CDC planira davati djeci 18 doza COVID cjepiva do punoljetnosti!

12
2375

Da, dobro ste pročitali naslov. Preporuka posebne agencije CDC-a da se COVID mRNA cjepiva stave u redovni program cijepljenja, ne znači da će dijete dobiti to cjepivo samo jednom, već je u planu da svake godine, počevši od 6 mjeseca života, sve do punih 18 godina, djeca dobiju ukupno 18 DOZA COVID mRNA vakcina!!!
Izvor ove novosti , na 10i30 min. Svakako predlažem svakog koga zanima ova tema, neka pogleda cijeli video do kraja.

Više o ovoj odluci ACIP-a pročitajte u članku ispod:

‘Zlostavljanje djece u velikim razmjerima’: savjetnici CDC-a preporučuju dodavanje cjepiva protiv COVID-a u raspored za djecu

Neovisni savjetodavni odbor za cjepiva Centra za kontrolu i prevenciju bolesti danas je jednoglasno (15-0) glasovao za dodavanje cjepiva protiv COVID-19 za djecu od 6 mjeseci u novi raspored cijepljenja djece i adolescenata, koji će biti uveden u veljači 2023.  

Neovisni savjetodavni odbor za cjepiva Centra za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC) danas je jednoglasno (15-0) glasovao za preporuku dodavanja cjepiva protiv COVID-19 za djecu od 6 mjeseci u novi Raspored cijepljenja djece i adolescenata , koji će biti uveden u veljači 2023.

Revidirane preporuke koje je danas prihvatio odbor uključuju Moderna ili Pfizer-BioNTech COVID-19 cjepivo za djecu od 6 mjeseci i Novavax COVID-19 cjepivo za djecu od 12 godina.

Sva cjepiva protiv COVID-19 koja se u SAD-u daju osobama mlađim od 18 godina odobrena su za hitnu upotrebu (EUA). Američka Uprava za hranu i lijekove dala je potpuno odobrenje za Pfizerovo cjepivo Comirnaty protiv COVID-19 za uzrast od 12 godina i starije, međutim, Comirnaty cjepivo nije dostupno u SAD-u — što znači da sva djeca koja prime Pfizerovo cjepivo dobivaju EUA proizvod.

Na pitanje može li se EUA proizvod dodati na raspored, dr. A. Patricia Wodi, članica CDC-ovog Savjetodavnog odbora za praksu cijepljenja (ACIP), rekla je da je Ured glavnog savjetnika Ministarstva pravosuđa SAD-a potvrdio za CDC da se EUA prizvodi mogu dodati.

Komentirajući Wodijevu izjavu, dr. Meryl Nass je rekla : “I to je bilo to. Nema pravnog opravdanja. Bez moralnog ili etičkog opravdanja. I definitivno bez medicinskog ili znanstvenog opravdanja.”

Nass je rekla da joj nije poznato da je bilo koji EUA proizvod do danas dodan na raspored.

Članovi odbora rekli su da današnje glasovanje ne utječe na to koja su cjepiva potrebna za pohađanje škole, CDC samo kodificira svoju već postojeću preporuku. Odluke o školskim mandatima donose se na državnoj, županijskoj i općinskoj razini, priopćilo je povjerenstvo. “Ova rasprava to ne mijenja”, rekao je član odbora.

Ali kao što je dr. Robert Malone istaknuo, pedijatri i službenici državnog javnog zdravstva koriste raspored CDC-a.

Pišući na Substacku, Malone je rekao:

“Državni sustavi javnog zdravstva koriste se rasporedom kako bi odredili koja cjepiva su potrebna da bi djeca krenula u školu. Da, neke države imaju strože zahtjeve od drugih. Neke države dopuštaju ‘opt-out’, ali na kraju većina država slijedi smjernice CDC-a. ACIP funkcionalno uspostavlja ‘standard skrbi’ u ovom području.”

Komentirajući današnje glasovanje, Robert F. Kennedy, Jr., predsjednik odbora i glavni pravni savjetnik za Dječju zdravstvenu zaštitu (CHD), rekao je:

“Ovaj nepromišljeni postupak konačni je dokaz cinizma, korupcije i zarobljenosti nekada uzorne javnozdravstvene agencije. Članovi ACIP-a ponovno su pokazali da odanost njihovim gospodarima farmacije zasjenjuje sve preostale brige koje mogu gajiti za dobrobit djece ili javno zdravlje.

“Ovo je čin zlostavljanja djece masovnih razmjera.”

Proizvođači cjepiva nisu odgovorni za štetu ili smrti povezane s EUA cjepivima, ali se mogu smatrati odgovornima za štete uzrokovane potpuno licenciranim cjepivima — osim ako to cjepivo nije dodano CDC-ovom rasporedu cijepljenja djece .

Roditelji djece oštećene cjepivima koja su navedena u rasporedu cijepljenja djece obično mogu tražiti odštetu kroz Nacionalni program za naknadu štete od cjepiva (VICP) koji financiraju porezni obveznici, alternativu bez krivnje tradicionalnom pravnom sustavu za rješavanje zahtjeva za ozljede od cjepiva.

Međutim, revizije o kojima je odbor danas glasovao izričito navode (slide 24) da novododana cjepiva protiv pneumokoknih polisaharida i COVID-19 nisu obuhvaćena VICP-om.

Umjesto toga, cjepiva protiv COVID-19 koja su dodana u raspored za djecu ostat će pokrivena Programom za naknade štete od cjepiva (CICP). Do danas je samo šest zahtjeva podnesenih CICP-u odobreno za naknadu.

Koliko će još injekcija djeca dobiti?

Današnje glasovanje o dodavanju cjepiva protiv COVID-19 znači da će se rasporedu dodati još 18 cjepiva — jedno godišnje u dobi između 6 mjeseci i 18 godina, prema dr. sc. Toby Rogers.

“Dakle, preko noći bi raspored djetinjstva prešao s 54 injekcije (72 antigena zbog kombiniranih injekcija kao što je MMR) na 72 injekcije (90 antigena)”, rekao je Rogers. “Ovo nema apsolutno nikakve veze sa zdravljem – sve je u profitu i moći.”

Broj doza dodanih rasporedu mogao bi, zapravo, biti veći od Rogerove procjene jer se čini da prihvaćene revizije ne navode preporučeni broj doza docjepljivanja i povezane su samo s Privremenim kliničkim razmatranjima za upotrebu trenutačno odobrenih cjepiva protiv COVID-19 u Sjedinjenim Državama .

Prihvaćene preporuke za cjepivo protiv COVID-19 koje će stupiti na snagu 2023. uključuju sljedeće primarne serije:

Za djecu koja su umjereno ili teško imunokompromitirana, preporučene primarne doze povećavaju se sa serije od 2 doze na seriju od 3 doze.

Počevši od 2023., službeni novi preporučeni raspored također će uključivati ​​seriju od 4 doze počevši od 2 mjeseca starosti za pneumokokno konjugirano cjepivo (ili cjepivo PCV13 ili PCV15) i seriju od 4 doze počevši od 2 mjeseca za inaktivirano poliovirusno cjepivo.

Brian Hooker , Ph.D., PE, rekao za The Defender, „Obzirom na visok rizik od oštećenja cjepivom za proizvod koji pruža malo ili nimalo koristi djeci , ovo predstavlja kriminalni pothvat isključivo kako bi se osigurao dotok prihoda za proizvođače cjepiva protiv COVID-19.”

Podaci koje je prikupio CDC putem svog Sustava za prijavu nuspojava cjepiva (VAERS) ukazuju na ozbiljne zdravstvene rizike povezane s cijepljenjem protiv COVID-19 za djecu.

