Indijski liječnici optužuju Gatesovu kampanju cijepljenja zbog izazivanja razorne epidemije cjepnog soja polia koji je paralizirao 496 tisuća djece od 2000. do 2017. godine

1
4350

Cenzura, ispiranje mozga, najava obveze

Na televiziji, radiju, internet portalima, dnevnim novinama i skočnim prozorima sve je manje prostora za jauk roditelja djece oštećene cjepivom, a sve više za promotore cjepiva. Kroz šumu informacija probija se medijska buka iz koje se razaznaje da je u planu uvođenje obveze cijepljenja protiv COVID-19 za sve, za velike i male. Promotori cijepljenja su najčešće individue koje i same imaju prste u tom biznisu, a svoj habitus bez ustezanja iskazuju na način da javno vrijeđaju neistomišljenike na čijim plećima bi zgrtali vlastito bogatstvo, s njihovim dopuštenjem ili bez njega, njima je potpuno svejedno. Bez dlake na jeziku navode da rizik od štetnih posljedica ne postoji, a ako kojim slučajem i postoji, tvrde da je u rangu nižem od rizika od lizanja sladoleda.

Najava globalne pandemije, ubrzanog razvitka cjepiva i globalnog cijepljenja 5 godina ranije

U toj medijskoj proslavi cijepljenja, osim domaćih satelita, svakako je najzapaženiji filantrop Bill Gates i njegova žena, koji su odlučni u vrlo ambicioznoj nakani da cijepe cijelo čovječanstvo. Svih 7 milijardi živih ljudi na svijetu. Cijepili bi ih po mogućnosti svojim cjepivima. Zbog toga su već započeli s ozbiljnim pripremama za masovnu proizvodnju cjepiva u brojnim novoizgrađenim tvornicama širom svijeta.

Pored korištenja svoje filantropije za kontrolu organizacija WHO, UNICEF, GAVI i PATH, Gates financira privatne farmaceutske tvrtke koje proizvode cjepiva te ogromnu mrežu glavnih grupa farmaceutske industrije, koja širi lažnu propagandu, stvarajući lažne studije, provodeći nadzor i psihološke operacije protiv neodlučnosti oko cjepiva te koristeći Gatesovu moć i novac da ušutkaju protivnike i prisile ih na prihvaćanje.

Podsjetit ćemo vas na činjenicu da je Bill Gates prije 5 godina u svom znanstvenom radu objavljenom u respektabilnom medicinskom časopisu “The New England jurnal of medicine”, iako nije znanstvenik niti liječnik, predvidio ovu nikad ranije u poznatoj povijesti viđenu globalnu pandemiju COVID-19, a posljedično tome i ubrzano istraživanje i razvoj cjepiva. S obzirom na navedeno, s punim pravom ga možemo nazvati istinskim vizionarom, pa čak i prorokom ili arhitektom.

Zbog njegovih najava o neophodnosti obaveznog cijepljenja cijelog čovječanstva, koje uključuje i sve građane naše zemlje, učinilo nam se važno da s vama podijelimo slljedeće činjenice. One bi vam mogle pomoći oko odluke da na cijepljenje pristanete dobrovoljno.

Polio cjepivo i 496 tisuća paralizirane djece

Naime, obećavši da će iskorijeniti Polio s 1,2 milijarde dolara, Gates je preuzeo kontrolu nad indijskim Nacionalnim savjetodavnim odborom NAB gdje je uveo obvezno cijepljenje s 50 doza cjepiva protiv polija za svu djecu do njihove navršene 5. godine života, koje je povremeno čak i sam prakticirai iako nije liječnik.

Indijski liječnici i medicinski znanstvenici nakon uvida u činjenice šokirani saznanjem optužuju Gatesovu kampanju za razornu epidemiju cijepnog soja polia koja je paralizirala 496 tisuća djece u periodu od 2000. do 2017. godine.

Indijska vlada je 2017. godine ukinula Gatesov režim cijepljenja i Gatesu i njegovom drugovima iz NAB-a pokazala vrata, nakon čega su stope paralize od polia u zemlji naglo pale.

2017. godine Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) nevoljko priznaje da je za globalnu eksploziju slučajeva polija uglavnom zaslužan cjepni soj polia, odnosno DNA modificirani virus polia iz cjepiva, iz čega proizlazi da se eksplozija polia s pola milijuna paralizirane djece mogla dogoditi samo kao posljedica Gatesovog programa cijepljenja.

Do 2018. godine 70% svih globalnih slučajeva zaraze poliom dogodili su se upravo zbog Gatesovih cjepiva.

Hoćete li se i vi dobrovoljno prijaviti za Gatesov cjepni program?

4 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Zarko Gudek
3 years ago

Indijska vlada im je pokazala vrata za unistenje zivota i smrt pola miliona djece !?!? Pa zar nisu te zvijeri koje su napravile tioliko zla u drzavi pohapsiti i osuditi na smrtne kazne !!!!????