I. IBT JAVNA TRIBINA + PREDSTAVALJANJE KNJIGE

4
2465

I. IBT JAVNA TRIBINA +

PREDSTAVLJANJE KNJIGE PREDSJEDNIKA IBT-a dr.sc. Danijela Grgičina

Petak, 10.03.2023 ~ 18:00h

Lokacija: Kulturni Centar Multimedija KCM

Kranjčevićeva ulica 16a, Zagreb

(Predavači: Kemić-Grgičin-Tot)

Dragi svi,

Svakim danom u svakom pogledu sve više napredujemo.

Nakon što smo odradili prvu preliminarnu analizu kišnice u režiji IBT-a, te prošli tjedan predali na 19 adresa zahtjev za javnom raspravom došao je trenutak za prvu IBT javnu tribinu koja će se održati u prostorijama KCM-a.

Pozivamo sve građane da nam se pridruže na I. IBT tribini na kojoj ćemo ukratko predstaviti Institut, detalje preliminarne analize kišnice, te zahtjeve za javnom raspravom koju smo pokrenuli prošli tjedan.

Nakon IBT tribine, dr.sc. Danijel Grgičin održati će predstavljanje svoje knjige pod nazivom: “Cijepanje cjepivom – Dualnost” ( podjela mišljenja o benefitu i štetnosti).

Vidimo se u petak.

IBT

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Stock
1 year ago

Neće se, valjda, niko naljutiti što ću iskoristiti ovaj text za prvi komentar u kojemu bi volio čuti vaše mišljenje o nečemu o čemu diplim (I počesto svadjam) kako u live životu, tako i na jednom forumu na kojemu sam pisao prije 5-6 godina. O čemu se radi? Ukratko… Često čujemo onu starinsku priču “Svijet nije crno-bijel” kada se trebaju opravdati neke stvari koje jednima čine dobro, a drugima, ako ne zlo, a ono im ne pomaže kao ovoj prvoj grupi. Ja, da prostite, popizdim kada to čujem. Naravno da Svijet nije crno-bijel, prepun je boja ako nisi daltonista. Ali… Read more »

CAN
1 year ago
Reply to  Stock

Da,sve možemo svesti na crno ili bijelo,dva polariteta,krajnosti,dali je hrabrost i znanje dovoljno za izaći iz sivila,vodjet ćemo.
Izgleda da nas mažu svim bojama,od kolijevke pa da groba,pa ispod tolikih slojeva boje,koja se dobro”ufatila” ,ne preostaje nam drugodoli,kao što aloha reče za luk,sloj po sloj guliti,do srži same,a onda idemo dalje,kroz crno bijeli svijet.
Živio Stock!;)

Stock
1 year ago
Reply to  CAN

Ama…nekako ružno zvuči crno-bijeli Svijet.
A da ga nazovemo Ispravno-Pogrešno?
Ili još bolje Pošteno-Lopovski?
Ili…Kako Meni-Tako Tebi?

A On(Svijet) ostaje šaren za one koji prepoznaju boje.

I tačno…samo treba guliti luk, sloj po sloj…a svako ko je to radio zna kako se plače kad se to radi.

Živio i ti, CAN!
I svako dobro!

CAN
1 year ago
Reply to  Stock

Hahahhaa,stari ‘umanisto,još nisi izgubio smisao.ua zajebanciju,100godina ćeš,ako dozvole majstori.
Eto ,ako te put nanese za berlinske i okolne predjele,javiš se,pa par dana konačit možeš,ako te “turizam” drži, a i ja tek sad progledao,i shvatio,malo mi sunca ovde na sjeveru,gnjavaža s vpostojanim vlažnim zrakom,i kad tome dodaš dozu skepse,ovde postaje gusto,ne samo na osnovu svih zbivsnja ,pogotovo od 1991 do danas,gdje se lako isčita ,gdje sve ovo vodi,i tko “to” sve tamo vodi ovo kolo straha i smrti. Ma žao mi konja,i djece,ostaje im samo cvrkut plastičnih ptica.
Luk ,Luk i strijela,pa u lov?;)
Živio