[VIDEO] Dokument koji je Pfizer želio čuvati u tajnosti 70 godina, dok u osnovi svi ne budemo mrtvi 

4
1861

PDF link Pfizerovog dokumenta:https://phmpt.org/…/11/5.3.6-postmarketing-experience.pdf
Reading Pfizer’s confidential document:

4 4 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Onedel Abod
11 months ago

BionTech i Pfizer su početkom siječnja 2021. slavodobitno objavili da je učinkovitost njihovog cjepiva 95%. Medicinski časopis “New England Journal of Medicine” (koji naravno pripada dubokoj državi kabale) potvrdio je da je to tako- da je učinkovitost 95%. A i zapadni i naši mainstream mediji kabale slavodobitno su objavili da je ovo cjepivo u zadnjoj fazi testa na 95 % testiranih osoba, “uspjelo spriječiti neko oboljenje ili teško oboljenje”. Međutim poznati kritičar korone, dr. Wolfgang Wodarg i drugi, rasturili su ove laži i bajke. Za ocjenu i službeno odobrenje nekog cjepiva, prave se u nornalnim okolnostima studije i testovi koji trebaju… Read more »

Onedel Abod
11 months ago

Šef “njemačke firme” BionTech (ustvari su američki vlasnici većine dionica), Ugur Sahin, odao se sam. Izjavio je u siječnju 2021 za Wall Street Journal, da je on razvio i napravio cjepivo protiv korone za samo nekoliko sati i to 25. siječnja 2020! A to je potvrdila i angela merkel u veljači 2021. rekavši u jednom intervjuu: “prije godinu dana nitko nije mogao znati, da ćemo se danas godinu kasnije, nalaziti u pandemiji. Ali neki su ipak ZNALI, ili slutili, kao gospodin Sahin, koji mi je ispričao, da je razvio cjepivo protiv kovida u siječnju 2020.” 25. siječnja međutim još uopće… Read more »

Pero
10 months ago

Dokumentarac.hr – popustili ste u zadnje vrijeme. Nadam se da se ništa ozbiljno nije dogodilo ali bili ste super za prepuručiti ovcama da se educiraju. Moram razmišljati o drugom izvoru ili se namjeravate opet posvetiti stranici? Hvala!

Admin
10 months ago
Reply to  Pero

Pozdrav Pero,
hvala na komentaru. Kako smo kroz dvije godine uradili preko 700 objava, na potpuno volonterskoj bazi, a nema nas puno, svi smo se umorili. A hvala Bogu, sad umjesto nas ima i nekolicina khvalitetnih izvora, a i sada mainstreem mediji i neki znanstvenici pocinju govoriti ono što smo mi govorili još u svibnju 2020. godine, potreba za našim člancima je puno manja.
Također “dokumentarali” smo puno toga, u pravo vrijeme.

Vjerovatno ćemo se morati ponovo angažirati na jesen, nažalost.

Kako god, tu i tamo ćemo objaviti neki članak ili važniju obavjest.

Hvala na praćenju i preporukama!