Wednesday, March 3, 2021
No menu items!
Home Cijepljenje Sastav cjepiva Koji se otrovi nalaze u sastavu obaveznih cjepiva za djecu?

Koji se otrovi nalaze u sastavu obaveznih cjepiva za djecu?


Formaldehid / Formalin – Visoko toksični sustavni otrov i kancerogen.

https://pubchem.ncbi.nlm.nih.gov/compound/712


Betapropiolakton – Toksična kemikalija i kancerogen. Može uzrokovati smrt / trajnu ozljedu nakon vrlo kratkog izlaganja malim količinama. Korozivna kemikalija.

https://pubchem.ncbi.nlm.nih.gov/compound/2365


Heksadeciltrimetilamonijev bromid – Može oštetiti jetru, kardiovaskularni sustav i središnji živčani sustav. Može utjecati na reproduktivne organe i izazvati urođene mane kod ploda.

https://pubchem.ncbi.nlm.nih.gov/compound/5974


Aluminij – Aluminij-hidroksid, aluminij-fosfat i aluminijske soli – Neurotoksin. Nosi rizik od dugotrajne upale / otekline mozga, neuroloških poremećaja, autoimune bolesti, Alzheimerove bolesti, demencije i autizma. Može prodrijeti do mozga gdje trajno ostaje.

https://pubchem.ncbi.nlm.nih.gov/compound/5359268

https://pubchem.ncbi.nlm.nih.gov/compound/10176082

https://pubchem.ncbi.nlm.nih.gov/compound/64655


Timerosal (živa) – Neurotoksin. Izaziva stanično oštećenje, smanjuje oksidacijsko-redukcijsku aktivnost, staničnu degeneraciju i staničnu smrt. Povezan s neurološkim poremećajima, Alzheimerovom bolešću, demencijom i autizmom. (u popisu CDC navedeno samo u cjepivu protiv gripe koje u Hrvatskoj nije obavezno)

https://pubchem.ncbi.nlm.nih.gov/compound/Thimerosal

Polisorbat 80 i 20 – Prolazi krvno-moždanu barijeru i sa sobom nosi aluminij, timerosal i viruse dopuštajući im da uđu u mozak.

https://pubchem.ncbi.nlm.nih.gov/compound/5284448

https://pubchem.ncbi.nlm.nih.gov/compound/443314


Glutaraldehid – Toksična kemikalija koja se koristi kao dezinficijens za medicinsku opremu osjetljivu na toplinu.

https://pubchem.ncbi.nlm.nih.gov/compound/3485


Fetalni goveđi serum – sakupljen iz fetusa goveda (krava) uzetim od skotnih krava prije klanja.

https://pubchem.ncbi.nlm.nih.gov/compound/513916


Ljudske diploidne fibroblastne stanice – pobačene fetalne stanice (WI-38, MRC-5). Strani DNK ima sposobnost interakcije s našim vlastitim.

https://www.lgcstandards-atcc.org/products/all/CCL-75.aspx

https://www.lgcstandards-atcc.org/products/all/CCL-171.aspx


Bubrežne Stanice afričkog zelenog majmuna – mogu prenijeti virus SV-40 koji uzrokuje rak koji je već zarazio oko 30 milijuna Amerikanaca.

https://pubchem.ncbi.nlm.nih.gov/compound/16120171


Aceton – može uzrokovati oštećenje bubrega, jetre i živaca.

https://pubchem.ncbi.nlm.nih.gov/compound/180


E.Coli – može izazvati trovanje krvi ili sepsu

https://www.sciencedaily.com/releases/2005/05/050504104456.htm

DNK iz svinje – Circovirus tip-1

Napomene:

  • Postoji određena količina nekih od navedenih otrova koji se prema američkoj agenciji za sigurnost hrane i lijekova FDA smatraju neškodljivom za konzumaciju, međutim ta neškodljiva količina odnosi se na gutanje otrova, ne i na njihovo unošenje iglom direktno u tkivo.
  • Količina progutanog otrova upija se u krv minimalno u daleko manjim količinama od one koja se u ljudsko tijelo ubrizga injekcijom. Ubrizgani otrov upija se u krv gotovo 100%.
  • Opće poznato je da se cjepiva ne gutaju, većina ih se injekcijom ubrizgava u mišić!Izvor za popis:

[1] Kalendar obaveznog cijepljenja 2019. godine u Hrvatskoj

https://www.hzjz.hr/wp-content/uploads/2018/12/provedbeni-program-obveznog-cijepljenja_2019.pdf

[2] Popis otrovnih dodatnih sastojaka (obaveznih) cjepiva preuzet sa službenih stranica američkog centra za kontrolu bolesti CDC

https://www.cdc.gov/vaccines/pubs/pinkbook/downloads/appendices/b/excipient-table-2.pdf

3 COMMENTS

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Vesna Scrollavezza
9 months ago

Da ponovim .. Nekada je postojalo i oralno cijepljenje . Sada da se pitamo zašto nas danas cijepe samo iglom. Vidite naš organizam savršeno radi .., ako mu damo za to uvjete . SVE što ide oralnim putem već kod samog unošenja u usta se učita U slučaju da u organizam ulazi nešto što može oštetiti isti.., javlja se alarm koji se ODMAH prenosi obrambenom sistemu da reagira i eliminira što je više moguće elemente koji mogu narušiti naše zdravlje /život . U suprotnom …, kod unošenja seruma bilo koje vrste iglom .., NEMA alarma tako ga svi elementi odmah… Read more »

[…] Po uzoru na obrazce koje je također sastavio pravni odbor udruge “L’Eretico” u Italiji, u nastavku teksta možete preuzeti i obrasce za preuzimanje odgovornosti liječnika ili pedijatra te doma zdravlja prema liječniku, prema slobodnom izboru pacijenta koji podliježe obaveznom cijepljenju. Pacijentov informirani pristanak po zakonu podrazumijeva da liječnik mora navesti sve moguće štetne posljedice po zdravlje, odnosno neželjene reakcije koje mogu proizaći iz liječenja kako bi pacijent mogao odlučiti hoće li prihvatiti liječenje ili ne te time i njegove moguće štetne posljedice. O tome koji se otrovni sastojci nalaze u obaveznim cjepivima već smo pisali ovdje. […]

[…] i prosperitetom zemlje i klađenja na više nego upitno sigurno i više nego upitno učinkovito cjepivo s kojim bi trebalo riskirati čitavo […]

- Advertisment -

Najpopularnije