Od 7. listopada podaci VAERS -a za djecu od 6 mjeseci do 5 godina koja su primila cjepivo protiv COVID-19 pokazali su izvješća o 4279 nuspojava , uključujući 182 slučaja ocijenjena kao ozbiljna i 7 prijavljenih smrti .

Za djecu od 5 do 11 godina bilo je 14 622 izvješća o nuspojavama , uključujući 692 ocijenjena kao ozbiljna i 29 prijavljenih smrti .

VAERS je primarni sustav koji financira vlada za prijavu nuspojava cjepiva u SAD-u. Dok izvješća podnesena VAERS-u zahtijevaju daljnje istraživanje prije nego što se može potvrditi uzročna veza, povijesno se pokazalo da VAERS prijavljuje samo 1% stvarnih nuspojava cjepiva .

Rasprava o dodavanju cijepljenja za COVID-19 u raspored ‘trajala je oko minutu’

Nakon što su čuli prezentaciju o predloženim revizijama rasporeda za djecu i adolescente, članovi odbora završili su raspravu “za otprilike minutu”, rekao je Nass, i bili su “jasno složni”.

Tijekom 20-minutnog dijela javnog komentara neposredno prije jednoglasnog glasovanja odbora, odbor je saslušao šest osoba.

Prvi govornik, Jack Baker, voditelj komunikacija i marketinga Nacionalne zaklade za zarazne bolesti koju financira savezna država, pohvalio je ACIP za njihov rad i rekao da je zaklada “spremna” raditi s CDC-om “na promicanju povjerenja u cjepiva”.

“Davanje mišljenja dok prima svoju plaću, kako lijepo”, napisala je Nass na svom blogu uživo, aludirajući na Bakerov položaj u vladi.

Noah Louis-Ferdinand , komunikacijski koordinator za Voices for Vaccines , pozvao je povjerenstvo da doda cjepivo protiv COVID-19 u rasporede cijepljenja djece i adolescenata iako su, kako je primijetio, djeca pod “niskim rizikom” za razvoj ozbiljne bolesti uzrokovane COVID-om. 19.

No posljednji govornik usprotivio se dodavanju cjepiva u raspored, rekavši odboru da je govorila o COVID-19 na sastanku prije “točno dvije godine” i da je “sve što su stručnjaci tijekom sastanka izrazili kao zabrinutost potpuno ignorirano”.

“Ovi problemi koji se mogu izbjeći tragično su došli do izražaja: učinkovitost, prijenos, informirani pristanak, virusno pripremanje, ADE [ poboljšanje ovisno o antitijelima ], transparentnost podataka – da spomenemo samo neke”, rekla je.

Dalje je nastavila:

“Potpuna je sramota da ove sastanke otvarate za javno komentiranje, a nikako ne razmatrate ono što se iznosi, iako tvrdite da je to namjera javnog komentiranja.

“Ono što još više zabrinjava je količina podataka o sigurnosnim signalima koji su došli iz vaših sustava za izvješćivanje, a koji se očigledno ignoriraju.

“U kojem trenutku ovaj odbor postaje odgovoran za njihov nemar?

“Miokarditis nije rijedak niti blag. Iznimno je opasno jer upala uzrokovana injekcijom zapravo stvara ožiljak na srcu koji se ne može popraviti.

“Već znamo da ova injekcija ne sprječava infekciju ili prijenos, zbog čega se svi pitamo zašto je uopće klasificirana kao cjepivo ili predstavljena ovom odboru.”

Odboru je rekla: “Vrijeme je da se prestane s ovim moralno i etički pogrešnim pristupom virusu s tako visokom stopom oporavka. Ako to niste znali prije dvije godine, sada sigurno znate.”

COVID cjepiva također su dodana u program Cjepiva za djecu

Današnje glasovanje održano je drugog dana dvodnevnog sastanka.

U srijedu su članovi ACIP-a jednoglasno glasovali za usvajanje rezolucije o dodavanju cjepiva protiv COVID-19 Programu cjepiva za djecu (VFC), programu koji financira savezna država i koji djeci koja inače ne bi bila cijepljena zbog nesposobnosti, osigurava cjepiva bez plaćanja naknade.

Rezolucija je dodala “cjepiva za prevenciju COVID-19” u VFC program za prihvatljivu djecu u dobi od 6 mjeseci do 18 godina .

Nakon usvajanja rezolucije, dužnosnici CDC-a rekli su da će agencija “započeti korake potrebne za dodjelu ugovora [proizvođačima cjepiva] za cjepiva protiv COVID-19.”

Nakon što se cjepiva protiv COVID-19 komercijaliziraju, pružatelji programa VFC naručit će ih izravno od proizvođača, ali “vremenski okvir za komercijalizaciju cjepiva protiv COVID-19 u SAD-u još nije finaliziran.”

Hooker, glavni znanstveni direktor CHD-a i izvanredni profesor biologije na Sveučilištu Simpson u Reddingu u Kaliforniji, specijaliziran za mikrobiologiju i biotehnologiju, rekao je za The Defender da je dodavanje cjepiva protiv COVID-19 VFC-u “preduvjet” za dobivanje cjepiva iz rasporeda cijepljenja djece.

“Kad VFC ne bi platio cjepiva, mnoga djeca ne bi ispunjavala državne zahtjeve za pohađanje škole zbog troškova”, rekao je Hooker.

Cjepivo protiv COVID-a ‘sigurno’ i ‘učinkovito’ za trudnice i dojenčad, kažu voditelji CDC-a

Tijekom sastanka u srijedu, dr. Matthew Daley — predsjednik CDC-ove radne skupine za cjepiva protiv COVID-19 — predstavio je raspravu odbora o cjepivima protiv COVID-19 kod trudnica .

Dr. Sascha Ellington , službenik CDC-a pri Nacionalnom centru za prevenciju kroničnih bolesti i promicanje zdravlja , predstavio je podatke o COVID-u 19 kod trudnica , navodeći da su negativni ishodi, uključujući smrtnost od svih uzroka, bili veći kod trudnica s COVID-19 od onih bez COVID-19.

No, istaknuo je Nass, podaci dolaze iz 2020. godine, “kada su postojale mnogo teže varijante i mnogo manje dostupnih tretmana, pa ne čudi da su trudnice imale znatno lošiji morbiditet i mortalitet od žena koje nisu trudne. Sama trudnoća smanjuje imunološki sustav.”

Dr. Katherine Fleming-Dutra, službenica CDC-a, iznijela je podatke o učinkovitosti cijepljenja protiv COVID-19 originalnim monovalentnim cjepivom kod trudnica i dojenčadi i ustvrdila o visokoj učinkovitosti.

Ali Nass je istaknuo da podaci na koje se Fleming-Dutra poziva zapravo pokazuju da se učinkovitost brzo smanjuje na nulu i niže nakon 6 mjeseci, “što povećava vjerojatnost da će cijepljeni ljudi svih dobi dobiti COVID-19”.

Voditelji su također citirali podatke iz smrtovnice od 1. siječnja 2020. do 1. listopada 2022., koji pokazuju da se među dojenčadi u dobi od 0 do 5 mjeseci dogodilo 265 smrtnih slučajeva povezanih s COVID-19 .

“Iako je namjera prezentacije da nas uplaši u vezi s bebama od 1 do 6 mjeseci”, rekla je Nass na svom blogu uživo, “u stvari, COVID je bio prisutan kod samo 0,5% beba koje su umrle tijekom pandemije.”

Kasnije je Daley predložio da bi bilo “razumno tumačenje” podataka označiti te smrti kao “spriječive cjepivom”, a dr. Sarah Long se složila.

Tijekom javne rasprave u srijedu neki su pojedinci izrazili zabrinutost zbog cijepljenja protiv COVID-19 kod trudnica, dojenčadi i djece.

