COVID-19 je genocid!

0
2418

Piše: Goran Šijaković

Covid-19 je dugo planiran u dokumentima i simulacijama, a čiji su idejni tvorci eugeničarske zaklade Bill Gatesa i Rockefeller. Podlogu za provedbu ovog plana, sa njegovih 200 detaljnih razina, osigurava Svjetski ekonomski forum (WEF) na čelu sa Klausom Schwabom, tehnokratom i zagovornikom transhumanizma, u smislu pružanja podrobnih uputa za korištenje pandemije za uvođenje globalnog monetarnog/financijskog reseta (projekt: The Great Reset) i digitalne valute, te jedinstvene svjetske vlade tehnokrata. I sve ovo, pod krinkom socijalizma i očuvanja okoliša, po uzoru na najveću perjanicu NWO-a, Kinu, kako bi se sprovelo porobljavanje čovječanstva uz pomoć zločinačke zavjere sa cjepivom i „zdravstvenim“ terorom.

Već je i prije bilo pokušaja izazivanja lažnih pandemija s istim ciljem, ali ni jedna od njih nije uspjela. Ovaj put, Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) unaprijed je izmjenila kriterije za proglašavanje pandemije, kako bi istu na lažnim osnovama lakše proglasila. Tedos Adhanam Ghebreyesus, terorist i optuženik za genocid, imenovan je čelnikom Svjetske zdravstvene organizacije, kako bi ona mogla orkestrirati proglašenom pandemijom, te olaksati pučističko/totalitarno preuzimanje pojedinih drzava.

Bežična tehnologija suspendira imunološki sustav!

Međusobna interakcija i povezanost mreže 5G i bolesti Covid-19, izražena je na područjima na kojima je uvedena 5G tehnologija u smislu oboljevanja i smrtnosti, isto kao i prijašnje cijepljenje protiv gripe u Wuhanu i Milanu. (Mala digresija, ovih dana u Splitu, gdje je 5G mreža puštena u pogon, kako mi javljaju, oboljeva sve više mojih prijatelja sa vrlo teškim simptomima).

Simptomi Covid-19 gotovo su identični sa simptomima nakon izloženosti elektromagnetskom zračenju (EMR). Opsežna vojna istraživanja tijekom proteklih desetljeća, držana su u tajnosti i daleko od očiju javnosti, ali uz suglasnost državnih tajnih organizacija (CIA), unatoč zvaničnoj zabrani, ona su i nadalje usavršavana i razvijana. Ova tajnost proizašla je iz namjernog skrivanja činjenice o izuzetnoj opasnosti i štetnosti elektromagnetskog zračenja za zdravlje ljudi. Skrivanje ovoga, išlo je do te mjere, da u svojoj izobrazbi liječnici na zapadu ne prolaze nikakvu obuku i edukaciju o zdravstvenim rizicima izlaganju EMR-u, pa stoga EMR-simptome, pogrešno dijagnosticiraju. Bolnice su u velikoj mjeri opremljene sa 5G mrežom, što se onda reflektira na pogoršanje zdravstvenog stanja pacijenata, a što može dovesti i do njihove smrti, što se onda, što zbog neznanja, što zbog političke korektnosti, pripisuje drugim uzročnicima, npr. Covid-19.

Višestruke namjene 5G mreže

5G je i vojno oružje i služi za provedbu depopulacije, olakšava uvodenje telekomunacije i totalne kontrole, omogučava apsolutni danonočni nadzor i prepoznavanje lica, te kontrolu njihovog uma i tijela. U kombinaciji sa čipiranjem i chemtrailsima, koji sadrže nanočestice, 5G omogučava mučenje/zlostavljanje ili eliminiranje pojedinca i cijelih grupa ili obitelji.

EMR može se koristiti za oponašanje patogena nekog virusa i rušenje čovjekovog imunoloskog sustava, a sa tim zabranjenim tehnološkim dostignućima, danas je moguće kod nekog naciljanog pojedinaca ili grupa čak manipulirati korištenje njegovog/njihovog mobitela za provociranje i oponašanje bolesti Covid-19. 5G mreža gusto je instalirana na Zemlji i u svemiru, a služi prvenstveno za ciljanje i kontrolu stanovništva.

Nezakonite mjere protiv Coronavirusa vlade su koristile za ubrzana uvođenja 5G mreže i instaliranje javnih pristupnih stanica sa opasnom frekvencijom za ljude (60 GHz). Infrasrtukturna mreža 5G se uvodila u školama, a sve u svrhu ciljanja i izlaganja djece toj, namjerno odabranoj frekvenciji, koja u organizmu (u krvi) narušava funkciju disanja, tako da se ugrožavaju osnovne životne funkcije.
U brojnim zemljama nezakonito su uvedene mjere u svrhu:

 1. Oduzimanja građanskih sloboda,
 2. Uništavanje gospodarstva,
 3. Za likvidaciju malih i srednje velikih tvrtki,
 4. Razdvajanje, izoliranje i teroriziranje članova obitelji,
 5. Osiromašenje ljudi i uništavanje njihovih radnih mjesta,
 6. Prisilno odvodenje djece iz njihovih obitelji,
 7. Zatvaranje neistomišljenika (politički nekorektnih) u koncentracione logore,
 8. U Velikoj Britaniji davanje imuniteta vladinim operativcima za ubijanje, silovanje i zlostavljanje,
 9. Upotreba policije, vojske i plačenika za kontrolu stanovništva,
 10. Prisiljavanje stanovništva na cijepljenje nemedicinskim cjepivom, koje sadrži mehanizme kontrole populacije, bez njihovog znanja i suglasnosti.

Pandemije nema i nije je nikad ni bilo, a o tome govore, ne samo statistički pokazatelji koje stožeri svakodnevno prezentiraju, nego i „opasnost“ same bolesti čija „smrtnost“ se vidi samo na stranicama mainstream medija. U stvarnom životu, tu smrtnost nitko nigdje nije primjetio, tako da je općenito smrtnost i po statističkim podacima, manja nego proteklih godina.

PCR testom, koji uopće nije predviđen za dijagnosticiranje virusa, dobijaju se pogrešni rezultati (preko 94%), dakle kreiraju se lažno pozitivni, što dalje služi za teroriziranje naroda od strane mainstream medija i političke oligarhije. Privid nekakve pandemije podržavaju i liječnici, koje se prisiljava na deklariranje uzroka smrti sa Covid-19. Medicinsko osoblje i liječnici izloženi su zastrašivanju, kako bi ih se spriječilo govoriti istinu o lažnoj pandemiji.

Unatoč tome, na desetak tisuća liječnika do sada je istupilo i otvoreno progovorilo o Covid-prevari. Do 20. travnja ove godine u Irskoj nije bilo smrtnih slučajeva od Covida-19, ali nakon „direktive odozgo“ u toj 5-milijunskoj državi, sproveden je Lockdown utemeljen na 98 smrtnih slučajeva, deklariranih sa uzrokom smrti Covid-19, dok godišnje u toj državi od drugih bolesti umre 30.000 ljudi.

Simptomi ove „smrtonosne“ bolesti više od pola godine opisivali su se simptomima prehlade i gripe, a nakon što je to postalo predmet sprdnje u javnosti i na društvenim mrežama, mainstream mediji su prešli na širenje najegzotičnijih simptoma, koji im je mogao zamisliti bolesni um, a sve u cilju zastrašivanja javnosti. 90% navodnih Covid-slučajeva su asimptomatični, te time apsolutno bezopasni.

Jedna studija o antitijelima izrađena od strane Sveučilista Stanford, pokazala je da je stopa smrtnosti od Covida-19 između 0,1 i 0,2%, tj. potpuno u skladu sa sezonskom gripom.

Početne očekivane stope smrtnosti od strane WHO-a bile su 20 do 30 puta veće. U lipnju ove godine je američki Centar za kontrolu bolesti potvrdio da će smrtnost od zaraze (IFR) biti samo 0,26%, što je daleko niže od procjene WHO-a, koja je išla do 3,4%, a koja je izazvala paniku i bila osnova za nametanje mjera Lockdown-a.

Pogrešnost svega toga potvrdila se i rezultatima stope smrtnosti u najugoženijoj skupini, u domovima za starije i nemoćne, koja je iznosila 0,1% ili 1 od 1000. A kruna svega je, da su britanska i njemačka vlada zvanično priznale, da su namjerno pojačavale razinu straha, uključujući i traumatitziranje djece, usađujući im uvjernje, da će svojom prisnošću sa bližnjima, zaraziti ih, a time ih i usmrtiti, ako ne budu prali ruke, držali distancu, te poštivali sve mjere protiv Coronavirusa.

Psihopatska devijacija je išla do te mjere, da se djecu prisiljavalo vjerovati, da će pokazivanje ljubavi prema bakama i djedovima, biti najbolje ispoljeno, ako im se ne približavaju.

Socijalno distancitanje je tehnika mučenja/zlostavljanja osmišljena za traumatiziranje, a svrha je uvjeriti ljude da se udalje jedni od drugih, kako bi ih se oružjem 5G lakše identificiralo i naciljalo. Političari i vlade širom svijeta, kao i WHO, programski su usmjereni na ubijanje ljudi.

Ubijanje se sprovodi tajno već destljećima preko nezdrave hrene i otrovinim zasipanjem iz zraka (chemtrailsima), ali sada se to radi otvoreno i beskrupulozno. U mnogim zemljama liječnicima je naloženo, da na odjele intenzivne njege ne primaju starije osobe, te da im uskrate/sabotiraju svaku zdravstvenu zaštitu, izuzev za „oboljele“ od Covid-19, inicitrajući time direktno povećanu smrtnost stanovništva. Francuska vlada je izdala uredbu, nalažući liječnicima da starijim osobama daju lijek, koji je od 2012-te zabranjen, jer je u kontraindikaciji sa bolestima dišnih puteva.

Američke bolnice su „stimulirane“/podmićivane za dijagnosticiranje Covid-19, te stavljanje pacijenata na respiratore, bez medicinske potrebe za tim, što mnogi od njih nisu preživjeli, jer respirator je pogubniji od „ruskog ruleta“.

WHO i vlade zemalja, zabranili su upotrebu učinkovitih lijekova, posebno onih uspješnih, koji su u upotrebi već preko 70 godina, a liječnike koji su eitički i moralno liječili svoje pacijente, šikanirali su i sankcionirali pokretanjem postupaka za oduzimanje liječničke licence.

Obdukcije s kojima se moglo dokazati stvarni uzrok smrt, konzekventno su, prema preporuci WHO-a, spriječavane. Unatoč tome, patolog i forenzičar iz Hamburga, prof. dr. Klaus Püschel, izveo je obdukcije sa svojim timom na više stotina deklariranih Covid-smrtnih slučajeva i nisu našli niti jedan slučaj uzrokovan isključivo bolešću zvanom Covid-19, nego su svi slučajevi bili posljedice starosti i više drugih teških kroničnih bolesti, kao osnovnih uzročnika smrti.

Vlade i WHO nametali su javnosti nošenje maski, znajući da one ne pružaju nikakvu zaštitu od bilo kojeg virusa, ali uzrokuje ozbiljne neurološka i respiratorna ostečenja, ugrožavajući zdravlje i živote ljudi. Tako je u zemljama u kojima je uveden Lockdown, porasla smrtnost u narodu, unatoč smanjenju zvanične statističke „inficiranosti“. Time su se obistinile tvrdenje i ekonomskih i psihijatrijskih stručnjaka, da je samim uvođenjem Lockdown-a smrtnost porasla daleko više, nego što se „mjerama zaštite“ smrtnost namjeravala ograničiti. Iz toga se može izvuči zaključak, da su mjere služile za nešto sasvim drugo, a ne za zaštitu populacije. Britanski Daily Mail analizirao je preko 130 studija iz znanstvenih publikacija, sa raznih sveučilišnih i drugih institucija, te činjenično utvrdio poguban utjecaj zaključavanja na društvo, po pitanju zdravlja i smrtnosti.

U jednoj američkoj državi, prema istim istraživanjima, stopa suicida, samo među mlađom populacijom, porasla je 100%. Samo u New Yorku danas gladuje cca. milion građana, jer nemaju sredstva s kojima bi kupili hranu. To ide u prilog tvrdnji britanskog izaslanika WHO-a, koji je rekao, da će se do 2021-ve svjetsko siromaštvo udvostručiti, a sve kao posljedica Lockdown-a.

Nije li to potvrda tvrdnji, da se stanovništvo namjerno želi osiromašiti i dovesti u ovisnost o državi? Pored eugeničkih fanatika i njihove psihopatske ideje o depopulaciji, nije li to stvarni cilj ovih „mjera“? Dovođenje ljudi u ovisnost o državi je s ciljem kako bi se s njima moglo raditi što se želi, prije svega, prisiliti na cijepljenje.

Cjepivo protiv Covida-19

Bill Gates je zasljepljen smanjivanjem stanovništva na zemlji, tako da je javno izjavio, kako je „cjepivo jedina mogučnost kontole broja stanovnika na Zemlji“. Ali na ovu objavu rata čovječanstvu, nitko od vladajućih nije pokazao nikakvu reakciju. Na konferenciji ID 2020, ovaj psihopat predstavio je svoje cjepivo, koje sadrži elektronički nanočip „marker“, namjenjen obilježavanju i kontroli 7 miljardi ljudi s rokom sprovođenja do 2030-te godine.

Ovaj digitalni identitet spaja/povezuje sve aspekte privatnog života: privređivanje+konzumiranje+zdravlje, a u slučaju politički nekorektnog stava: korekciju patnjom/mučenjem/zlostavljanjem, do potpunog „isključivanja“, zbog nepopravljivosti ili neekonomične starosti. Izjava Ursule von der Layen je: „vec sada imamo veliki broj ljudi koji predugo žive. To je veliko opterećenje na sustav“.

Da rezimiramo, ovim elektroničkim porobljavanjem čovječanstava (čipiranjem ID 2020) bit će omogućeno:

 1. Utjecati na ponašanje čipirane osobe (manipulirati i kontrolirati okupljanja),
 2. Ukloniti određene kategorije ljudi (smanjiti svjetsku populaciju),
 3. Osigurati pokoravanje cijepljenju (ucjenom pristupu/participiranju društvu),
 4. Trajno locirati nositelja nanočipa (nestanak građanskih sloboda),
 5. Povezati 7 miljardi ljudi u „Cloud“, koji će buti upravljani socijalnim kreditnim bodovanjem po uzoru na Kinu.

Nanočipovi i tekući kristali u cjepivima mogu utjecati na ponašanje ljudi, bez obzira na političku etiku i društvene moralne norme. Nadolazeće cjepivo namjenjeno je za genetsku modifikaciju ljudi, kojim se mijenja genetska struktura, kako prve generecaje pelcovanih, tako i svih njihovih budućih generacija. Nepovratno! Medicinske metode čišćenja organizma od otrova od konvencijalnih cjepiva, u ovom slučaju se ne moži primjeniti, obzirom da je vezivanje nanočestica predviđeno na samu strukturu DNK. Nepovratno!

Ovo genetsko modificiranje čovjeka je na sotonističkoj liniji potpunog brisanja ljudskosti i pretvaranju ljudi u transhumanoide, odnosno robote. U Južnoj Koreji upravo je umrlo devetoro ljudi od nuspojava cjepiva protiv gripe, 432 ljudi imalo je teže nuspojave, a 5 milijuna doza cjepiva nije bilo čuvano u hladnjačima. Nedavno je, tijekom testiranja novog cjepiva protiv Covid-19 od firme AstraZeneca, jedan od dobrovoljaca preminuo, a još dva programa sigurnosnog testiranja su obustavljena, jer su se sudionici teško razboljeli.

Ova cjepiva protiv Covida ne slijede uobičajne postupke i norme sigurnosnih testiranja, te se požuruje sa njihovom primjenom, kako bi se u ovoj prevari nabrzinu privolilo ljude na cijepljenje. Eksperiment bez presedana! Vlade svih država prisiljene su na preuzimanje svih rizika u vezi komplikacija nakon ovakvih cjepiva, dajuci farmaceutskoj industriji imunitet od eventualnih tužbi zbog nanesene zdravstvene štete. Ankete u SAD-u, Velikoj Britaniji i EU govore da će više od polovice stanovništva odbiti cijepljenje, a skepticizam u odnosu na to je u stalnom porastu.

Unatoč tom stavu javnosti, neke vlade planiraju uvesti prisilno cijepljenje, koristeći vojsku, dok druge, onima koji odbiju cijepljenje, zabraniti odlazak na posao, u školu ili putovanje javnim prijevozom.

Čovječanstvo je u izuzetnoj opasnosti

Neki vrlo hrabri, moralni i stručni ljudi (poput dr. Füllmich i odvjetnice Fischer iz Berlina) podižu tužbe protiv vlastitih država, kako bi zaustavili ovaj rat protiv čovječanstva. Isto tako, među njima su i Udruga talijanskih katolika, Simon Dolan i Michael O’Bernicia, u Velikoj Britaniji, Udruga za obranu prava djece i Zaklada za zaštitu okoliša, koji su podigli tužbe protiv Federalne komisije za komunikacije zbog odbijanja preispitivanja svojih zastarijelih smjernica o posljedicama izloženosti elektromagnetskom zračenju. U nekoliko zemalja stvaraju se pokreti za zaštitu Običajnog prava, ali sve se to odvija presporo u odnosu na neometani rad vladinih institucija, koje provode sotonističku agendu.

Subjekt koji stoji iza ovo koordinirane akcije napada na čovječanstvo je Svjetski ekonomski forum (WEF), koji je još 2017-te decidirano rekao kakav svijet želi vidjeti do 2030-te:

 1. Ništa nećete posjedovati (sve ćete unajmiti),
 2. SAD neće biti vodeća svjetska velesila (jer će sve biti pod kontrolom tehnokrata i neće biti nacionalnih država),
 3. Jest ćete mnogo manje mesa (jer vam ono neće biti dopusteno),
 4. Miljarde ljudi će biti raseljeni zbog (lažnih) klimatskih promjena, a države će morati primiti još više migranata,
 5. Onečišćivaći će morati plaćati porez na ispuštanje ugljičnog-dioksida u atmosferu (onečišćivači će biti i poljoprivrednici, koji nastoje samostalno uzgajati usjeve),
 6. Zapadna kultura bit će prilagođena novom poretku ili uništena, ali u svakom slučaju zamjenjena maoističkom tehnokratskom ideologijom.

Vlade stvaraju i brojne nestašice hrane na raznorazne načine, a u tajnosti grade logori za neistomišljenike, buntovnike i ostale politički neprilagođene.

Nadalje, vlade nameću prisilno cijepljenje sa nanočipiranjem u zamjenu za „novo normalno“ sa potvrdom o cijepljenju, kriptovalutom, nanotehnologijom za praćenje, nadzor i kontrolu, u što se uključuje i kontrola naših misli, tj. naših umova.

Namjena ovog cjepiva je genetska modifikacija svih budućih generacija, pri ćemu NWO ide sistematski, korak po korak u oduzimanju osnovnih ljudskih sloboda. U SAD-u Soroš i 269 največih korporacija financiraju Black Lives Matter i uništavaju Ameriku u dosluhu sa korumpiranim poličarima Demokratske stranke. Ono što želi ta masonska ekipa je rat u cijelom svijetu. U Austriji, Francuskoj, Švicarskoj, SAD-u i drugim zemljama, mnogi ljudi su naoružani i spremni za obranu čovječanstva. Ti ljudi nisu spremni primiti „ŽIG ZVIJERI“ za pristup novom nenormalnom u kojem nema ništa od ljudske dobrote, ljubavi i svjetla njihovih duša. Ti ljudi su spremni zaustaviti ovu agendu sotone, preuzeti vlast i uhapsiti počinitelje ovog zločina.

Zaključak

Vlade su korporacije, koje se pokoravaju nalozima Svjetskog ekonomskog foruma i više ne služe svojim narodima. Djeluju suprotno nacionalnim i međunarodnim zakonima i izgubili su svaki kredibilitet i legitimitet.

Svjedoci smo kolapsa vladavine prava i zakona! Vlade, izabrani predstavnici i međunarodne institucije, uključujući i UN, te privatni klubovi poput Medunarodne komisije za zaštitu od neionizirajučeg zračenja i Svjetski ekonomski forum, supočinitelji su u ovom največem zločinu protiv čovječnosti u dosadašnjoj povijesti čovječanstva. U ovim okolnostima samo suvereni narodi ovog svijeta imaju legitimitet u zastupanju sebe i svojih interesa.

Počinitelji kao što su:
Klaus Schwab, princ Charles, Bill & Melinda Gates, Georgea Soros, glavni tajnik UN-a Antonia Guterres, čelnici WHO-a Tedros Adhanoma Ghebreyesus i Michael Ryan, novozelandske premijerka Jacinda Ardrea, britanski premijer Boris Johnson i britanski ministar zdravstva Matt Haucock, francuski predsjednik Emmanuel Macron i premijer Edouardo Philippe, njemacka kancelarka Angela Merkel, austrijski kancelar Sebastian Kurz, Elon Musk, Mark Zuckerberg i ostali politički oligarsi satelitskih država, kao i nemoralni mainstream novinari, trebaju biti pohapšeni i izvedeni pred lice pravde u novim Nürnberskim procesima.

U ovom trenutku puno toga stoji na kocki. Uspjeh u obrani čovječanstva počinje u svijesti svakog pojedinca, a iz čega se formira i naša kolektivna svjest.

Budimo svjesni tog trenutka!

Blog: https://www.facebook.com/Goran-Sijakovic-110320036978604/

3 2 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments