[VIDEO] Dokument koji je Pfizer želio čuvati u tajnosti 70 godina, dok u osnovi svi ne budemo mrtvi 

4
2279

PDF link Pfizerovog dokumenta:https://phmpt.org/…/11/5.3.6-postmarketing-experience.pdf
Reading Pfizer’s confidential document:

4 4 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Onedel Abod
1 year ago

BionTech i Pfizer su početkom siječnja 2021. slavodobitno objavili da je učinkovitost njihovog cjepiva 95%. Medicinski časopis “New England Journal of Medicine” (koji naravno pripada dubokoj državi kabale) potvrdio je da je to tako- da je učinkovitost 95%. A i zapadni i naši mainstream mediji kabale slavodobitno su objavili da je ovo cjepivo u zadnjoj fazi testa na 95 % testiranih osoba, “uspjelo spriječiti neko oboljenje ili teško oboljenje”. Međutim poznati kritičar korone, dr. Wolfgang Wodarg i drugi, rasturili su ove laži i bajke. Za ocjenu i službeno odobrenje nekog cjepiva, prave se u nornalnim okolnostima studije i testovi koji trebaju… Read more »

Onedel Abod
1 year ago

Šef “njemačke firme” BionTech (ustvari su američki vlasnici većine dionica), Ugur Sahin, odao se sam. Izjavio je u siječnju 2021 za Wall Street Journal, da je on razvio i napravio cjepivo protiv korone za samo nekoliko sati i to 25. siječnja 2020! A to je potvrdila i angela merkel u veljači 2021. rekavši u jednom intervjuu: “prije godinu dana nitko nije mogao znati, da ćemo se danas godinu kasnije, nalaziti u pandemiji. Ali neki su ipak ZNALI, ili slutili, kao gospodin Sahin, koji mi je ispričao, da je razvio cjepivo protiv kovida u siječnju 2020.” 25. siječnja međutim još uopće… Read more »

Pero
1 year ago

Dokumentarac.hr – popustili ste u zadnje vrijeme. Nadam se da se ništa ozbiljno nije dogodilo ali bili ste super za prepuručiti ovcama da se educiraju. Moram razmišljati o drugom izvoru ili se namjeravate opet posvetiti stranici? Hvala!

Admin
1 year ago
Reply to  Pero

Pozdrav Pero,
hvala na komentaru. Kako smo kroz dvije godine uradili preko 700 objava, na potpuno volonterskoj bazi, a nema nas puno, svi smo se umorili. A hvala Bogu, sad umjesto nas ima i nekolicina khvalitetnih izvora, a i sada mainstreem mediji i neki znanstvenici pocinju govoriti ono što smo mi govorili još u svibnju 2020. godine, potreba za našim člancima je puno manja.
Također “dokumentarali” smo puno toga, u pravo vrijeme.

Vjerovatno ćemo se morati ponovo angažirati na jesen, nažalost.

Kako god, tu i tamo ćemo objaviti neki članak ili važniju obavjest.

Hvala na praćenju i preporukama!