Foto izvješće s uspješne hrvatske premijere filma Vaxxed II i promocije knjige dr. sc. Danijela Grgičina „Cijepanje cjepivom- dualnost“

0
1471

U subotu 14. svibnja 2022. u kino dvorani “Sv. Juraj” (Kaštel Sućurac) s početkom u 17 sati održali smo prikazivanje svjetski poznatog dokumentarnog filma Vaxxed II. Zainteresirana publika je u filmu imala priliku čuti vrlo zanimljive informacije iz usta roditelja i liječnika koji razotkrivaju cijeli spektar narušenog zdravlja djece koje je nastupilo nakon cijepljenja.▶️ Svaki se brižan i dovoljno informiran roditelj s pravom može upitati „Je li cjepivo sigurno i učinkovito za moje dijete?!“. U odgovoru na to pitanje svakako mu mogu pomoći iskustva iznesena u filmu. Povrh toga, na raspolaganju su mu i objavljeni rezultati nekoliko neovisnih istraživanja koji pokazuju vrlo visoku korelaciju između povećanja cijepljenja i povećanja različitih zdravstvenih problema djece. Najzanimljivije promatrane bolesti koje su značajno učestalije u grupama cijepljene su: ADHD (poremećaj pozornosti s hiperaktivnošću), astma, artritis, dijabetes tip 1, bolesti srca i rak. O tome smo pisali ovdje:▶️https://cijepljenje.info/nezavisne-studije-o-dobrim-odlukama-za-zdravlje/ .

Također skrećemo pozornost da je 21.01.2021. godine američki Centar za kontrolu bolesti (CDC) sa svoje web stranice uklonio tvrdnju da „Cjepiva ne uzrokuju autizam“ koja je do tada bila upozorenje svima koji pomisle drugačije. Nedugo nakon toga, tvrdnja je vraćena ponovo na web stranicu CDC-a.‼️‼️

Alarmantni su i podatci još jednog američkog istraživanja iz 2021. godine u kojemu je analizirana baza podataka o sustavu izvještavanja o neželjenim događajima cjepiva (VAERS) kako bi se utvrdio interval početka smrti dojenčadi nakon cijepljenja. Od 2605 smrtnih slučajeva dojenčadi prijavljenih VAERS-u od 1990. do 2019. godine, 58% je prijavljeno u roku od 3 dana nakon cijepljenja, a 78,3% u roku 7 dana nakon cijepljenja, što potvrđuje da se smrtnost dojenčadi obično događa u vremenskoj blizini primjene cjepiva. Višak smrtnih slučajeva tijekom ovih ranih razdoblja nakon cijepljenja bio je statistički značajan. Predloženo je nekoliko teorija u vezi s patogenim mehanizmom koji stoji iza ovih fatalnih događaja. Iako nalazi u ovom radu nisu dokaz povezanosti između cjepiva za dojenčad i smrti dojenčadi, oni itekako upućuju na uzročno-posljedičnu vezu te potrebu što hitnijeg dodatnog istraživanja ovog fenomena.

Rad je dostupan na: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2214750021001268

O argumentima koji se koriste u raspravama i procjeni omjera koristi i štete masovnog cijepljenja govori i fantastična knjiga dr. sc. Danijela Grgičina „Cijepanje cjepivom-dualnost“ čija promocija je upotpunila ovaj događaj. Knjigu preporučujemo svakom brižnom roditelju koji razmišlja o cijepljenju svoje djece različitim cjepivima i želi se dodatno informirati, svima koji žele dodatno obnoviti svoje znanje, medicinskim laicima, ali i medicinarima – neke od službenih javnozdravstvenih i drugih informacija koje su iznesene u knjizi mogle bi vas iznenaditi i pomoći u donošenju dobrih odluka za zdravlje.Knjigu možete nabaviti ovdje:

https://www.ljevak.hr/publicistika/28061-cijepanje-cjepivom-dualnost.html

Izvor : cijepljenje.info

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments