[VIDEO] Prof. dr. sc. Byram Bridle, virusni imunolog: Učinili smo veliku pogrešku, protein šiljka iz COVID cjepiva putuje s mjesta ubrizgavanja – s prijevodom

0
3995

Znanstvenik dr. Byram Bridle, kojemu je kanadska vlada prošle godine dodijelila bespovratna sredstva u iznosu od 230 tisuća američkih dolara za istraživanje na razvoju COVID cjepiva, rekao je da su on i skupina međunarodnih znanstvenika podnijeli zahtjev za pristup informacijama japanskoj regulatornoj agenciji kako bi dobili pristup Pfizerovoj “studiji biološke raspodjele“. Proučavajući istu, skupina znanstvenika na čelu s dr. Bridleom, došla je do zaključka da se pogrešno pretpostavilo da protein šiljka iz cjepiva ostaje samo u mišiću, on putuje s mjesta ubrizgavanja po tijelu gdje može izazvati teška oštećenja organa.

Pogriješili smo. Do sada to nismo shvatili ”, „Mislili smo da je protein šiljka odličan ciljni antigen, do sada nismo znali da je sam protein šiljka otrov i patogeni protein. Dakle, cijepljenjem ljudima nehotice injektiramo otrov.”

Prof. dr. sc. Byramom Bridleom, izvanredni profesor za virusnu imunologiju na Sveučilištu Guelph

U audio snimci s hrvatskim podnapisima (titlovima) kanadska novinarka Alex Pierson razgovara s dr. Byramom Bridleom, izvanrednim profesorom za virusnu imunologiju na Sveučilištu Guelph, o novim recenziranim studijama koje sugeriraju da mogu postojati zastrašujući razlozi za nuspojave poput upale srca, VITT-a (Trombotska trombocitopenija izazvana cjepivom) i druge ozbiljne probleme kod onih koji su cijepljeni.

Izvor: https://omny.fm/shows/on-point-with-alex-pierson/dr-byram-bridle-on-point-with-alex-pierson

Povezano: https://dokumentarac.hr/covid-19/napravili-smo-veliku-pogresku-protein-siljka-iz-covid-cjepiva-putuje-s-mjesta-ubrizgavanja-te-moze-uzrokovati-ostecenje-organa/

4.2 5 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments