VIDEO: Plandemija 2 – inDOKTORnacija

1
4894

Dana 18. kolovoza 2020. u 17:00 po hrvatskom vremenu / 14 sati EST, Digitalna platforma slobode London Reala ekskluzivno je prenosila možda najvažniji dokumentarac koji ćete ikad vidjeti: PLANDEMIJA – INDOKTORNACIJA. Stvorio ga je tim koji stoji iza Plandemije 1, dokumentarnog filma u režiji Mikki Willisa, s dr. Judy Mikovits u glavnoj ulozi, koji je postao globalan i bio zabranjen na svakoj većoj internet platformi društvene mreže zbog otkrivanja istine o Covid-19 (ovdje ga možete pogledati s prijevodom na hrvatski).

Ovaj novi dokumentarac razgolićuje do kosti zdravstveni sustav, razotkivajući što pokreće programe cijepljenja, koje su stvarne uloge Svjetske zdravstvene organizacije (WHO), Billa Gatesa, Tedrosa Adhanoma, Anthonyja Faucija i još mnogo toga. Ulazeći duboko u ono što se stvarno događa s glavnim medijima, tehnološkim divovima iz Silicijske doline, velikim farmaceutskim korporacijama i našim agencijama i zavodima za javno zdravstvo, Mikkijev film ih povezuje u jednu cjelinu … I mi smo uzbuđeni što možemo ovo podijeliti s vama … Vjerujemo da će ovaj film pomaknuti diskurs oko koronavirusa, zaključavanja i upletenih interesa.

Video možete pogledati ovdje:

https://ise.media/video/plandemic-ii-indoctornation-23.html

Download link:

https://we.tl/t-B7vdmtcn7p?src=dnl

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Silvestar Hila
3 years ago

Tako je, obavezno štivo! Krucijalno! Odavna pratim London Real, a jučer me Facebook blokirao da objavim najavu tog intervjua i dokumentarca. Kao greška je posrijedi, gamad!