FILM: “Plandemija” s prijevodom

1
12036

Sada već planetarno popularni film “Plandemija” snimljen po istoimenoj knjizi autorice doktorice znanosti Judy Mikovits, dr. med. spec. infektologije, neprestano se uklanja i blokira na društvenim mrežama (Youtube, Facebook, itd) s objašnjenjem da se radi o lažnoj vijesti. Zašto se mišljenja, izjave i studije znanstvenika poput ove ili one dvostrukog doktora znanosti Dr. Kunt M. Wittkowskog [1], bivšeg ravnatelja biostatičkog, epidemiološkog i istraživačkog Sveučilišta Rockefeller, cenzuriraju i uklanjaju s interneta dok se primjerice mladoj Greti Thunberg daje ogromna medijska pozornost, pozivajući ju se čak u ekspertnu skupinu CNN-a? Tko ima monopol nad istinom i zašto je suspendirano pravo na različito mišljenje, istraživanje i propitkivanje? Tko to i zašto ima isključivo pravo na Istinu? Možda se istina nastoji zakloniti jer njeno otkrivanje nije u nečijem interesu?

Upravo iz tog razloga objavljujemo ovaj kratki film s podnapisima na hrvatskom jeziku, kako bismo informacije sadržane u njemu učinili dostupnima svima.

Istina je proces, a ne krajnje stanje! Stoga nema kraja propitkivanju i istraživanju…..

[1] https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2020.03.28.20036715v5

5 9 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Vladimir
3 years ago

Ovo je vrijeme laži. Uzmite bilo koje područje, sve je puno laži; zdravstvo, politika, prehrana, reklame, klimatske promjene, novinarstvo, i da ne nabrajam.Vlade u sjeni manipuliraju svijetom pomoću laži. U zadnje vrijeme pojačavaju pritiske jer primjećuju da sve više ljudi postaje svijesno njihove manipulacije i da im vrijeme curi. Kao što u Bibliji piše; “Istina će se vikati sa krovova”, to će se uskoro desiti. Laž i oni koji ju stvaraju morati će nestati sa ovog svijeta. A moral i vrlina vratit će se u punom sjaju.