Otac koji je govorio istaknuo je da cjepivo ne utječe na prijenos COVID-19 te da dobrobiti brzo nestaju.

Pozvao je članove da glasaju protiv bilo kakvog daljnjeg produljenja cjepiva protiv COVID-19 — osobito za djecu. “Većina roditelja zna da njihova djeca nisu u opasnosti [od ozbiljne bolesti od COVID-19]”, rekao je.

Pitao je kada će službenici CDC-a pogledati i razmotriti što rade druge zemlje, poput Švedske – gdje su zdravstveni dužnosnici odbili preporučiti cjepivo protiv COVID-19 djeci mlađoj od 12 godina jer su vidjeli kako “nema jasne koristi” od toga- i Danske – gdje su dužnosnici suspendirali svoju nacionalnu kampanju cijepljenja protiv COVID-19?

3.3 3 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

12 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
doba ledeno
1 year ago

4.11. 2021. Trobonjača: Djeca i trudnice bi se trebalo vakcinisati, trudnoća sama po sebi rizično stanje vijesti.me/tv/emisije/574027/trobonjaca-djeca-i-trudnice-bi-se-trebali-vakcinisati-trudnoca-sama-po-sebi-rizicno-stanje Stipan Jonjic, 3.5. 2021 Profesor iz Rijeke nema nikakve dvojbe: Treba cijepiti i djecu stariju od 12 godina ivijesti.hr/profesor-iz-rijeke-nema-nikakve-dvojbe-treba-cijepiti-i-djecu-stariju-od-12-godina/ 25.11. 2021. Imunolog Jonjić: “Ne vidim razloga zašto ne bismo cijepili djecu da i njih zaštitimo” nacional.hr/imunolog-jonjic-ne-vidim-razloga-zasto-ne-bismo-cijepili-djecu-da-i-njih-zastitimo/ Treba cijepiti i djecu Što se tiče cijepljenja djece, rekao je: “To je ulaženje politike u znanstveno objašnjivo. Svi smo bili djeca i svi smo cijepljeni više puta, današnja djeca u jednom danu dobiju nekoliko cjepiva. Većina tih cjepiva nema ništa manje ili više nuspojava u odnosu… Read more »

Istrazuj
1 year ago
Reply to  doba ledeno

Bravo Ledeni.
Imena ovih zlocinaca ne treba nikad zaboraviti.

Istrazuj
1 year ago

Moram priznati da je u par zadnjih dana izaslo toliko informacija – da je to strahovito! Naravno NIKAKVE informacije – ne dolaze sa tzv “main-stream” medija (tj drzavnih i privatnih u rukama “filantropa”-kamatara)… Nikakve. Samo totalno glup ili hipnotiziran covjek, jos moze ocekivati bilo kakvu INFORMACIJU – od tog sotonjarskog smeca. Dakle… Prvo: prije par dana naletim na ovaj izvrstan (i dokumentiran) video intervju sa Izraelskim doktorom injzenjerom : redvoicemedia.com/video/2022/10/nano-structures-exposed-in-the-vaxx-engineer-deconstructs-frozen-vaxx-vials/ Covjek tvrdi, te istrazivackim radom (ali i svojim licnim iskustvom) dokazuje: da su sve tzv “vakcine c19” – neka vrsta tehnoloskih uredjaja-mashina, ali da on jos ne moe dokuciti svrhu… Read more »

Stock
1 year ago
Reply to  Istrazuj

Čak i Nature objavljuje istraživanje
https://www.nature.com/articles/s41467-019-11654-3
da se “nešto čudno”, nalik uglju nalazi u krvi tek rodjenih beba.
Naravno, ne smiju ići dalje i tražiti uzrok tome, ali i ovo je golemo.

Stock
1 year ago
Reply to  Stock

Nalik ugljiku…ne uglju.

Istrazuj
1 year ago

Vec legendarna LaQuinta Columna – potvrdjuje:
SVE dakle sve – tzv “vakcine C19” (ukljucujuci i tzv “ruske i kineske”) – jesu iskljucivo nano-tehnologija!

odysee.com/@CosmicEvent:5/2022-10-24-Breaking-News-SHOCKING-Here-is-What-Really-is-in-the-Vaccines:e?src=embed

Last edited 1 year ago by Istrazuj
Stock
1 year ago

Dok Švedska odustaje od toga, ostatak Svijeta nastavlja…
Folkhälsomyndigheten, oni što su, na početku smirivali situaciju, a poslije podlegli političarima, odustaje od valcinacije djece od 12 do 17 godina i to obrazlažu ČINJENICOM da djeca nisu u opasnosti od tog famoznog kovida.
Kako god, dobra vjest za djecu.

doba ledeno
1 year ago

ovo što su se okomili na djecu, ima još jednu višu dimenziju: onu relgijsku, okultno-satanističku. zna se što banda tajno radi godinama i desteljećima: adrenokrom, ritualna zlostavljanja i žrtvovanja djece..itd glavne osobe u vrhu globalne kabale su fanatični sotonisti sjetimo se samo slučaja Dutroux sredinom 90-ih godina. tada se već šuškalo čak i u mainstream medijima, da je Dutroux imaom svoje gatzde i naredbodavce, za koje je radio, za koje je hvatao i otimao djecu..spomijali su se visoki političari iz Belgije i EU-a, članovi kraljesvkih obitelji..itd. ali nikada nisu otkriveni njegovi naredbodavci. samo on i žena mu, su osuđeni, a sve… Read more »

doba ledeno
1 year ago

kada su nezavisni mediji i aktivisti, još prije godinu i više,. pisali i govorili o ovome, to je bila još jedna teorija zavjere… a evo sada je i ta “teorija zavjere” potvrđena sa službenih pozicija.. dakle radi se o teškim nuspojavama cjepiva za žene, problemi sa menstruacijom, krvarenjem itd.. sada je kriminalna organizacija EMA (službena agencija EU-a za odborenje lijekova i cjepiva), priznala to teleskop.hr/hrvatska/pfizerovo-i-modernino-cjepivo-izaziva-jedan-ozbiljan-poremecaj-evo-o-cemu-je-rijec/ a vijest su objavljivali čak i mainstream mediji ipak i pored sve katastrofalnijih posljedica takozvanog cjepiva, koje se više ne mogu sakriti, ima još uvijek debila koji slušaju bandu iz WHO-,a, EMA-e, ECDC-a, CDC-a, HZJZ-a… Read more »

Histrion
1 year ago

Ledeni, Istražuj, a čini mi se i Stock, drago mi je da sam vas pronašao nakon duljeg vremena!

Stock
1 year ago
Reply to  Histrion

Oooo, glumac…kako si?
Vidiš i sam da se ovdje puno ne nabilava bezze. Dodjemo, popijemo kafu i noga.
Doduše, nije da nebi volio i češće.
Ali ovdje mi bar ne bombarduju mozak svakodnevnim “uspjesima” ratnih operacija i brojanjem ubijenih ljudi.
Navrati češće.

doba ledeno
1 year ago
Reply to  Stock

evo na skupu G20 (koji je također Rokefelereva tvorevina u kojoj su zajedno članice i države G7 i države BRICS-a), SVE ČLANICE G20,- svih 20 članica (dakle i Rusija i Kina i Indija i ostale), osnovali su zajednički Fond za “borbu protiv pandemije Covid 19” u kojega su u početku uplatile 1 milijardu i 400 milijuna dolara. U osnivanju fonda sudjelovali su i “Zaklada Rockefeller”, Zaklada Bila Gatesa i Zaklada Wellcome Trust.. i dale dio love. Sve tri zločinačke zaklade inače poznate kao veliki donatori za WHO i za mnoge akcije cjepljenja po sirotinjskim državama u zadnjih 15-20 godina… također… Read more »