[VIDEO] Dr. Yeadon: Ovo je ogromna globalna obmana, a cijepljenje djece smatram ubojstvom!

8
3330

Dr. Michael Yeadon (rođen 1960. godine u Birminghamu) je diplomirani biokemičar, toksikolog i doktor farmakologije – sa fokusom na imunologiju i alergije u kontekstu respiratornih bolesti. Prije rada s Apellisom, bio je potpredsjednik i glavni naučnik odjela za alergije i respiratorna istraživanja farmaceutske kompanije Pfizer. Zahvaljujući svojim brojnim izumima i svom efikasnom liderstvu, 2008. osvaja nagradu za produktivnost – Achievement Award for productivity.

4.5 8 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

8 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
vucko
2 years ago

bas me zanima koji ce to normalan roditelj dozvoliti da mu ubiju dijete?

pero
2 years ago
Reply to  vucko

Pa 99,9% roditelja je dozvolilo da djeci peru ruke dezinficijensom svaki dan u školi i da budu pod maskama? Šte će se promijeniti kod cijepljenja?

Ante
2 years ago
Reply to  vucko

Nažalost propaganda, represija, višegodišnja dresura učinili su svoje. Toliko daleko su roditelji spremni ići da svoju djecu pošalju na klanje ( naravno da to klanje neće biti izvedeno nožem uz puno krvi ) .
Metode su sofisticirane i izgleda kao da ubrizgavaju eliksir besmrtnosti

B. Vidovic
2 years ago

Volim kada ovaj čovjek progovori! Nema dlake na jeziku i pogađa uvijek srž.

Ante
2 years ago

Gledam reakciju na uvođenje mjera u Italiji, Sloveniji pa čak i u Francuskoj … Sve je to mlako, nekoliko tisuća.
Jasna poruka vlastodršcima da se “remen” može još više stezati .. naravno ovo s remenom je simbolično.
Ovakvi sadržaji kao objava ovog doktora pojave se ali sa jako malim dosegom . Bez obzira što bi svakog normalnog trebalo zabrinuti reakcija na to je vrlo mlaka.

No name
2 years ago

Ja sam roditelj 13-godisnjeg djecaka,masku nosi u skoli iskljucivo preko usta,dise slobodno..kad ga opominju pravi se lud da mu maska sama spada ,poslje dezinfekcije ruku opere ruke sapunom…ovaj preparat tz vakcina ni u ludilu ne pomisljamo…on sam kaze da mu je mio zivot i da je ovo ubistvo,svjesna su i djeca svega….nije lako ni djeci ni roditeljima…

Milkica
2 years ago

U ime ISUSOVO Sveto nek odmah sad odstupe sluge sotoske od Božje dječice!

Milkica
2 years ago

Tko sebe ne ljubi ne ljubi ni dijete, taj će dozvoliti da ga kao drug ubiju to je isto kao kod majka ubiju u utrobi I onda misli da je doktor ubio a ne ona! A tko god puši isto je ubojica, jer je proizvođač cigareta jasno do znanja da pušenje ubija. I mad ne tko sebe ubija kako može onda dijete braniti i štititi da ga drugi ne ubiju vakcinom? To su sve dokazi koliko smo ljudi grešni. Zato mnogi prihvaćaju sve ovo ludilo sotonsko, jer I’m je svejedno. Ne bore se pod sotonskom su vlašcu, a I ne… Read more »