Jesu li nadolazeća cjepiva za COVID-19 uvod u nadzor i kontrolirani genocid svjetskog stanovništva?

1
4396

Kissingerov plan za kontrolirani genocid iz 1974. godine

“(Joseph Brewda) 10. prosinca 1974. američko Vijeće za nacionalnu sigurnost pod Henryjem Kissingerom dovršilo je klasificiranu studiju na 200 stranica, „Memorandum o nacionalnoj studiji sigurnosti 200 (MNSS200) : implikacije svjetskog rasta stanovništva za američku sigurnost i prekomorske interese“. Studija je lažno tvrdila da je porast stanovništva u takozvanim manje razvijenim zemljama (LDC) ozbiljna prijetnja američkoj nacionalnoj sigurnosti.

Tajna studija prihvaćena je kao službena američka politika u studenom 1975. od strane predsjednika Geralda Forda, a NSSM 200 postao je prikriveni plan za smanjenje rasta stanovništva u tim zemljama putem kontrole nataliteta, a također, implicitno, rata i gladi.

Brent Scowcroft, koji je do tada zamijenio Kissingera kao savjetnika za nacionalnu sigurnost (istog post-Scowcrofta trebalo je imati u Bushovoj administraciji), bio je zadužen za provedbu plana. Direktoru CIA-e Georgeu Bushu naređeno je da pomogne Scowcroftu, kao i državnim tajnicima, riznici, obrani i poljoprivredi u provedbi plana depopulacije.

Lažni argumenti koje je Kissinger proturao nisu njegova izvorna ideja. Jedan od njegovih glavnih izvora bila je Kraljevska komisija za stanovništvo, koju je kralj George VI stvorio 1944. “kako bi razmotrila koje mjere treba poduzeti u nacionalnom interesu kako bi utjecali na budući trend rasta stanovništva.”

Komisija je utvrdila da je Britaniji ozbiljno zaprijetio rast stanovništva u njenim kolonijama, budući da se “naseljena zemlja odlučila koristiti prednosti rijetko naseljenih područja s industrijskom proizvodnjom”.

Kombinirani učinci povećanja stanovništva i industrijalizacije u njegovim kolonijama, upozorio je, “mogli bi biti presudni u učincima na prestiž i utjecaj Zapada”, posebno utječući na “vojnu snagu i sigurnost”.

NSSM 200 je isto zaključio da je Sjedinjenim Državama prijetio rast stanovništva u bivšem kolonijalnom sektoru. Pozorno je obratio 13 „ključnih zemalja“ u kojima su Sjedinjene Države imale „poseban politički i strateški interes“: Indiju, Bangladeš, Pakistan, Indoneziju, Tajland, Filipine, Tursku, Nigeriju, Egipat, Etiopiju, Meksiko, Brazil, i Kolumbiji. Tvrdio je da je rast stanovništva u tim državama posebno zabrinjavajući jer će brzo povećati njihovu relativnu političku, ekonomsku i vojnu snagu.

Na primjer, Nigerija: „Već sada najnaseljenija zemlja na kontinentu, s procjenom oko 55 milijuna stanivnika u 1970. godini, dok se broj stanovnika Nigerije do kraja ovog stoljeća predviđa na 135 milijuna. To sugerira rastuću političku i stratešku ulogu Nigerije, barem u Africi. ” Ili Brazil: “Brazil je demografski dominirao kontinentom.” Studija je upozorila na “rastući status moći Brazila u Latinskoj Americi i na svjetskoj sceni u sljedećih 25 godina.”

Hrana kao oružje

Kissinger se zalagao za rješavanje ove navodne prijetnje, bilo je nekoliko mjera, prije svega kontrola nataliteta, i povezani programi smanjenja stanovništva. Također je upozorio da će se „stope rasta stanovništva vjerojatno znatno povećati prije nego što počnu padati“, čak i ako bi takve mjere bile usvojene.

Druga mjera bila je ograničavanje isporuke hrane ciljanim državama, dijelom kako bi ih se prisililo na poštovanje pravila o kontroli rađanja: „Postoji također uspostavljen presedan za uzimanje u obzir uspješnosti planiranja obitelji u ocjeni zahtjeva za pomoć od strane Agencija za međunarodni razvoj i savjetodavne skupine (AID) . Budući da je rast stanovništva glavna odrednica povećanja potražnje hrane, dodjela oskudnih resursa u iznosu od 480 PL treba uzeti u obzir korake koje zemlja poduzima u kontroli stanovništva kao i proizvodnji hrane. U tim osjetljivim odnosima, međutim, važno je u stilu i sadržaju izbjeći pojavu prisile. “

“Možda su potrebni obavezni programi i trebali bismo sada razmotriti ove mogućnosti”, nastavio je dokument, dodavši, “Da li bi se hrana smatrala instrumentom nacionalne moći? … Je li SAD spreman prihvatiti obroke kako bi pomogao ljudima koji ne mogu / neće kontrolirati svoj rast stanovništva? “

Kissinger je također predvidio povratak gladi koja bi se mogla nepotrebno oslanjati na programe kontrole rađanja. „Brzi rast stanovništva i zaostajanje proizvodnje hrane u zemljama u razvoju, zajedno s naglim pogoršanjem globalne prehrambene situacije u 1972. i 1973., postavili su ozbiljnu zabrinutost zbog sposobnosti svijeta da se na odgovarajući način prehrani u sljedećih četvrt stoljeća i šire “, Izvijestio je.

Uzrok tog deficita hrane, međutim, nije bio prirodan, već je rezultat zapadne financijske politike: „Kapitalna ulaganja u navodnjavanje i infrastrukturu i zahtjevi organizacije za stalnim poboljšanjima poljoprivrednih prinosa bili su iznad financijskih i administrativnih kapaciteta mnogih najnerazvijenijih zemalja.

U nekim područjima koja su pod najvećim prirasta stanovništva malo je ili nema izgleda da će devizna zarada pokriti stalno sve veći uvoz hrane. “

“Upitno je”, rekao je Kissinger, “hoće li zemlje donatori biti spremne dugoročno pružati vrstu masovne pomoći u hrani za koju traže projekcije uvoza.” Slijedom toga, “velika glad takve vrste koja nije doživljena nekoliko desetljeća – ona vrsta kakvu je svjetska misao trajno protjerala”, bila je predvidljiva – glad, koja se doista i dogodila.”[1]

Cjepiva kao sredstvo depopulacije

U prilogu su dva kratka video isječka iz prezentacije TED-a snimljene u veljači 2010. godine koju je izradio nitko drugi nego Bill „Microsoft“ Gates. U središtu Gatesove ideje nalazi se dogma o globalnom zatopljenju u kojoj se tvrdi da je glavni krivac za neželjeno zagrijavanje svijeta ugljični dioksid (CO2) koji izdišu ljudi.

U prvom isječku čut ćete kako kaže da je cijepljenje dobar način da se smanji populacija, međutim promovira i zdravstvenu zaštitu i reproduktivne zdravstvene usluge u smanjenju ugljičnog dioksida (CO2).[3]

Usredotočimo se na cjepiva [2]. Gates izjavljuje kako smatra da su cjepiva korisna jer doprinose smanjenju projiciranog porasta stanovništva s 2,2 milijarde na 1,3 milijarde, što je otprilike milijardu ljudi.[3]

Što se time može zaključiti kakva svojstva cjepiva trebaju imati prema Gatesu? Pa, u osnovi sva ona svojstva koja sprečavaju ljude ili da imaju djecu ili da ih uspješno odvraćaju od toga. Drugim riječima, Gates implicitno zagovara cjepiva koja potiču neplodnost, sterilnost i (rani početak) senilnost (autizam) podjednako.

Bill Gates je 2014. godine optužen za masovnu sterilizaciju cjepivima u Indiji [4].

Bill Gates je 2015. godine optužen da je cjepivima sterilizirao preko pola milijuna afričkih žena [5].

Više o njegovom “humanitarnom” radu možete pročitati ovdje.

12. rujna 2019. Bruxelles, Belgija

Bill Gatesov “znanstveni” rad The Next Epidemic — Lessons from Ebola, 2015. godine objavio je prestižni medicinski časpopis New England Jurnal od magazine gdje do detalja opisuje svjetsku globalnu epidemiju, u sredini koje će se ubrzano patentirati, razviti i plasirati cjepivo. [6]

Europska komisija i Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) koje je najveći donator Bill Gates domaćin je Globalnog samita o cijepljenju 12. rujna 2019. u Bruxellesu, Belgija. Događaj se odvija pod zajedničkim pokroviteljstvom predsjednika Europske komisije Jean-Clauda Junckera i generalnog direktora Svjetske zdravstvene organizacije Tedrosa Adhanoma Ghebreyesusa. (WHO)

Ovaj jednodnevni događaj na visokoj razini imao je za cilj okupiti oko 400 ljudi, uključujući političke vođe, predstavnike viših razina UN-a i drugih međunarodnih organizacija, ministarstva zdravlja, vodeće znanstvenike, znanstvenike i zdravstvene radnike, privatni sektor, utjecaje na društvene medije i nevladine organizacije.

Cilj je navodno potaknuti globalno djelovanje protiv bolesti koje se mogu spriječiti cijepljenjem i protiv širenja dezinformacija o cjepivima. Pokazalo se vodstvo EU-a u cijepljenju, trebala se pojačati politička predanost uklanjanju bolesti koje se mogu spriječiti cjepivom i uključiti političke vođe i vođe iz znanstvenih, medicinskih, industrijskih, filantropskih, digitalnih medija i civilnog društva.

