VIDEO: Ivermektin – cenzurirana istina koja je mogla spasiti živote

8
5300

Dokumentarac kroz mnoge objave nastoji ukazati na učinkovit lijek koji, ako bi se pravovremeno i na pravi način upotrijebio, mogao spasiti preko 80% teško oboljelih od COVID-19. Drugim riječima, mnogi su životi mogli biti spašeni da se odobrio ovaj siguran i učinkovit lijek.

U ovom video filmu sa prijevodom na hrvatski jezik, možete saznati neke od razloga zašto se “Big Pharma” toliko opire odobravanju ovog lijeka.

Za one koje žele znati više, svakako savjetujem da pogledate kompletno izlaganja dr. Pierra Kory-a

Preuzeto sa: https://www.bitchute.com/video/MJlOKLJr2hQD/

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of

8 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
TheBan
2 years ago

Bravo!

Erik
2 years ago

Neko ko neprati redovno Dokumentarac.com,poslije sat vremena bice jos zbunjeniji nego sto je bio.Krenucemo od predpostavke,da je osoba Z dosla do zakljucka ,da Virus ne postoji,da je to softverski, konstrukt ,da je virtualnog tipa,gledajuci ovaj i par videa totalno je skrusen ,izgubio je i ono malo samopouzdanja ,sto se usudio razmisljati ,ptopitivati,dovoditi sve u pitanje.Ovaj lijek je dobar sigurno za sva virusna oboljenja na bazi influence ,pa ga pojedine grupe zele iskoristiti i u ovoj ludnici zaraditi ,na kraju krajeva profit je jedino mjerilo danas.

Mirsad
2 years ago
Reply to  Erik

Ne znam gdje ste na Dokumentarcu pronašli da se negira postojanje bolesti COVID-19?
Druga stvar je što se propitkuje uzrok iste.
Činjenica je da ivermectin košta u nabavi svega 6 kn te zasigurno nije neki proizvod kojem se toliko treba posvetiti u komercijalne svrhe. Pogotovo ne od strane ljudi koji su stavili na kocku svu svoju profesionalnu karijeru koju su gradili cijeli život

Teo
2 years ago
Reply to  Mirsad

paketič se ne da dobiti izpod 80€ plus 30€ trošak transporta… Skupo je ko dragulji. A ne djeluje. U Indiji su ga koristili i sad izbacili kao neučinkovit.

Mirsad
2 years ago
Reply to  Teo

Potpuna laž. Možete preko Indimarta za 80 eura kupiti više od 500 tableta od 12mg za 80 eura sa dostavom.

Učinkovitost je dokazana sa preko 60 studija.

Ovdje imate analize studija

https://c19ivermectin.com/

Indija nije izbacila taj lijek y

https://www.thedesertreview.com/opinion/columnists/indias-ivermectin-blackout/article_e3db8f46-f942-11eb-9eea-77d5e2519364.html

Lažete li namjerno ili u neznanju?

pero
2 years ago
Reply to  Mirsad

Pa puno se govori i piše da virus nije izoliran?

pero
2 years ago

Ta istraživanja mi se već gade. Ionako ih plaća big pharma. dovoljno je iskustvo ovog liječnika i to što ga cenzuriraju, a i logika kaže – lopovi su u igri pa što mislite…odgovara li im lijek od 5e, a oni su mislili prodavati ovaj od 3 000e? Za to zaista ne moraš biti doktor nauka, mislim za odgovoriti na ovo pitanje?!