[VIDEO] Dr. Peter McCullough poziva na HITNO obustavljanje cijepljenja širom svijeta – s prijevodom

2
4678

“VIDEO koji Vam može spasiti život”, Dr. P. M. Cullough

Dr. sc. PeterMcCullough, dr. med. je internist kardiolog i epidemiolog, a akademsku medicinsku praksu obavlja u Dallasu, Texas, SAD. Obnašao je dužnost potpredsjednika Odjela interne medicine na Baylor University Medical Center, ogranak Baylor Scott & White Health u Dallasu,Teksas. Kao akademskom liječniku specijaliziranom za bolesti srca i bubrega, objaveno mu je više znanstvenih radova od ijednog drugog stručnjaka s istog područja u američkoj povijesti. Specijalizirao je kardiovaskularne komplikacije, virusne infekcije i ozljede nastale kao posljedica cjepljenja protiv COVIDA-19. Nekoliko je puta u posljednje vrijeme svjedočio o šokantnom trendu zanemarivanja ranog tretiranja COVIDA-19, što se može vidjeti u medicinskoj literaturi i izvještajima.


Sustav zdravstvene njege je van kontrole.


Dolje su neka od pitanja na koja Dr. P. McCullough pokušava dati odgovore u ovom intevjuu, koji svatko treba pogledati, bez obzira da li se slaže sa cijepljenjem ili ne. Mnogi odgovori vam se neće svidjeti. Međutim, najvažnije je od svega što ćete biti bolje informirani, kako biste znali donijeti educiranu odluku.


Kako znamo da li su cjepiva sigurna ili ne?

Na temelju kojih sigurnosnih protokola?

Kako se primjenjuje kontrola sigurnosti?


Dr. P. McCullough skreće pažnju na detalje koji se skrivaju od javnosti, sastav cjepiva, neželjene posljedice, manipulaciju brojkama iz izvještaja i mnoge druge stvari.


“Cijepljenja se nisu obavljala u liječničkim ordinacijama.”


NAJAVLJUJEMO: Pripremamo kompletnu listu dokumenata na koja se Dr. Peter McCullough oslanjao tijekom intervjua, na engleskom jeziku u formatu za spremanje. Listu ćemo objaviti na našoj web stranici i na svim našim profilima na društvenim mrežama.

NADOPUNA: Na linku ovdje možete naći kompletnu listu dokumenata, koje možete i spremiti na svoje računalo.

4.8 6 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ja kao gost
1 year ago

Da li neko zna zašto je Logično ukinulo komentiranje?

Vigor
1 year ago
Reply to  Ja kao gost

koliko vidim nije