Prof. dr. sc. Petar Ivanovski, dr. med. spec. pedijatrije i hematologije: uzrok dječje leukemije treba tražiti u cjepivima

0
3702

Profesor pedijatrije s Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Beogradu tvrdi da je aluminij koji se nalazi u cjepivima izrazito toksičan, a kao takav iznimno štetan za ljudski mozak te da glavnog krivca za akutnu limfocitnu leukemiju ALL, najčešćeg oblika raka kod djece, treba tražiti u cjepivu protiv difterije.

Prof. dr. sc. Petar Ivanovski, dr. med. spec. pedijatrije i hematologije, doktorirao je na temu: Značaj ranog otkrivanja neuroblastoma – utvrđivanje stadija bolesti i izbor optimalne terapije. Značajno iskustvo i rad na polju: Etiologija i prevencija dečje akutne limfocitne leukemije, te autologne presađivanje kostne srži kod dece koja boluju od solidnih tumora primjerice  neuroblastomi, retinoblastomi, Wilmsov tumor, sarkomi mekog tkiva i kosti, te celijakije.

http://pedijatrijastajic.co.rs/2016/10/14/prof-dr-petar-ivanovski/

Na najuglednijem Kongresu svjetske pedijatrijske onkologije (SIOP) u Oslu, dr. Ivanovski je, pred kompletnom svjetskom elitom iz tog područja, iznio teoriju po kojoj “krivca” za akutnu limfocitnu leukemiju, najčešćeg oblika raka kod dece, treba tražiti u cijepljenju protiv difterije DTP cjepivom.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17000057

U najnovijem objavljenom tekstu u znanstvenom časopisu “Journal of Trace Elements in Medicine and Biology” naslova: “Jesu li cjepiva štetna?” zajedno sa suradnicima objašnjava kako dodani aluminij (adAl) u cjepivima, nasuprot uvriježenom mišljenju, nije siguran, dapače. Čovjek od njega ima jako malo koristi, a brojni znanstvenici su dokazali da se radi o vrlo otrovnom elementu, posebno štetnom za ljudski mozak.


https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/31345347

https://www.researchgate.net/publication/333929202_Letter_to_the_Editor_Do_the_vaccines_harm

Na pitanje o nužnosti cjepiva protiv Hepatitisa B za novorođenčad odgovara:
Ako mene pitate, da li to treba da se daje, apsolutno ne! Nema niti jedne medicinski opravdane indikacije da se cjepivo protiv Hepatitisa B daje na rođenju! Koliko je to aluminija u 0,5 mg (doza)? To je miljardu puta više nego što dijete ima ćelija. To je užasno opasno!

1.5 2 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments