Našim životom bi nakon COVID-a trebale upravljati aplikacije za praćenje i traženje koje financiraju fondacije Rockefeller i Clinton

0
3277

Zaklada Rockefeller i zaklada Clinton razvili su niz COVID aplikacija koje će strogo kontrolirati vaš život nakon COVIDA-a. Inicijativu pokreće neprofitna zaklada „Commons Project Foundation“ koja je dio Svjetskog ekonomskog foruma.

Projekt Commons uključuje tri COVID aplikacije: CommonHealth, COVIDcheck i CommonPass. Zajedno bi trebala prikupljati, pohranjivati i nadzirati naše zdravstvene podatke na temelju kojih će aplikacije odlučiti ispunjavamo li uvjete za putovanje, učenje, odlazak u ured itd.

The Commons Project

Projekt Commons je neprofitno javno dobro osnovano uz financijsku podršku Zaklade Rockefeller za potrebe uspostavljanja platformi i usluga koje će čvrsto regulirati život nakon COVID-a.

https://thecommonsproject.org/

Inicijativa je dio Svjetskog ekonomskog foruma koji provodi agendu Velikog reseta.

https://www.weforum.org/great-reset

Web stranica Projekta Commons opisuje svoju ulogu kao:

  • Commons Project je neprofitno javno dobro, osnovano uz potporu Zaklade Rockefeller za uspostavljanje digitalnih usluga koje ljude stavljaju na prvo mjesto.
  • Commons projekt ispunjava prazninu između tehnoloških tvrtki, državnih agencija i tradicionalnih neprofitnih organizacija za uspostavljanje i upravljanje digitalnim uslugama koje čine javnu infrastrukturu u digitalnom dobu.

Common Project uključuje tri COVID aplikacije:

1. CommonHealth

2. COVIDcheck

3. CommonPass
Rockefeller and Clinton Foundation financiraju COVID aplikacije – CommonHealth, COVIDcheck and CommonPass

Rockefeller and Clinton Foundation financiraju COVID aplikacije – CommonHealth, COVIDcheck and CommonPass

1. CommonHealth

Rockefeller And Clinton Foundation Funded Covid App Commonhealth

CommonHealth će prikupljati i upravljati vašim osobnim zdravstvenim podacima i dijeliti ih sa zdravstvenim službama, organizacijama i drugim aplikacijama.

CommonHealth ima za cilj proširiti prenosivost zdravstvenih podataka i model interoperabilnosti koji je pokrenuo Apple Health na 73% ljudi širom svijeta koji koriste Android uređaje.

Razvijen je u suradnji s UCSF, Cornell Tech i Sage Bionetworks.

2. COVIDcheck

COVIDcheck je razvijen u suradnji sa CDC-om, Clintonovom zakladom i Svjetskom medicinskom asocijacijom.

Stvorit će novu normalu za škole, sveučilišta, poslodavce i agencije za javno zdravstvo kroz set pitanja koja će odlučiti što dalje trebate učiniti.

3. CommonPass

CommonPass je digitalna zdravstvena putovnica koja bi trebala imati ovjereni status COVID-19 testa ili pokazati da li ste cijepljeni u budućnosti na način dizajniran da udovoljava različitim vladinim propisima.

Putovnica radi tako da putnici prethodno izrade test u certificiranom laboratoriju koji se potom u istoj zabilježi . Generira QR kôd koji zrakoplovno osoblje i granični službenici mogu skenirati.

Međutim, od vlada će se tražiti da vjeruju testovima na koronavirus koji su provedeni u stranim laboratorijima. Na temelju vašeg CommonPass statusa, možda vam i neće biti dopušteno putovanje.

U međuvremenu, CommonPass COVID tehnologija putovnica već se testira na letovima iz zračne luke Heathrow.

Rockefellerova operacija Lockstep

Zaklada Rockefeller 2010. financirala je vježbu planiranja scenarija koja pokazuje kako globalne elite mogu manipulirati i utjecati na javne politike tijekom pandemije.

Dokument “Scenariji za budućnost tehnologije” predviđa četiri naracije scenarija, od kojih se jedna, nazvana “Lock Step”, bavi globalnom pandemijom.

Mnogi ovaj dokument smatraju svojevrsnim “operativnim priručnikom”, za stvaranje “novog normalnog” nakon globalne pandemije.

Izvor: https://greatgameindia.com/rockefeller-clinton-covid-apps/

p.s. Kao što ste vjerojatno sumnjali (i do sada ste to očekivali), Bill Gates je također uključen u traženje kontakata.

Zaklada Bill i Melinda Gates pregovarali su o ugovoru o traženju kontakata koji podržava vlada, vrijednom 100 milijardi dolara, u kolovozu 2019. godine – šest mjeseci prije nego što je ‘pandemija’ stigla u Sjedinjene Države i četiri mjeseca prije nego što je zahvatila Kinu.

Šokantna otkrića u podcastu Thomas Painea i emisiji Moore Paine na Patreonu otkrila su dvojica istražitelja koji su zazviždali o masovnoj poreznoj prijevari Zaklade Clinton tijekom saslušanja u Kongresu 2018. godine.

https://podcasts.apple.com/us/podcast/ep-27-investigators-who-dissected-clinton-foundations/id1491435111?i=1000477418276

2019. godine savez ID2020 je lansirao program digitalni ID s cjepivima

Digital ID i Big Pharma su već u Sjedinjenim Američkim Državama. Veliki farmaceutski i tehnološki divovi prebacili su se na čipiranje vas i vašeg potomstva putem biometrijskih cjepiva. Obvezali su se da će ovaj svijet doći. ID2020 partneri su odabrali Digital ID-a za vas i vašu obitelj putem BioMetričkih cjepiva. ID2020 i njihovi partneri u 2019. godini već su lansirali implementaciju Digital ID s BioMetričkim cjepivima. Grad Austin, savez ID2020 i nekolicina drugih partnera rade zajedno s beskućnicima i pružateljima usluga koji s njima rade na razvoju platforme digitalnog identiteta ID omogućene „blockchain“ tehnologijom pod nazivom Moja putovnica „MyPass“ kako bi beskućnici imali podatke o identitetu. Bangladeš je prva zemlja koja je odabrana za početak implementacije digitalnog identiteta na svim stanovnicima, a s programom je započela krajem 2019. godine. Savez ID2020 gradi novi globalni model za dizajn, financiranje i primjenu digitalnih ID rješenja i tehnologija. Ne postoje drugi napori s više sudionika usmjereni na korisnike, koji štiti privatnost i prijenosni digitalni ID. Otkrijte nove gospodare svijeta – Gavi – savez za cjepiva, Microsft, The Rockefeller Foundation, Ideo.org, Accenture). Cilj saveza ID2020, agencija UN-a i civilnog društva je korištenje BioMetrijskih cjepiva za digitalnu identifikaciju vas i vaše braće. Ovaj će sustav dodatno usmjeriti novorođenčad prema BioMetrijskim cjepivima povezanim sa Digitalnim identitetom ID. Gavi savez za cjepiva sebe identificira kao superheroja koji će vam ugraditi Digitalni identitet ID-om mrtvom ili živom. GAVI podržavaju Svjetska zdravstvena organizacija WHO i elitni partneri, a sve sponzorira Big Pharma.

https://dokumentarac.hr/covid-19/covid-19-certificat-of-vaccine-identity-cipiranje-ili-bolest/

Povezani tekstovi:

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments