VIDEO: Gigi Young objašnjava kako preživjeti politički kaos i što nas čeka u 2021. godini – s prijevodom

0
482

Gigi Young objašnjava što se skriva iza trenutačnog političkog kaosa i što nas čeka u 2021. te što svatko od nas može učiniti kako bismo potaknuli stvarne promjene na bolje.

Original: Gigi Young – How to get through the political chaos – hrvatski titlovi – 7. siječnja 2021. godine

Prikazujemo videosnimku s hrvatskim titlovima originalnog naslova “How to get through the political chaos” u kojoj Gigi Young prenosi svoje uvide, razmišljanja i objašnjava što se prema njoj skriva iza trenutačnog političkog kaosa, kako ga preživjeti i što nas čeka u 2021., kao i što svatko od nas može učiniti kako bismo potaknuli stvarne promjene na bolje.

Gigi je 2008. godine stvorila jedan od prvih kanala na YouTubeu koji je raspravljao o psihičkom razvoju i istraživanju. 2013. godine otvorila je svoju privatnu konzultantsku praksu, nudeći duhovne smjernice i uvide klijentima širokog spektra obrazovanja i imovinskog statusa iz cijelog svijeta. Nakon gotovo 7 godina privatnog savjetovanja, Gigi podučava psihički razvoj putem predavanja koja su usredotočena na samootkrivanje, razvoj intuicije i psihički način života.

„.. Nije moj posao samo promatrati niže dimenzije koje vas vuku za sobom, moj posao je da vam pomognem u njima. Da vam pomognem da prijeđete u svoj najveći potencijal. Intuitivna očitavanja propadaju ako su samo niz predviđanja bez dubokog znanja ili smjernica. Moj je posao pomoći vam pružiti uvid u to gdje ste sada i gdje ste bili, da se naučite usredotočiti na to kako se prilagoditi vašem vlastitom najvišem potencijalu ..”

5 2 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments