Cookie Policy

Politika kolačića

O ovoj politici kolačića.

Ova Pravila o kolačićima objašnjavaju što su kolačići i kako ih koristimo. Trebali biste pročitati ovu politiku da biste razumjeli što su kolačići, kako ih koristimo, vrste kolačića koje koristimo, tj. podatke koje prikupljamo pomoću kolačića i kako se te informacije koriste i kako kontrolirati postavke kolačića. Za dodatne informacije o tome kako koristimo, pohranjujemo i čuvamo vaše osobne podatke, pogledajte naša

Pravila o privatnosti.

U bilo kojem trenutku možete promijeniti ili povući svoj pristanak iz Izjave o kolačićima na našoj web stranici. Saznajte više o tome tko smo mi, kako nas možete kontaktirati i kako obrađujemo osobne podatke u našim Pravilima privatnosti. Vaša se suglasnost odnosi na sljedeće domene: dokumentarac.hr

Vaše trenutno stanje: pristanak prihvaćen.

Dopusti sve kolačiće (neophodne, nepotrebne, funkcionalne, performanse, analitiku, reklame, ostale).

Upravljajte svojim pristankom.

Što su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke koje se koriste za pohranjivanje malih dijelova informacija. Kolačići se pohranjuju na vašem uređaju kada se web stranica učita u vaš preglednik. Ovi kolačići nam pomažu da web stranica ispravno funkcionira, učini web stranicu sigurnijom, pruži bolje korisničko iskustvo i razumije kako web stranica radi te analiziramo što radi i gdje treba poboljšati. Kako koristimo kolačiće? Kao i većina internetskih usluga, naša web stranica koristi kolačiće prve i treće strane u brojne svrhe. Kolačići prve strane uglavnom su nužni za ispravno funkcioniranje web stranice i ne prikupljaju vaše osobne podatke. Kolačići trećih strana koji se koriste na našim web stranicama uglavnom se koriste za razumijevanje načina na koji web stranica radi, kako komunicirate s našom web-stranicom, osiguravanja sigurnosti naših usluga, pružanja oglasa koji su relevantni za vas, i sve u svemu, pružajući vam bolju i poboljšanu korisničko iskustvo i pomoći u ubrzavanju vaše buduće interakcije s našom web-stranicom.

Koje vrste kolačića koristimo?

Kolačići koji se koriste na našoj web stranici grupirani su u sljedeće kategorije.

Neophodan

Neophodni kolačići su apsolutno neophodni za pravilno funkcioniranje web stranice. Ova kategorija uključuje samo kolačiće koji pružaju osnovnu funkcionalnost i sigurnosne značajke web stranice. Ovi kolačići ne pohranjuju nikakve osobne podatke.

Nepotreban

Svi kolačići koji možda nisu posebno potrebni za funkcioniranje web stranice i koji se koriste posebno za prikupljanje osobnih podataka korisnika kroz analitiku, oglašavanje, drugi ugrađeni sadržaj nazivaju se nepotrebnim kolačićima. Prije pokretanja ovih kolačića na Vašoj web stranici potrebno je pribaviti privolu korisnika.

Funkcionalni Funkcionalni kolačići pomažu u obavljanju određenih funkcija poput dijeljenja sadržaja web stranice na platformama društvenih medija, prikupljanja povratnih informacija i drugih značajki trećih strana.

Powered By WebToffee