18. listopada 2019. New Yorku, SAD

Centar za zdravstvenu sigurnost (Center for Health Security) u suradnji sa Svjetskim ekonomskim forumom (World Economic Forum) pod pokroviteljstvom Zaklade Bill and Melinda Gates Foundation dana 18. Listopada, 2019. u New Yorku, bili su organizatori “Event 201”, vježbe simulacije pandemije visokog stupnja, u kakvu još uvijek gledamo danas…organiziranu mjesec dana prije njezina izbijanja u Wuhanu.

ID2020

Planirani početak kontrole i nadzora svjetskog stanovništva trebao bi započeti 2020. godine pod imenom agenda ID2020, uvođenjem digitalnog identiteta u ljude putem nanotehnologije koja bi se implementirala obaveznim cjepivom. Kao država pionir u ovom poduhvatu odabran je Bangladeš, a u SAD-u beskućnici grada Austina, gdje je implementacija digitalnog identiteta počela krajem 2019. godine.

Svjetsko partnerstvo u ovom projektu čine:
– Svjetski savez za cijepljenja, Gavi – najveći donor Bill Gates
– Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) – najveći donor Bill Gates
– UNICEF,
– Zaklada Bill & Melinda Gates Foundation,
– Svjetska Banka (engl. World Bank) i
– Zaklada Rockefeller foundation,
– Velike farmaceutske kompanije (proizvođači cjepiva i lijekova),
– vlade brojnih zemalja, te
– brojne neprofitne udruge financirane od ovih “svjetskih filantropa” stvorene da bi se senzibilizirala javnost-

Svjetske Megakorporacije i Vlade zemalja ujedinjeni u agendi masovnog cijepljenja svjetskog stanovništva u navodno humanim nakanama spasa čovječanstva od smrtonosnih bolesti.

Dnevno od gladi umre 20 tisuća ljudi

Danas je u cijelom svijetu od gladi umrlo oko 20 tisuća ljudi, a ovoga mjeseca 636 tisuća. Od toga je najviše djece. Sudeći po novinskim natpisima oko toga se rijetko tko uznemirava.

Eksperimenti s cjepivima i lijekovima već su čovječanstvu uzeli milijune žrtava

Farmaceutskim korporacijama ne bi bio prvi put da prethodno iskrivljuju i prilagođavaju rezultate znanstvenih ispitivanja kako bi lijek ili cjepivo plasirale na tržište, samo kako bi si bezuvjetno osigurale zaradu ili kontrolu tržišta, pritom potpuno zanemarujući opasnost za život i zdravlje ljudi. Već smo pisali o tome:

TALIDOMID – https://dokumentarac.hr/cijepljenje/znanstveni-radovi/talidomid-je-takoder-bio-potpuno-siguran/

VIOXX – https://dokumentarac.hr/cijepljenje/farmaceutski-div-merck-vioxx-prikrivao-i-prilagodavao-znanstvene-dokaze-cime-je-izazvao-55-tisuca-smrtnih-slucajeva/

POLIO CJEPIVO – https://dokumentarac.hr/cijepljenje/cutter-incident-40-tisuca-ljudi-stradalo-od-cjepiva/

LIJEK ZA HEMOFILIJU – https://dokumentarac.hr/cijepljenje/povijest/kako-je-bayer-prodao-lijek-kontaminiran-virusom-hiv/

CJEPIVO PROTIV ŽUTE GROZNICE –https://dokumentarac.hr/cijepljenje/sigurno-cjepivo-izazvalo-epidemiju-hepatitisa-b/

CJEPIVO PROTIV SVINJSKE GRIPE –https://dokumentarac.hr/cijepljenje/zrtve-cjepiva-protiv-svinjske-gripe-60-milijuna-funti-odstete/

Izvor:

[1]https://pdf.usaid.gov/pdf_docs/PCAAB500.pdf
[2]https://www.gavi.org/our-alliance/about
[3]https://www.youtube.com/watch?v=eNmj6Ug-a4A

[4]https://economictimes.indiatimes.com/industry/healthcare/biotech/healthcare/controversial-vaccine-studies-why-is-bill-melinda-gates-foundation-under-fire-from-critics-in-india/articleshow/41280050.cms?fbclid=IwAR1zPA-T7vA_aVdRN9-gvr0JBd5soA0lBclf0aWZh35cvT4h4n9Gca7UqLE&from=mdr

[5]https://www.africanglobe.net/africa/accused-secretly-sterilizing-million-kenyan-women/

[6] https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJMp1502918

5 2 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments