Započela je borba protiv jeftinog i visoko učinkovitog Ivermektina

1
3111
Ivermectin protiv Covida-19 (IVMMETA)

Deseci studija i nekoliko metastudija već su otkrili da je jeftini lijek Ivermektin visoko učinkovit u liječenju kovida. U siječnju je čak i američki NIH morao promijeniti svoj stav iz “negativan” u “neutralan”. Otmičari Ivermektina morali su djelovati, ali su znali da to ovaj put neće biti lako.

U svojoj borbi protiv jeftinog HCQ-a (hiroklorokina) za koji je također utvrđeno da je učinkovit u ranom liječenju visoko rizičnih kovid pacijenata, zahvaljujući svojim protuupalnim i antitrombotičkim svojstvima – klevetnici su objavili izmišljenu studiju u Lancetu (The Surgisphere skandal) gdje su provedena ispitivanja s toksičnim predoziranjima pacijenata na intenzivnoj njezi (ispitivanja „SOLIDARNOST“ i „OPORAVAK“). No, s Ivermektinom se vrlo teško predozirati, i za razliku od HCQ-a, djeluje kao profilaksa infekcije, čak i kod pacijenata na intenzivnoj njezi.

Stoga bi bilo daleko teže izraditi obmanjujuću studiju protiv ivermektina.

Konačno, pronađeno je „rješenje“: američka farmaceutska tvrtka Merck – jedan od proizvođača bezpatentnog Ivermektina – upravo je objavila izjavu u kojoj se, bez dokaza, tvrdi da njihova (neobjavljena) „analiza“ nije utvrdila „nikakvu znanstvenu osnovu za potencijalni terapijski učinak u liječenju COVIDA-19 iz predkliničkih studija; nema značajnih dokaza o kliničkoj aktivnosti ili kliničkoj učinkovitosti u bolesnika s bolešću COVID-19; i ima zabrinjavajući nedostatak sigurnosnih podataka u većini studija.

Službenik NIH3-a, brzo je proslijedio izjavu farmaceutske korporacije Merc, dodajući: “Merckova izjava o Ivermektinu vodeća je i predana translacijskoj znanosti1 koju moramo vidjeti iz farmacije / biotehnologije.” U stvarnosti je Merckova tvrdnja potpuno neutemeljena, ali i ironična: nakon što je sigurno nekoliko desetljeća prodavao ivermektin, Merck sad odjednom dovodi u pitanje njegovu sigurnost.

Zanimljivo je da je Merck nedavno potpisao ugovor vrijedan 356 milijuna dolara za opskrbu SAD-a s mnogo skupljim, novorazvijenim eksperimentalnim lijekom za COVID-19. U međuvremenu je Youtube uklonio C-SPAN videosnimku svjedočenja Dr. Pierrea Koryja, predsjednika FLCCC2 pred američkim Senatom o ivermektinu. (Videosnimku s hrvatskim prijevodom možete pogledati ovdje)

VIDEO: Dr. Pierre Kory, antiparazitni lijek Ivermectin kao moguće rješenje za pandemiju C0VIDA-19 – s hrvatskim prijevodom

Stvarnost je sljedeća: jeftini i visoko učinkoviti lijek za kovid, poput Ivermektina, poremetit će ne samo globalnu kampanju cjepiva vrijednu više milijardi dolara (kojoj stvarno nedostaju podaci o dugoročnoj sigurnosti i djelotvornosti), već i dugoplanirane popratne politike „zaključavanja“ poput cjepne putovnice, globalnog nadzora kontakata preko pametnih telefona, kao i programa poput ID2020 i „Poznati putnik“ koje promovira investitor u cjepiva Bill Gates, Svjetski ekonomski forum i slične skupine.

Izvor: https://swprs.org/fight-against-ivermectin-begins/

Povezano: https://dokumentarac.hr/covid-19/zasto-ivermektin-djeluje-i-gdje-ga-kupiti/

Preporučujemo: https://dokumentarac.hr/covid-19/dr-meehan-velika-znanstvena-analiza-utemeljena-na-dokazima-objasnjava-zasto-su-maske-neucinkovite-nepotrebne-i-stetne-2/


Objašnjenje nekih pojmova:

  1. TRANSLACIJSKA ZNANOST – teži ubrzati proces prelaska istraživačkih otkrića iz laboratorija u zdravstvenu praksu. Proces prelaska iz opažanja u laboratoriju, klinici i zajednici u intervencije koje poboljšavaju zdravlje pojedinaca i populacije – od dijagnostike i terapije do medicinskih postupaka i intervencija u ponašanju.
  2. FLCCCFrontline COVID-19 Critical Care Alliance FLCCC – savez je u ožujku 2020. godine organizirala skupina visoko rangiranih, svjetski poznatih liječnika/znanstvenika za intenzivnu njegu – uz akademsku potporu srodnih liječnika iz cijelog svijeta – za potrebe istraživanja i razvijanja spasonosnih protokola za prevenciju i liječenje COVIDA-19 u svim fazama bolesti
  3. NIH – National Institutes of Health – najveća državna biomedicinska agencija u sklopu Ministarstva zdravstva SAD-a)

4 4 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
nonwo
2 years ago

Ivermectin (manje od 1$ po tbl-uobičajena terapija 2 tbl.) bi definitivno uništio planove PLANdemičara.Jedino anticovid sredstvo sa 75 %-tnim smanjenjem smrtnosti,dokazano zaustavlja replikaciju sars cov2 virusa(što ne radi remdesivir koji je mjesecima u protokolu, a terapija po jednom pacijentu stoji cc 3120 $) . Djelotvoran je(ivermectin) u preventivi i kurativi,pa u slučaju ulaska u protokol ne bi postojala potreba za rizičnom eksperimentalnom genskom terapijom-cijepljenjem.Mladi i zdravi ionako nisu ugroženi covidom, a starim i bolesnima bio bi dostupan siguran i učinkovit lijek. Antivirusni učinak ivermectina(uz antiparazitarni)poznat je više od desetljeća(sars,denga).2015 “osvojio je” Nobelovu nagradu nakon 30 godina upotrebe.Njegov najveći krimen DANAS… Read more »