema predsjedničkom dekretu iz 1986. godine to su bili obavezni učiniti u roku od tri godine od dana njegova donošenja

Naime, vlada SAD-a je 1986. godine predsjedničkim dekretom “National Childhood Vaccine Injury Act(Public Law 99-660) kojega je potpisao Ronald Regan, obvezala američko ministarstvo zdravstva “Secretary of Health and Human Services ” da zbog moguće veze cjepiva s autizmom i drugim bolestima izrade studije koje će dokazati da ta povezanost ne postoji.

Najkasnije u roku od tri godine od dana stupanja na snagu ovog zakona, ministar zdravstva trebao je predati pregled svih relevantnih medicinskih i znanstvenih podataka (uključujući podatke dobivene iz studije o vanjskim utjecajima, okolnostima i opsegu veze, ako postoji, između cjepiva koja sadrže pertusis (uključujući cijelu stanicu, ekstrakte i specifične antigene) i sljedećih bolesti:

(1) Hemolitična anemija.
(2) Hipsaritmija.
(3) infantilni grčevi.
(4) Reyejev sindrom.
(5) Periferna mononeuropatija.
(6) Smrti klasificirane kao sindrom iznenadne smrti dojenčadi.
(7) Aseptički meningitis.
(8) Maloljetnički dijabetes.
(?) ???????.

Danas, 34 godine kasnije, takva znanstvena studija još uvijek ne postoji, ali to CDC i naše liječnike ne sprječava u tvrdnji kako “cjepiva ne izazivaju autizam” iako se pouzdano zna da se radi o tvrdnji koja nije utemeljena u znanosti, već fantaziji. Zašto takva studija ne postoji?

a) Znanstvena studija koja bi ispitala povezanost DTP cjepiva i autizma stvarno nikada nije izrađena, unatoč obavezi iz predsjedničkog dekreta, čemu se ne zna opravdan razlog.

b) Znanstvena studija koja bi ispitala povezanost DTP cjepiva i autizma postoji, ali je u njoj utvrđena povezanost, zbog čega ista nije izložena javnosti i medicinskoj struci, jer je cijepljenje koje se smatra “najvećim dostignućem 20. stoljeća koje je spasilo čovječanstvo od smrtonosnih bolesti” ustvari uzročnik epidemije teških neuroloških oboljenja kod djece, što bi američku vladu koštalo previše zbog obveze isplata odšteta.

Nedavno je završen sudski proces nakon kojeg je ICAN od CDC-a zatražio te i druge znanstvene studije, osim onih za MMR cjepivo, koje bi mogle znanstveno opravdati tvrdnju da “cjepiva ne izazivaju autizam”, no CDC ih nije bio u stanju dostaviti.


Od 1962. godine do 2018. godine 5 doza cjepiva povećala su se na nevjerojatnih 72 doze cjepiva i još rastu

U 1962. godini američka su djeca trebala primiti 5 doza cjepiva, a 2018. godine čak 72 doze cjepiva do svoje 18. godine. Farmaceutske kompanije sa svojom pohlepom te inertna država s koruptivnim pojedincima savršen su spoj za katastrofu koja nam se odvija pred nosom. Prava epidemija je pandemija autizma koji progresivno raste jer korumpirane zdravstvene organizacije manipuliraju s rezultatima ispitivanja, a mediji podmuklo šute.


Muška novorođenčad cijepljena prije napunjene 3 godine protiv ospica, rubeole i zaušnjaka MMR cjepivom ima 69% veći rizik od autizma

Znanstvena studija pruža nove epidemiološke dokaze koji pokazuju da muškarci, a naročito afroamerikanci koji su primili MMR cjepivo prije dobi od 24 mjeseca ili 36 mjesecistarosti imaju veću vjerojatnost da će dobiti dijagnozu autizma. Autor Znanstvene studije: Prof. dr. sci. Brian S. Hooker dr. biol. spec. biokemije i kemije.

Analizirajući podatke iz CDC baze podataka, kada su se usporedili slučajevi autizma s primljenim prvim MMR cjepivom prije i nakon 36 mjeseci starosti, uočen je statistički vrlo značajan porast slučajeva autizma kod muške djece (69%), naročito kod muške djece afroameričkog porijekla (73%), koji su primili prvo MMR cjepivo prije dobi od 36 mjeseci (3 godine).

8. kolovoza 2014. godine objavljena je znanstvena studija koja je potom povučena – Measles-mumps-rubella vaccination timing and autism among young african american boys: a reanalysis of CDC data – jer ju je stopirao CDC, vlasnik podataka

7. prosinca 2018. godine – pravomoćnom sudskom presudom dopušteno je da se nanovo analiziraju podaci iz baze podataka CDC-a, čime se prethodno utvrđeno potvrdilo, a studija je potom objavljena u znanstvenom časopisu “Jurnal of American Physicians and Surgeons”.


Muška novorođenčad cijepljena protiv hepatitisa B ima 194% veći rizik od autizma nego ona necijepljena

Znanstvenici Dr. sc. Carolyn M. Gallagher, dr. med. spec. javnog zdravstva i istraživanja posljedica liječenja i Dr. sc. Melody S. Goodman, dr. med. spec. biostatike, prevencija javnog zdravlja, asistent profesora preventivne medicine na odjelu za razvoj znanosti, direktor centra za javno zdravstvo, u suradnji s Diplomskim studijom javnog zdravstva, te Medicinskim centrom Sveučilišta Stony Brook, NY izradili su studiju koja je istražila povezanost između cijepljenja muške novorođenčadi protiv hepatitisa B i broja prijavljenih slučajeva ASD-a.

Studija je naručena jer se pokazalo da su rezultati ispitivanja sigurnosti masovne imunizacije novorođenčadi cjepivom protiv hepatitisa B koja je započela 1991. godine, kontradiktorni.

Naime, radna skupina za sigurnost cjepiva izvijestila je da nema povezanosti između cijepljenja novorođenčadi protiv hepatitisa B i povišenih temperatura ili neuroloških nuspojava, dok su znanstvene studije provedene na uzorcima američke djece utvrdile povezanost cijepljenja protiv hepatitisa B i infekcije uha, faringitisa i kroničnog artritisa, kao i povezanost s brojem izdanih uputnica za osobne asistente specijalnih obrazovnih službi predškolskog obrazovanja (EIS). Isto tako, pokazalo se da je broj djece s poremećajem iz autističnog spektra (ASD) raste usporedno s brojem djece kojima je propisana potreba za osobnim asistentom (EIS).

Ova križno-usporedna studija koristila se podacima iz američke službene baze podataka o oboljelima (National Health Interview Survey) u periodu od 1997. do 2002. godine. Logističko regresijsko modeliranje korišteno je za procjenu neonatalnog cjepljenja protiv hepatitisa B s rizikom od pojave autizma (ASD) kod dječaka starih između 3 i 17 godina starosti, sa zapisima o vremenu primljenog cjepiva, u odnosu na rase, obrazovanje majki i kućanstva s oba roditelja.

Istraživanjem se utvrdilo da su dječaci koji su primili cjepivo protiv hepatitisa B tijekom prvog mjeseca života imali 2,94 (194%) puta veće šanse za oboljenje od bolesti iz autističnog spektra – ASD (nZ31 od 7,486; OR Z 2,94; p Z 0,03; 95% CI Z 1,10, 7,90) u usporedbi s kasnije cijepljenim ili necijepljenim dječacima. Bijeli dječaci imali su 61% manju šansu za oboljenje od ASD (ORZ0.39; pZ0.04; 95% CIZ0.16, 0.94) u odnosu na dječake koji nisu bijele rase.

Nalazi studije sugeriraju da su američka novorođenčad cijepljena cjepivom protiv hepatitisa B imala trostruko veći rizik od ASD-a od necijepljene djece, a rizik je bio najveći za dječake koji nisu bijele rase.


Novorođenčad koja je primila cjepivo protiv Hepatitisa B u prvih 30 dana ima 660% veći rizik od autizma

CDC-ova masovna studija iz 1999. godine s VSD – Vaccine Safety and Development – s najvećom medicinskom bazom podataka u SAD-u pokazala je da djeca koja su primila cjepivo protiv hepatitisa B u prvih 30 dana imaju 660% veći rizik za dijagnozu autizma.


Zašto “ne postoji” veza između cijepljenja i autizma?

CDC i farmaceutska industrija su u tom trenutku nesumnjivo znali da cjepiva uzrokuju epidemiju autizma. Sakrili su studiju VSD-a, proglasili VSD neovisnim znanstvenicima i naručili od salonskih znanstvenika, prevaranata, divljaka i farmaceutskih plaćenika, da izrade desetke lažnih MMR studija s ciljem “dokazivanja da cjepiva ne uzrokuju autizam.”

Blokirali su ispitivanja svih cjepiva koja se daju djeci mlađoj od 6 mjeseci. Tony Fauci odigrao je ključnu ulogu u zataškavanju. Fauci koji godišnje dodjeljuje 6 milijardi dolara znanstvenih stipendija, osigurao je da studije koje istražuju genetski uzrok (Mitochondrial disease) ispitivanje autizma dobiju sredstva, a one koje proučavaju vanjski uzrok autizma, poput cijepljenja, nikada ne dobiju sredstva.

Kada je 2008. godine NIH-ov Koordinacijski odbor za autizam izglasao 16 milijuna dolara za proučavanje povezanosti autizma i cjepiva, Fauci i Tom Insel su te studije “ubili”. Zajedno su počinili jednu od najuspješnijih zločinačkih zavjera u povijesti. Hoće li CHD zločince privesti pravdi?


Autizam je na uputi proizvođača DTP cjepiva naveden kao moguća nuspojava

Nadalje, među nuspojavama cjepiva protiv Difterije, Tetanusa i Pertusisa DTP cjepiva, koje su prijavljene tijekom postvakcinalnog ispitivanja cjepiva Tripedia (difterijski i tetanusni toksoidi i acetularno pertusis cjepivo) uključene su idiopatska trombocitopenična purpura, SIDS, anafilaktička reakcija, celulitis, autizam, konvulzije, encefalopatija, hipotonija, neuropatija,…


Isplaćena odšteta za oštećenja uzrokovana cjepivom, uključujući i autizam, veća je od 4 milijarde dolara

Isplaćene naknade za djecu oštećenu cjepivom, do današnjeg dana:
$4,373,905,457.40 USD (4 milijarde i 374 milijuna) i još se zbrajaju.


Već 32 godine ne postoji niti jedna znanstvena studija o sigurnosti cjepiva

Tužba protiv The U.S. Department of Health and Human Services HHS koja pokazuje da nijedna studija sigurnosti na cjepivima nije provedena više od 32 godine.


Vrhovni sud u Amerci presudio da su cjepiva neizbježno nesigurna

Vrhovni sud u Americi presudio: Cjepiva su “Neizbježno nesigurna.” 


Pitanja:

  1. Jeste li se već zapitali koliko je COVID-19 bolesnika ili smrti, a koliko AUTISTA ste vidjeli svojim očima?
  2. Što vam se čini kao prava pandemija, a što kao laž, ako zanemarite svakodnevno brojanje mrtvih na televiziji?
  3. Mislite li i dalje da su cjepiva sigurna?

Nemojte nam vjerovati, pročitajte službene dokumente, razmislite o njima, a zaključak donesite sami!

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments