Većina cjepiva dizajnirana da spriječi bolesti uzrokovala je više smrti i bolesti nego izloženost infektima uzročnicima bolesti?

1
4693

Znanstvena studija: Safety concerns and hidden agenda behind HPV vaccines: another generation of drug-dependent society?[1]

Autor: Prof. Dr. sc. Mahin Khatami. Njezina biografija je vrlo bogata, bila je profesor i programski direktor Državnog zdravstvenog zavoda (NIH) i Državnog zavoda za Rak (NCI)

Analizom podataka (op. a. provedenoj u ovoj znanstvenoj studiji) prikrivene Agende opetovanih neuspjelih rezultata istraživanja i terapije liječenja raka, stanja američkog zdravlja, brige o sigurnosti cjepiva protiv HPV-a i budućih istraživačkih razmatranja sažeto je u komentaru u nastavku.

Pobliži pogled na znanost o raku otkriva da je vrlo moćna struktura (sustav) u medicinskoj ustanovi koja stoji nasuprot anti-sustavu i kaosu u istraživanju raka (‘medicinski / znanstvene ponzi-sheme’) moćan recept za neuspjele terapije kojima se ubijaju pacijenti, ali donosi ogroman korporativni profit (op. a. farmaceutskoj industriji, liječnicima, terapeutima..) .

Američki zdravstveni status na posljednjem je mjestu među ostalim razvijenim zemljama unatoč najvišem iznosu koji SAD ulaže u zdravstvo.

Ovo je poziv na buđenje kako bi se osiguralo da zli dio ljudskog bića ne spriječi zdravstvene usluge koje javnost zaslužuje. Inače, “nije važno koliko resursa imate, ako ne znate ili ne želite znati kako ih koristiti, nikad im neće biti dovoljno”.

Odgovor na rak i poboljšanje javnog zdravlje moguće je samo prebacivanjem iz postojeće koruptivne i nasilne kulture „koju poznajete“ u kulturu „onoga što znate“.
Potrebno je da se oni koji se bave politikom i profesionalci u donošenju odluka vrate zdravom razumu i logici koju su naši preci koristili da s ciljem da služe društvu.

Već više od jednog stoljeća svi direktori državnih zdravstvenih ustanova (NIH) i ostalih vladinih zdravstvenih agencija, centara i organizacija za liječenje raka, medicinskih škola, Big Pharme i prehrambene industrije (proizvođači genetski modificiranih organizama / GMO-a) bili su liječnici (s diplomom doktora medicine). Jedina formalna dužnost ovih vođa bila je poboljšati i promicati javno zdravlje, sprječavati pojavu bolesti i spasiti američke živote.

Međutim, unatoč pretjeranom ulaganju američkih resursa u zdravstvo, dogodilo se suprotno. Američki zdravstveni rezultati su poražavajući. Oni su na zadnjem mjestu od jedanaest (11) zemalja ili na zadnjem mjestu od sedamnaest (17) zemalja u usporedbi s drugim razvijenim zemljama. Većina cjepiva dizajnirana kako bi spriječila bolesti uzrokovale su više smrti i bolesti nego (javna) izloženost infektivnim uzročnicima.

Donositelji politika i javnost trebali bi bliže pogledati dugotrajne „medicinske / znanstvene ponzi-sheme“ koje je raka žedna medicinska vlast stvorila za kontrolu bolesnog društva ovisnog o lijekovima.

Milijuni oboljelih od raka koji uđu u klinička ispitivanja liječeni su lijekovima (otrovima) i postupcima koji odgađaju smrtnu kaznu za kratko vrijeme, dok im se resursi (osiguranje i osobna imovina) ne potroše!

U ovoj medicinskoj ponzi shemi ne samo da su trilijuni dolara izgubljeni na “molekularno lažnim proizvodima”, već su milijuni dragocjenih ljudskih i dječjih života izgubljeni zbog takvih ilegalnih, neetičkih i strašnih zločina protiv čovječnosti.

Umjesto korištenja zdravog razuma za promicanje zdravlja i sprječavanja ili odgađanja početka bolesti povezanih sa starošću, medicinska ustanova je uspjela postupno izmijeniti i uništiti prirodni imunitet Amerikanaca i prebaciti pojavu bolesti u mlađu dob radi povećanja populacije bolesnih ljudi i guranje prodaje lijekova (droge) .

Ovo je poziv na buđenje kako bi se osiguralo da zli dio ljudskog bića ne spriječi zdravstvene usluge koju javnost zaslužuje.

Odgovor na rak i pojačano javno zdravlje moguće je samo ako kreatori politike i ugrožena javnost ozbiljno shvate da se moć uspostavljanja prava na značenje mora drastično preokrenuti.

Donositelji odluka u Kongresu koji odgovaraju za sredstva i oni koji usmjeravaju medicinsku znanost, trebali bi se vratiti zaboravljenim vrijednostima zdravog razuma i logike koje su naši preci koristili za služenje javnosti.

Na kraju krajeva “možda smo inteligentni, ali ako nismo sposobni razmišljati i voljeti  dobrobit drugih, koristimo vlastitu inteligenciju protiv sebe, protiv čovječnosti”

Izvor:

[1] https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5138175/

 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Branko
4 years ago

Sadržaj naslova, i još k tome s upitnikom na kraju, uistinu intrigira.