Prof. dr. sc. Mila Alečković: Temeljem nepouzdanih PCR testova provedeno je maltretiranje i zatvaranje naroda (KTV, 19.1.2021. godine)

0
3206

Sve više ljudi u svijetu vjeruje da se afera kovid temelji na lažima i da restriktivne mjere protiv virusa korone krše i ograničavaju osnovna ljudska prava i slobode. Istog mišljenja je i prof. dr. sc. Mila Alečković koja je rekla da su na temelju rezultata PCR testa, kojim se ne može dijagnosticirati niti jedna infekcija, pa ni kovid, uvedene mjere za uznemiravanje i zatvaranje ljudi.

U najnovijem medijskom pojavljivanju profesorica doktorica znanosti Mila Alečković klinički psiholog i antropološki psihijatar, član ruske akademije prirodnih znanosti, te dobitnica brojnih značajnih nagrada i priznanja, kao i nekoliko zahvalnica za svoj doprinos, kako znanosti, tako i humanitarnom radu, iznijela je brojne tvrdnje o neadekvatnosti PCR testova za dijagnostiku COVIDA-19, te dodatno upotpunila narativom u vezi s tzv. “protupandemijskim mjerama” i farmakomafijom.

Na YouTube kanalu zrenjaninske televizije KTV. 19.1.2021. godine objavljen je novinarski prilog u kojem je sugovornica bila prof. Mila Alečković. Ova klinička psihologinja i antropološka psihijatrica iz Srbije stekla je značajnu popularnost na društvenim mrežama YouTube i Facebook, putem videa u kojima iznosi istinu o pandemiji COVIDA-19. 

Nakon Watergatea svijet je potresla slična afera – COVIDGATE. Dio znanstvene javnosti tvrdi da se cijela kovid afera temelji na lažima. Mediji su odgovorni za činjenicu da je tijekom epidemije svijet preplavio val INFODEMIJE. Lažne vijesti često se koriste kao alat za kontrolu uma pogrešno informiranih ljudi. Za komentar ovog fenomena KTV je pitao psihijatricu Milu Alečković.

Dok mediji svakodnevno emitiraju vijesti o broju oboljelih i umrlih od korona virusa, sve veći broj građana u cijelom svijetu organizira antikorona proteste i na taj način izražava sumnju u istinitost informacija koje se plasiraju, protestirajući što se restriktivnim mjerama protiv COVIDA-19, krše osnovna ljudska prava i slobode koje su garantirane ustavom. Dio znanstvene zajednice tvrdi da je cijela kovid afera temeljena na lažima, s čime se složila i prof. Mila Alečković, koja je rekla da su vrhunski svjetski znanstvenici dokazali da PCR test ne može dijagnosticirati niti jednu infekciju, pa tako ni kovid, a da su temeljem rezultata takvog testa donesene mjere kojima se ograničavaju ljudske slobode i prava. Pogledajmo prilog.

3.5 2 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments