Zahvala #Faktograf-u i svim ostalim #FactChecker stranicama

3
1480

Dokumentarac je od prvih dana bio inspiriran radom Faktografa i Fact-checker stranica, koji su nam neiscrpan izvor inspiracije u daljnjem radu i borbi za Istinom. Hvala Vam od srca!

#Faktograf.hr #FactChecker


5 6 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Idk
2 years ago

Fact-checkers nisu bili napravljeni zbog covid-19 nego zbog širenja lažnih informacija za vrijeme americkih izbora… Fact-checkeri takoder ce prepraviti vase misljenje ako nije potkrijepljeno nikakvim izvorom te ako samo budi teorije zavjere i paniku. Sloboda misljenja je najgluplji argument danasnjice, svatko moze imati razlicito misljenje, ali ako je nesto potkrijepljeno mnogim istrazivanjima, sto ti imas proturjeciti cinjenicama? Sloboda misljenja je dvosjekli mac, mozes koristiti slobodu misljenja u razgovorima koji nisu cinjenicno dokazani, dok se ne odnosi isto na debate ili ti pak na “ucinkovitost maski”. Dokumentarac.com – ‘stranica zatucanosti i lazi ;)’

rubi
2 years ago
Reply to  Idk

A sto se ti zatucavas na toj stranici?

Uvijek
2 years ago
Reply to  Idk

Malo promisli svojom glavom i pročitaj studije na koje se pozivaju i vidjet ćeš da su autentične. Ili tebe zapravo nije ni briga, nego govoriš što ti je rečeno da govoriš?