Auschwitz – Bayer – kada je započelo masovno cijepljenje i zašto do danas nije stalo

0
3771

IG Farben (preimenovan u Bayer) imao je vlastiti koncentracijski logor. U njemu su se ispitivala cjepiva i kemikalije koje su se primjenjivale i na bolesne i na zdrave u obliku injekcija, pilula, klistira i praha. Mnogi su se ozbiljno razboljeli ili umrli posljedično ovim ispitivanjima.

U svjedočanstvu logoraša Auschwitza stoji da je postojalo veliko odjeljenje u kojem su smješteni svi pacijenti oboljeli od tuberkuloze. Bayer je u odjeljenje poslao neoznačene lijekove koji su ubrizgani ispitanicima, zbog čega su svi umrli.

Razlog što se cijepljenje, u smislu medicinsko-biološko-kemijskog eksperimenta primjenjuje i danas na maloj djeci bez privole njihovih roditelja i u formi represije, je taj što se od toga jako dobro zarađuje i daje osjećaj kontrole nad životom i zdravljem ljudi. Nitko od logorskih liječnika nije osuđen na dugogodišnju kaznu zatvora, štoviše, veći dio njih se nakon suđenja vratio na posao u Bayer.

https://www.warhistoryonline.com/war-articles/popular-pharmaceutical-company-bayer-bought-concentration-camp-victims-wwii.html

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments