Znanstvenim istraživanjem cjepiva protiv prethodnog coronavirusa tipa SARS-COV utvrđeno da je cjepivo dovelo do teških plućnih bolesti (tkz. plućne imunopatologije) kod svih cijepljenih životinja koje je izazvao coronavirus SARS iz cjepiva

0
1322

U sažetku znanstvene studije iz 2012. godine koja je deset godina istraživala ljudsko cjepivo protiv prethodnog coronavirusa tip SARS-COV provedene na životinjama navodi se slijedeće.

Teški akutni respiratorni sindrom SARS pojavio se u Kini 2002. godine i proširio se u druge zemlje prije nego što je stavljen pod kontrolu. Zbog zabrinutosti za ponovnim pojavljivanjem ili namjernim oslobađanjem korovirusa SARS-a, započet je razvoj cjepiva. Procjene inaktiviranog cjepiva protiv cijelog virusa kod divljih i nehumanih primata i cjepiva protiv virusnih čestica kod miševa je proizvelo antitijela, ali sve životinje koje su bile cijepljene oboljele su od bolesti pluća imunopatološkog tipa.

Histopatologija viđena na svim štakorima kojima je injektirano jedno od SARS-CoV cjepivo bila je jednolika s imunopatologijom tipa Th2 s izraženom infiltracijom eozinofila, potvrđena posebnim mrljama eozinofila. Patološkim promjenama uočenim u svim kontrolnim skupinama nedostajala je istaknuta eozinofilnost.

Sva SARS-CoV cjepiva inducirala su antitijela za zaštitu protiv infekcije SARS-CoV, međutim kod svih štakora kojima su injektirana došlo je do pojave imunopatologije tipa Th2 koja sugerira preosjetljivost na komponente SARS-CoV.

Znanstvena sutudija ukazuje se na izričiti oprez u postupku primjene SARS-CoV cjepiva kod ljudi.[1]

Za sada je poznato da se coronavirus smatrao virusom obične prehlade od koje se zarazi svake godine u prosjeku 80% globalnog stanovništva. 2020. godina nije u tome iznimka. Kada se detaljnije prouče podaci o umrlima, dolazi se do podatka da se ove godine također, iznimno rijetko umiralo od coronavirusa SARS-CoV-2, a 80% zaraženih ima toliko blage simptome da ne znaju niti da su zaraženi.

Gotovo svi oni koji se u medijima i svjetskim statistikama vode kao umrli od COVIDA-19 prethodno su bolovali od jedne, dvije, tri ili više teških bolesti (ciroza jetre, srčani udar, leukemija, hipertenzija, i sl.), a u prosjeku su starosti oko 85 godina.

Hrvatski ministar zdravstva Vili Beroš nedavno je u Saboru izjavio da se umire s coronavirusom, a ne od coronavirusa.

Unatoč poznatim znanstvenim istraživanjima, Svjetska zdravstvena organizacija (WHO), Bill Gates i co., zajedno s našim medicinskim zvaničnicima i ostalima na vlasti, blokirali su globalnu svijetsku ekonomiju, te nas zaključali tkz.lockdown, tvrdeći da je jedini izlaz “spasonosno” cjepivo protiv virusa SARS-COV-2 koji izaziva bolest COVID-19, a s kojim bi se navodno trebalo cijepiti cjelokupno čovječanstvo, cjepivom koje zbog izvanrednih mjera neće proći dugoročna istraživanja koja bi eventualno mogla pokazati jesu li sigurna, učinkovita ili da nemaju veće posljedice na zdravlje od same bolesti.

S obzirom na nerazumne mjere, s obzirom na to tko dirigira agendom, čini li vam se da nam najavljuju prisilno nametanje medicinsko-kemijsko-biološkog eksperimenta kojim nas se može dovesti u iznimnu životnu opasnost?

Smatrate li sebe i vlastitu djecu za pokusne štakore?

Hoćete li mirno sjediti zaključani u svojim domovima čekajući na cjepivo ili ćete se snažno oduprijeti u borbi za goli život?

Izvor:

[1] https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22536382

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments