Preminuli doktor Mario Kerner nije umro zbog cijepljenja

1
1882

Sve nas je pogodila nagli odlazak i smrt doktora koji je ostavio iza sebe mnoge spašene živote, kojeg su pacijanti i struka jako voljeli i poštovali.

Želimo iskrenu sućut svima koji su poznavali i voljeli Marija, a pogotovo njegovoj obitelji.

Kako nam je na ovom portalu krajnji cilj Istina, pokušat ćemo pravovremeno reagirati i zaustaviti lavinu koju je objava uvaženog gospodina dr. Srećka Sladoljeva na društvenim mrežama potaknula, i zbog čega se internetom šire dezinformacije oko toga da je pokojni doktor Kerner preminuo zbog cijepljenja.
Objava gospodina Sladoljeva koja je pokrenula lavinu: https://www.facebook.com/sladoljev.srecko/posts/3926288840734692

Iako i sam gospodin Sladoljev nije rekao da je uzrok cijepljenje, lavina komentara i dijeljenja u tom smjeru je krenula.

Istražili smo i stupili u kontakt s više izvora, te su nam potvrdili kako uvaženi i sada pokojni doktor Kerner nije došao na zakazani termin za cijepljenje, te se samim time ne može njegova smrt povezivati s cijepljenjem.

Još jednom pokazuje se važnost provjeravanja činjenica, koliko god bili pouzdani izvori sa kojih dobivamo informacije. Jedino tako možemo prevenirati lažnu paniku koja može nastati a isto tako i obmanu koju mogu nastati kao rezultat neistina.0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Hubert
7 months ago

Pa od cega je umro???