Veza između abortusa, cjepiva, religije i COVID-19

0
2341

Da li je vjera u cjepiva nova univerzalna religija?

Svjedoci smo neviđene medijske kampanje kojom se populacije diljem Zemlje pokušava uvjeriti u cijepljenje protiv SARS-COV-2 virusa, još uvijek eksperimentalnim cjepivima koja još nisu prošla sva klinička ispitivanja. Također naši “stručnjaci” i vlasti priznaju kako su farmaceutske kompanije prije svega trgovci, ali nas uvjeravaju da su oni odgovorni trgovci, koji sve ovo rade prije svega radi našeg dobra. No da li je to baš tako?

Kao što smo prethodno dokumentirali, navedeni virus po svojoj smrtnosti ne predstavlja značajnu javno zdravstvenu prijetnju svjetskoj populaciji, pogotovo mlađim osobama ispod 65 godina. Šansa da se zarazite i umrete SA pozitivnim testom na SARS-COV-2 virus, a pri čemu nikada nećemo znati stvarnu uzrok jer se obdukcije mahom ne rade, je manja od 0.05%. No unatoč toga strahovita jaka propaganda cijepljenja, našla je potvrdu u širim krugovima, pa čak i u službenim klerikanskim krugovima kao što su to katoličanstvo, islam ali i druge religije.

U svoj toj propagandi propušta se ispustiti iz vida jedna strašna činjenica, da u mnogim od ovih cjepiva, kao i u prethodnim pedijatrijskim cjepivima, za podlogu se koriste stanice fetusa. U ovom članku prikazujemo jednu malu crticu kako to izgleda u praksi, ta kako kompanije koje zarađuju na prodaji takvih fetusa zarađuju. Na koji način čelnici raznih religija koji smatraju abortus grijehom ovo sebi opravdavaju, te ne samo to već ograničavaju vjernicima njihove aktivnosti uvjetujući ih cijepljenjem. Također kako si to opravdava bilo tko tko abortus smatra ubojstvom i grijehom, jako je dobro pitanje? Apsurdno je da se u muslimanskim krugova zapitkuju da li su vakcine “halal” jer cjepivo možda sadrže dijelove svinjskog podrijetla, dok ovakva pitanja, nažalost, kada su u pitanju dijelovi djece, rijetko čujemo.
Zaključio bih, kao da vjera u dogmu cjepiva postaja nova, univerzalna religija, novi oblik “Spasenja” koje zamjenjuje onaj stari, zastarjeli vjerski oblike religije u Boga. A naši vjerski službenici u tome nisu iznimka, nažalost.

Ovdje pogledajte što o tome kaže “Godfather of Vaccines” Dr. Plotkin, na saslušanju o sukobu interesa 2018.godine, u kratkom video od nekoliko minuta, a u nastavku pročitajte članak koji smo preveli sa LifeSiteNews koji je objavljen prije nekoliko dana.

Dr Plotkin govori o sastavu vakcina, koje uklučuje i abortirane stanice djece


U ovom video pogledjte priznanje Dr Plotkina gdje potvrđuje testiranje cjepiva na siročadi, ženama, mentalno hendikepiranim osobama i milion ljudi u Kongu!

Dr. Plotkin priznaje da su rađeni eksperimenti sa novim oblik vakcina na siročadi i hendikepiranima

Američka vlada kupila je ‘svježe’ dijelove tijela raskomadanih beba radi eksperimentiranja, otkrivaju poruke e-pošte

Između 2012. i 2018. FDA je potrošila desetke tisuća dolara poreznih obveznika na kupnju pobačenih beba od tvrtke Advanced Bioscience Resources, zloglasne tvrtke sa sjedištem u Kaliforniji, koja se specijalizirala za trgovinu tijelima pobačenih beba. E-mailovi otkrivaju da su mnoge pobačene bebe koje je zatražila FDA ubijene u trećem tromjesečju trudnoće.

Pravna nadzorna skupina Judicial Watch objavila je nova otkrića o sudjelovanju američke vlade u kupnji tijela i dijelova tijela pobačenih beba u svrhu istraživanja.

Gotovo 600 stranica dokumenata koje je ranije ovog mjeseca objavio Judicial Watch detaljno opisuje napore američke Uprave za hranu i lijekove (FDA) da kupi tijela pobačenih beba kako bi se testirali eksperimentalni lijekovi i stvorili “humanizirani” miševi.

Vladini službenici često su tražili bebe ubijene tek u 24. tjednu trudnoće, od kada mnoga nerođena djeca mogu preživjeti izvan maternice. Trumpova administracija raskinula je 20118. ugovor između vlade i tvrtke za dijelove fetusa koju je istraživao Judicial Watch.

Između 2012. i 2018. FDA je potrošila desetke tisuća dolara poreznih obveznika na kupnju pobačenih beba od tvrtke Advanced Bioscience Resources (ABR), zloglasne tvrtke sa sjedištem u Kaliforniji koja se specijalizirala za trgovinu tijelima pobačanih beba. ABR je poznat po tome što kupuje potencijalno ilegalno skupljene dijelove tijela od Planiranog roditeljstva koje je bilo predmetom istrage Kongresa.

E-poruke koje je Judicial Watch dobio putem zahtjeva Zakona o slobodi informacija (FOIA) prikazuju savezne istraživače i zaposlenike ABR-a kako se cjenkaju oko “svježih” raskomadanih beba.

2012. službenik FDA-e rekao je ABR-u da je vlada bila spremna potrošiti 12.000 američkih dolara poreznih obveznika za „kupovinu tkiva“, poput „jednog kompleta tkiva (timus / jetra) cca. dva puta mjesečno. ” Izričito je zatražila bebe ubijene između 16. i 24. tjedna trudnoće i „svježe, otpremljene na mokrom ledu. “

U sljedećem e-mailu, isti je dužnosnik naglasio da FDA preferira dječake. “Jako je poželjno imati muški fetus ako je ikako moguće”, premda “neodređeni spol ili ženski bolji od nikakvog tkiva”, rekla je za ABR. “Kao što kažete, najvažnije je dobiti tkivo kako ne bismo izgubili životinje u ovoj operaciji”, rekla je.

Bebe koje su kasnije abortirane i koje je ABR prodao često se nisu mogle identificirati prema spolu, zbog brutalne prirode pobačaja koji se koristi za njihovo ubijanje. “Htio sam provjeriti s vašim zapisima o spolu tkiva koje smo danas dobili”, misleći na bebu kao “Jetra # 4505”, napisao je istraživač ABR-u 2012. godine.

 “Tehničari nisu mogli identificirati spol. Možemo provjeriti samo vanjske genitalije, a ako ih nema … zbog prirode postupka pobačaja … ne možemo to utvrditi ”, odgovorio je zaposlenik ABR-a.

Prekid trudnoće, najčešća metoda pobačaja u drugom tromjesečju, uključuje upotrebu stezaljke za lomljenje kako bi se slomile i otkinule kosti nerođene djece u maternici. “Ovaj se postupak ponavlja dok se plod potpuno ne raskomada i ne ukloni. Kako bi ih se uklonilo “mora se slomiti kralježnica zdrobiti lubanja”,, navodi LifeFacts.

Pobačene bebe koje je FDA zatražila prema e-porukama koje je dobio Judicial Watch u mnogo slučajeva ubijena  su i unutar trećeg tromjesečja trudnoće.

“Ostali liječnici koji rade na ovoj klinici ne uzrokuju smrt fetusa do 22 tjedna”, ABR je napisao 2016. godine. Zaposlenik je primijetio četiri slučaja u kojima su bebe pobačene u 21. tjednu i “svima je ubrizgan digoksin”, čineći im tkivo “neupotrebljivim.”

Digoksin je kemijski otrov koji se ubrizgava u bebe kako bi ih ubio uništavajući njihove stanice i tkivo. Nakon što je dijete u kasnijem stadiju ubijeno s digoksinom , majka rađa mrtvo dijete, no toliko je oštećeno da je neupotrebljivo za eksperimentiranje. Ako se nije koristio digoksin, kao što je to bio slučaj s nekim bebama o kojima je raspravljao ABR, bebe su možda ubijene ilegalnim tehnikama pobačaja djelomičnim porodom.

U drugoj e-pošti FDA može se vidjeti kako se zaposlenik ABR-a  žali na druga „odlična tkiva“ koja su izgubljena u transportu.

“Bila su to prekrasna tkiva”, napisao je FDA-i. “Nabavio sam ih! Treniram novu tehnologiju u Minneapolisu i rekao sam joj kako je važno staviti na paket naljepnice NE RENTGENIRATI … ” “Da, bili smo apsolutno slomljeni”, odgovorio je službenik FDA-e. “Bila su to prekrasna tkiva i izgubiti ih na takav način je grozno.”

Nova otkrića Judicial Watcha dolaze dok administracija Biden-Harris radi na brisanju povijesnih, proetičnih politika bioetičkog istraživanja predsjednika Trumpa. Prošlog je tjedna Ministarstvo zdravstva za ljudske usluge (HHS), na čelu s Xavierom Becerrom, radikalnim saveznikom planiranog roditeljstva, najavilo obnavljanje financiranja programa koji koriste pobačene bebe.

Judicial Watch tuži saveznu vladu od 2019. godine kako bi pribavio evidenciju o korištenju tijela pobačenih beba u istraživanjima koja financiraju porezni obveznici. Skupina je 2020. objavila stotine stranica e-pošte i drugih dokumenata iz HHS-a.

Prošlog mjeseca savezni je sud presudio u korist Judicial Watcha i naložio FDA da objavi prethodno uskraćene podatke, pozivajući se na zabrinutost zbog kriminalnih aktivnosti. “Postoji razlog za sumnju u zakonitost transakcija između vlade i ABR-a”, presudio je sudac Trevor McFadden, dodajući da se relevantni dokumenti ne kvalificiraju kao povjerljivi poslovni podaci.

“Na usluge poput otpreme i čišćenja, ABR bi mogao zaraditi preko 2000 američkih dolara po pojedinačnom fetusu kupljenom od Planiranog roditeljstva za 60 američkih dolara”, otkrio je McFadden. “Savezna vlada godinama je sudjelovala u ovoj potencijalno ilegalnoj trgovini.”

Izvor: 19. travnja 2021. (LifeSiteNews)

4 3 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments