Pregled objava dr.sc Srećka Sladoljeva, imunologa

3
5062

Pregled FB objava Dr. Sladoljeva

U nastavku donosimo neke od objava dr. Srećka Sladoljeva na njegovoj Facebook stranici kojim se pobliže objašnjavaju reakcije organizma na Covid cjepiva, mogući konvencionalni načini liječenja, fiziologija djelovanja spike proteina na organizam i slično. Smatramo da je veoma bitno sumirati ove objave na jednom mjestu kako bi čitatelj mogao steći ukupnu sliku na jednostavan i pregledan način.

U prvoj objavi koju ćemo prikazati dr. Sladoljev objašnjava reakciju imunološkog sustava na injektiranu prvu i drugu dozu cjepiva.

4. dec 2020.

Prvu dozu cjepiva primiti će tzv. „naivni“ imunološki sustav koji se još nije sreo sa SARS-CoV-2, odnosno njegovim „spike“ proteinima. Nakon prve doze, RNK cjepiva će prema podacima samih proizvođača, u preko 95% cijepljenih proizvesti specifičan imunološki odgovor. Proizvođači su time zadivljeni, ali to je i očekivano. Međutim, desit će se još nešto. Osim specifičnog imunološkog odgovora, cijepljeni će razviti i imunološko „sjećanje“. Slijedeća doza neće ići, dakle, u „naivni“, nego organizam s imunološkom memorijom. Ubrizgana informacija će se raširiti tijelom, ući u razne stanice, a ove na površinu izbaciti djeliće „spike“ proteina SARS-CoV-2 KAKO JE RANIJE OPISANO. U tom trenutku cijeli organizam može postati objekt napada imunološkog sustava!

Slično se dešava kod težih oblika respiratornih virusnih bolesti kada imunološki sustav u konačnici napadne pluća zaraženih! Zaraženog tada ne ubija virus nego imunološka reakcija. Oboljele se jedino spašavalo deseterostrukim dozama korikosteroida koje potiskuju imunološku reakciju od onih uobičajenih! A ovdje je bilo napadnuto samo zaraženo plućno tkivo. mRNK cjepivo će prolazno LAŽNO ZARAZITI cijelo tijelo.

UŠTRCAVANJEM 2. DOZE ORGANIZAM ĆE SE U TRENUTKU DOSLOVNO PRETVORITI U GOLEMI NEPODUDARNI TRANSPLANTAT. TO JE IZVJESNO. Ljudi će pristati na drugu dozu jer nakon prve većina neće imati veće smetnje.

Međutim, isto se može dogoditi i nakon 1. doze, ako je organizam stekao imunitet prirodnim putem. PRVI ĆE NA UDARU BITI ZDRAVSTVENI RADNICI I MLAĐI LJUDI, DAKLE ONI KOJI SU KROZ BOLEST PROŠLI BEZ VEĆIH TEŠKOĆA.”

Da li je ovo posljedica “nuspojave” o kojoj govorim?

U sljedećoj objavi je objašnjeno djelovanje lijeka Ivermektina (antiparazitika) koji se pokazao efikasan u profilaksi i ranom liječenju covida-19.

4. jan 2021

Najavio sam nešto reći o Ivermektinu (Driponinu), zatajenom lijeku protiv “nove” Kovid 19 i ostalih „staronormalnih“, u stvari „gripi-sličnih“ bolesti koje izazvaju „gripi-slični“ ili (stručno) „influenza like“ virusi. Individualno, ove bolesti mogu proći bez simptoma, kao prehlade, a mogu imati i smrtni ishod. Sve ovisi tko je obolio. Pričekao sam s objavom jer sam se trebao i osobno uvjeriti.

Prijatelj, pedesetak godina, gadno je obolio, a išlo je nagore. Uporna visoka temperatura, sve teže i sve kraće disanje. Pokušalo se s deksametazonom, sumamedom, aspirinom i na kraju „kućnim“ kisikom pod nadzorom liječnika. Poboljšanja je bilo, ali nakratko, počeo je razmišljati o kraju. Za bolnicu i stavljanje na WHO protokol (za popunjavanje statistika) čovjeka se nije dalo nagovoriti. Pristao je na Ivermektin kako ga preporučuje dr Kory, predsjednik Saveza za intenzivno liječenje oboljelih od Kovid-19 SADa, koji je s timom liječnika, mjesecima na oboljelima iskušavao djelovanje REGISTRIRANIH, NE nužno i antivirusnih pripravaka…. (vidi: https://www.bitchute.com/video/J41li0kEbn9m/)

Ni dan nakon što je lijek počeo uzimati, temperatura mu je pala, a par dana kasnije bilo je jasno da je bolest iza njega. Ivermektin nije registriran u Hrvatskoj, ali se može dobiti izvana putem privatnog recepta. „Glasine“ o njegovoj učinkovitosti imale su kontraučinak – ljekarne su maržu više nego udvostručile, a uz recept, dodatno se počela tražiti i povijest (parazitske) bolesti. Hrvatska, baš kao i zemlje Južne Amerike, otežala je nabavku lijeka (video!)!

Ivermectin djeluje tako da onemogućava rad kanala za provoz iona klora koji se nalaze na membranama parazita (ne i domaćina!). Zbog blokade, stanice parazita ne mogu stvarati i održavati tzv. membranski potencijal nužan za njihov život! Kako umiru stanice, umiru i paraziti. Aktivnim izbacivanjem negativnih iona, oko stanica stvara se negativan omotač koji im ne dopušta neposredan dodir, čak ni u najguščim tkivima. Između njih ostaju međustanični prostori za lakši provoz plinova nužnih za stanično disanje (!), dostavu hranjivih i odvoz otpadnih tvari.

No, kakve veze ima blokada ionskih kanala stanica parazita s antivirusnim djelovanjem kod čovjeka? Pregledom literature, “zapeo” mi je naoko nevažan detalj kako Ivermektin POVEĆAVA OPĆU propusnost kariomembrana domaćina, dakle propusnost opni koje dijele jezgru od citoplazme. Kako propusnost kariomembrana može zaustaviti umnožavanje virusa obzirom da se virus ne umnožava u jezgri nego u citoplazmi!? Evo kako.

Na slici je shematski prikaz kako signali iz okoliša (crvena točkica) obavještavaju stanice, točnije njihove jezgre, točnije nukleinske kiseline u jezgri, najtočnije dijelove nukleinskih kiselina ili gene, koji i što da rade? Kada prime ODGOVARAJUĆI signal, ODGOVARAJUĆI geni „odgovoriti“ će proizvodnjom i slanjem ODGOVARAJUĆIH glasničkih ili mRNK (via kariomembrane) u citoplazmu gdje će zapisi biti prevedeni na jezik proteina. U slučaju interferonskih signala, stanice će odgovoriti proizvodnjom antivirusnih proteina. U prvom redu proteinima neimunološke antivirusne (pra)obrane, onima koji kod Kovid-19 zaraženih rezultiraju asimptomatskim prebolijevanjem!

Za razliku od uobičajene signalizacije, podložne provjerama i kontrolama (vidi sliku!), interferonski signali (ili signali za opasnost!) putuju BEZ PROVJERE direktno u jezgru. Nema vremena! Kompleks interferon-receptor biva trenutno internaliziran i putuje (via kariomembrana) u jezgru gdje se utiskuje u foasfodiesterski plašt nukleotidnog slijeda aktivirajući tzv. interferonske gene kojih je, za sada, poznato više od 300. Interferonski geni, ponavljam, prepisuju informacije u interferonske mRNK koje odlaze u citoplazmu gdje započinje masovna produkcija različitih antivirusnih “interferonskih” proteina čije učinke BigFarma nikada neće ni izbliza dostići a kamoli prestići!

Pretpostavljam da je ključni moment djelovanja Ivermektina što povećavajući poroznost kariomembrane olašava ulazak interferona u jezgru?! Interferoni nisu baš mali!

Gotovo trenutan i učinkovit protuvirusni odgovor zaraženih stanica, mogu protumačiti jedino aktivacijom staničnih obrana (intrinsic immunity), OLAKŠANIM prolazom interferonskih signala u jezgru gdje se pretpostavke za njih i nalaze?

Pomno proučavanje membranskih potencijala dok sam bio student, čini se da nije bilo slučajno. Svakako je utjecalo na moj životni put. Oni lucidni koji kažu da „lepet krila jedne ptice na Aljasci može uzrokovati oluju na Kanarima“, imaju pravo. Za one koje zanima, biografski dio u slijedećoj objavi.

Poručio bih svima. Ako vam je do „najmilijih“, ne dajte ih na respiratore! Prvo pokušajte s Ivermektinom.

Jako bitna objava u kojoj dr. Sladoljev postavlja suštinsko pitanje na kojem počiva imunologija i izaziva stručnjake na raspravu jer ko ima odgovor na to pitanje može shvatiti koje posljedice cijepljenje može donijeti.

26. feb 2021

„Iznenadili biste se koliko vas obrazuju protiv pameti. Zato jer vas trebaju kao imitatore, a ne kreatore! Morate samo dobro pamtiti, a ne biti pametni. Morate postati dobri i učinkoviti strojevi , a ne dobri ljudi. Morate dobro funkcionirati, a ne biti svjesni. Jer da JESTE svjesni, mnogim stvarima rekli biste NE. A NE je neposluh!“ (Osho, u slobodnom prijevodu)

U jedno sam siguran. Pažljivo se čita što objavljujem jer im za združeni napad „struke“ i „žutila“ ne treba neki razlog, može i izmišljeni.

Sada struci i medijima dajem priliku da se javno iskažu onim čime se nekritički razmeću – razumijevanjem imunologije. Pozivam potpisnike tzv. apela za cijepljenje, Hrvatsku liječničku komoru, sveučilišne nastavnike, studente medicine koji su položili imunologiju, posebno sveznajućeg dr Đikića, članove Stožera i članove Znanstvenog savjeta Vlade, da pokušaju odgovoriti na „pitanje svih pitanja“ (iz imunologije). Odgovor će ih legitimirati kao znalce, a ako odgovor izbjegnu, kao neznalice. Objasniti ću.

Suvremeno doba genetike započelo je pedesetih godina prošlog stoljeća opisom funkcionalne strukture DNK, objašnjenjem ZAŠTO su molarni odnosi baza A-T i C-G u pokusima uvijek isti? „ZAŠTO“ su odgonetnula dva pametna momka koji se nisu previše oznojili eksperimentirajući. To su prepustili drugima. Zanimali su ih samo rezultati.

Suvremeno doba imunologije započelo je tridesetak godina kasnije otkrićem mehanizma imunološkog NADZORA koji omogućuje imunološko PREPOZNAVANJE što u konačnici rezultira SPECIFIČNIM imunološkim odgovorom. Objasnilo se KAKO imunološki sustav razlikuje vlastito od NE-vlastitog (ili izmijenjenog vlastitog), ali NE i ZAŠTO baš radi tako kako radi. Intrigantno je što imunološki sustav NE-vlastito ne može „vidjeti“ kao takvo, nego samo ako ISTOVREMENO promatra i NE-vlastito i vlastito! Slikovito, imunološki sustav ne može prepoznati i zbaciti kukavičje jaje ako nije gnijezdu s ostalim jajima. Bez gnijezda, jaje neće prepoznati!

Situacija imunološkog prepoznavanja simbolično je stilizirana na prvoj slici: crvena točkica predstavlja jaje (NE-vlastito), a žuti plašt gnijezdo (vlastito). Simbol ćete naći u svim udžbenicima imunologije, ove su preuzete iz možda najboljeg (Imunobiology: Jenaway, Travers, Walport i Capra, usput, knjigu sam dobio na dar s potpisima autora jer sam točno odgovorio na sva pitanja).

Pitanje glasi: ZAŠTO imunološki sustav NE-VLASTITO može prepoznati samo ako je zaogrnuto VLASTITIM? Na umu imajte dvije stvari: prvo, direktno prepoznavanje nije moguće (razmislite zašto?) i drugo, VLASTITO u žuto-crvenom (ili vlastito-nevlastitom kompleksu) NE SLUŽI za USPOREDBU!

Pregledao sam znanstvenu literaturu, knjige. Nisam pronašao znanstveni rad u kojem se ovo pitanje makar postavilo, a kamoli na njega odgovorilo! Predlažem Faktografu da provjeri! Zašto je duboki uvid u ovaj imunološki misterij važan? Stručnjaci koji ovo pitanje nisu sebi makar postavili, ne mogu razumjeti zlo koje medicina čini koristeći invazivna cjepiva za provociranje imuniteta! Kada bi ga sebi postavili i odgovorili, razumjeli bi da su upravo cjepiva odgovorna za pošast imunoloških preosjetljivosti suvremenog čovjeka.

Stručnjaci. ako ne znate odgovoriti, znajte da se POIGRAVATE SA SUSTAVOM ZA KOJI NEMATE POJMA KAKO RADI.

Proslijedite objavu novinarima, voditeljima emisija. Kada slijedeći put pozovu u emisiju Đikića, Polašeka, Primorca, Capaka, neka im prvo postave pitanje: „ZAŠTO“?

U objavi koja slijedi se jasno opisuje mehanizam djelovanja mRNK cjepiva, kako Astra Zenece, tako i Pfizera i Moderne.

6. april 2021

Prije dvanaest godina javno sam upozorio na pogibelji cijepljenja protiv LAŽNE „svinjske“ PLANdemije koju je osmislio neizlječivo bolesni WHO. Za posljedice sam naveo više toga, između ostalog da će cjepivo izazvati pravu pandemiju rijetke autoimune neuromuskulane bolesti. To se i desilo. Sve se desilo. Zahvaljujući medijima, cijepilo se tada malo ljudi. Liječnici koji su hvalili cjepivo i mamili na cijepljenje, post festum bili su JAVNO javno prozvani, a ja dobio građanska priznanja.

Sada, kao i tada, upozoravam na pogibelji cjepiva protiv nove pandemije WHOa, ovaj put, STVARNE MEDIdemije!Međutim, mediji posljedice cjepiva sada ne prenose!? Rade upravo suprotno nego bi prema Zakonu o medijima morali raditi, a temeljem čega su i dobili dozvolu raditi u mojoj zemlji! Ukratko, smrtnost cijepljenih višestruko je veća nego je smrtnost opće populacije, a posebno je visoka kod mlađih od 65 godina! U Izraelu više od 200 puta. Pogođeni su ljudi sa SRČANIM PROBLEMIMA (1), a od kovid-19 obolijevaju upravo CIJEPLJENI (2)! Poseban problem je cjepivo AstraZeneka (3). Povlače ga pa vraćaju, pa ponovo povlače. Stožer i pričuvni znanstvenici ovo vam neće niti znaju objasniti.

Ukratko, da bi se lijek mogao staviti u promet, mora proći testove učinkovitosti i sigurnosti, lijeku se mora odrediti OPTIMALNA DOZA! Ako ga predozirate, svaki će lijek postati otrov, čak i hrana, voda i kisik! Ako udišete čisti, otrovati ćete se (što se na respiratorima i dešava!), međutim posljedične acidoze i edemi mozga ovdje nisu tema.

Kada su određivali dozu mRNK, i Pfizer i Moderna to su učinili napamet. Pfizer je stavio 30 mikrograma, a Moderna 100 mikrograma mRNK po dozi. Neka se nađe! Kako i jednostruka i trostruka doza mogu biti optrimalne doze? Razvojni istaživači cjepiva mogli su iz KOLIČINE mRNK (1), njene molekulske mase (2) i Avogadrovog broja (3) precizno izračunati BROJ molekula mRNK u jednoj dozi. Međutim, ono što oni nisu shvatili jest da mRNK u cjepivu NIJE DJELATNA FARMACEUTSKA TVAR u pogledu provokacije imunološkog odgovora! DJELATNU IMUNOPROVOCIRAJUĆU TVAR, tzv. spike proteine, naknadno će iz mRNK proizvesti stanice. Tko može izračunati koliko će tijelo primitkom cjepiva proizvesti spike proteina? Nitko! Niti približno. mRNK realizirati će spike protein prolaskom kroz ribosom, malu proteinsku tvornicu koja se nalazi u citoplazmi. Međutim, zbog štedljivosti ribosomi su u stanicama nanizani jedan do drugoga što omogućava da se mRNK više puta iskoristi za proizvodnju. Ribosomi mogu formirati čak i prsten, stvoriti beskonačni niz! Nije isto ako mRNK dospije u žljezdanu ili živčanu stanicu, mlađi ili stariji organizam. „Klasično“ (lipovektorsko) mRNK cjepivo proći će kroz postupak pojačanja (amplifikacije!) mRNK signala pri čemu će iz Y molekula mRNK nastati Y x n molekula spike proteina pri čemu je za svakog primatelja cjepiva “n” drugačiji (Slika 1).

Pogledajmo što će se desiti nakon primitka Astrazenekinog cjepiva? Ovo cjepiva zapravo je podvrsta mRNK cjepiva, DNK-adenovektorsko mRNK cjepivo. Ono je posebno KOBNO zbog DVIJE AMPLIFIKACIJE. Kada adenovirus s ubačenom DNK sekvencom spike proteina uđe u stanicu, a odatle u jezgru, DNK će se u jezgri višekratno prepisati u mRNK, onu istu koja je sadržana u u cjepivima Pfizera i Moderne. Brojne mRNK napustiti će jezgru, ući u citoplazmu gdje će na ribosomima proizvesti spike proteine. Kako ovdje odrediti DOZU ako će od Y molekula DNK nakon prve amplifikacije nastati Y x m molekula mRNK, a nakon druge amplifikacije Y x n x m spike proteina s tim da se „m“ i „n“ razlikuju od čovjeka do čovjeka?

I. Tek sada nastaje problem. Prisjetite se da je u samom početku „pandemije“ otkriveno kako spike proteini virusa imaju posebno opasne dijelove zbog sposobnosti da se vezuju i time blokiraju ACEII enzime neophodne za sintezu angiotenzina, hormona koji regulira arterijski tlak plućnog optoka važan za optimalni rad pluća! Smanjenje angiotenzina slabi plućne funkcije što tjera srce da pojačano radi. Epidemiološke studije otkrile su da je preko 75% umrlih od kovida-19 imalo srčane probleme, a muškaraca je bilo više nego žena. Gen za ACEII nalazi na X kromosomu, muškarci imaju jedan (jednu „tvorniicu“ ACEII!), dok žene imaju dva X, (dakle dvije „tvornice“ ACEII) pa su im šanse za preživljavanje veće.

Iz svega poznatog, jasno je da mRNK cjepiva uz proizvodnju imunoprovocirajućeg materijala važnog za stvaranje protutijela, stvaraju i opasan OTROV ZA SRCE. Običnom matematikom jasno je da ga najmanje proizvodi cjepivo Pfizera, više Moderne, a najviše cjepivo AstraZenece! Posljedice su vidljive. Liječnici kažu “umrli su od srca”. Ja kažem, “ne nisu umrli od srca, umrli su od cjepiva!”

II. Odakle sklonost obolijevanja od kovid-19 nakon primitka cjepiva? Znanost je za neke od virusa prehlade (u koje spadaju i korona virusi!) otkrila tzv. ADE (engl. Antibody Dependent Enhancement) fenomen. Posebnost ovog fenomena je u tome što ADE protutijela ne djeluju na viruse neutralizirajuće, NE, već na zanimljiv način virusima pomažu UĆI U STANICE! To možda može objasniti činjenicu da prehlade nisu sezonska bolest kao gripa, već se javljaju u svako doba godine. Odrasli se prosječno godišnje prehlađuju 1 – 2 puta, a djeca čak 6 – 7 puta. Iako smo se svi mnogo puta u životu zarazili virusom korone, večina ljudi u serumu nema prirodnih protutijela protiv korone. Zašto? Možda prirodna otpornost protiv korone zbog ADE fenomena ovisi između ostalog I o tome što nemamo protutijela? Imunologija nije jednostavna. Posebno nije jednostavna kada na temelju činjenica nešto treba shvatiti (i odlučiti!) Stožer na čijem je čelu policajac.

Dr. Sladoljev je dao i osvrt na pismo koje je upućeno Antoniju Fauciju u kojem je objašnjen mehanizam laboratorijskog kreiranja korona virusa.

5. juni 2021.

U mailu Fauciju ukratko je opisana tehnička procedura nastanka KOVID-19 virusa, čudovišta kojem se danas klanjaju sve vlade svijeta.

Postupkom hibridizacije, spojeni su HIV-ACE2 s HIV-SARS virus u novi “ACE2-spike” HIV-SARS virus. Kao laboratorijski stanični supstrat (podloga za razmnožavanje) poslužila je modifikacija jedne od najstarijih laboratorijskih ljudskih staničnih linija (HeLa). Da bi HIV-SARS virus postao “učinkovit” u prirodi, odnosno da bi dobio AFINITET (sklonost) prema respiratornim tkivima ljudi (pluća!), s jedne strane mu je pridodana ACE2 proteinska komponenta HIVa, a s druge S (spike) protein korona virusa (SARS). Obzirom da plućna tkiva na površini svojih stanica prikazuju neobično, NEOBIČNO VAŽAN enzim za OPTIMIZACIJU protoka krvi kroz pluća (ACE2!), o čemu već duže namjeravam pisati, SPIKE-ACE2 kombinacija na površini novog virusa (Kovid-19), POSLUŽILA JE KAO PREMOSNICA, KAO “MOST” PREMA PLUĆNOM TKIVU, omogućujući mu da ULAZI u stanice pluća, da bude ZARAZAN. Ovo je jako, jako, jako “zločesto” i opasno. Luc Montagnier je imao pravo otpočetka tvrdeći da je Kovid-19 “iskemijan” s HIVom.

P.S. Magistrirao sam na kemijskim i imunološkim metodama spajanja (fuzija) stanica prije 40 godina, pa mi je ideja, postupak i “šifrologija” spajanja virusa poprilično jasna.

ZABOGA, NE CIJEPITE SE!

Dr. Sladoljev daje preporuku na koji način smanjiti štetan utjecaj cijepiva i opisuje mehanizam prijenosa aktivne tvari do stanične citoplazme.

7. juni 2021.

Često pitanje koje mi postavljaju je kako poništiti ili barem ublažiti učinke postupka genske terapije (koja se u PLANdemiji ne koristi za liječenje rijetkih genetskih bolesti već autoprodukciju imunoprovokatora!).

Jer mnogi su dovedeni “pred zid”. Primorani su je primiti.

Pogledajte, aktivna tvar u mRNK “cjepivu” je informacijska molekula koja mora U CIJELOSTI biti isporučena stanicama. Djelomična informacija nije informacija. Slaba točka aktivne tvari (mRNK) su SVUDAPRISUTNI enzimi nukleaze koji je uništavaju. Budući su enzimi aktivni čak i kod temperatura ispod ništice (riba nakon dužeg vremenu u zamrzivaču na – 20 mijenja zbog djelovanja enzima i miris i okus!), ova cjepiva s razlogom se moraju čuvati na -70, ali to nije sve. Da bi se mRNK informacijske molekule dodatno zaštitile od nukleaza, uklapa ih se u vodoodbijajuće tvari (PEG) da bi u tijelu “preživjele” od trenutka injektiranja do ulaska u stanice. Tek kada se PEG-mRNK kapljice stope sa staničnim membranama, mRNK se oslobađaju u staničnu tekućinu (citoplazmu) gdje brzo moraju “pronaći” proteinske tvornice (ribosomi) koje će, dok mRNK prolaze kroz njih, dešifrirati informacijske slijedove i pretvoriti ih u slijedove aminokiselina, u proteine.

Da bi se informacijska mRNK mogla višekratno prepisati, upravo zbog zaštite od djelovanja nukleaza, ribosomi su gusto, gusto nanizani jedan do drugoga bez “lufta”- čim mRNK izviri iz jednog, odmah ulazi u slijedeći ribosom i tako redom. Treba znati da su ribosomi uglavnom načičkani po opnama staničnog “probavnog trakta” (endoplazmatski retikulum, ER) kroz koji stanice stvorene proteine IZBACUJU IZVAN stanice. Na elektronskim slikama zbog načičkanih ribosoma, ER ima zrnatu strukturu (engl. rough endoplasmatic reticulum).

Ovim podužim uvodom želio sam ukazati na “Ahilovu petu” mRNK cjepiva. I TU ĆEMO IH NAPASTI kada vam ih uštrcaju u tijelo!

Učinkovitost cjepiva moguće je smanjiti dvojako: SMANJUJUĆI BROJ PEG-mRNK kapljica (1) i/ili UNIŠTAVAJUĆI ih (2).

1. SMANJITI ćemo broj tako da prije i po primitku cjepiva jedemo MASNU HRANU. Npr. špek i luk. Masnoće će se probavom resorbirati i naše tijelo “zapljusnuti” će lipemična krv. Pogledajte što se dešava s masnim kapljicama u juhi! Manje se spajaju s većim u jednu gigantsku. Pretpostavljam da će se slično (barem dijelom) desiti i s cjepivom!

2. PONIŠTITI ćemo ih tako da prije i po primitku cjepiva popijemo nešto “žešće”. Obzirom da alkohol rastvara masnoće, rastvoriti će i PEG-mRNK kapljice (ostalo će napraviti spomenute nukleaze!).

Oni koji su ovako postupili, rekli su mi da cjepivo nisu ni osjetili.

Sritno!

Preporuka za MOGUĆE UBLAŽAVANJE POSLJEDICA programiranja ljudi za proizvodnju spike-inhibitora angiotenzina mRNK tehnologijom (korona cjepivo), kolokvijalno nazvanom tezom o “špeku, luku i viskiju”, čini se da je zaintrigirala i znanstvenike.

U priloženom članku, kolege iz Australije potvrđuju da sve što navodim jest teoretski korektno postavljeno, ali smatraju da učinkovitost konzumacije “špeka, luka i viskija” (prije i nakon primitka cjepiva) na PEG-mRNK vektore (“masne kapljice”) neće biti dostatna za ono što vjerujem da će se desiti.

Naravno, jedno ili drugo, moguće je utvrditi samo pokusom.

Skrenuo bih pažnju uvaženim kolegama na dvije notorne činjenice.

1. Lipidi nakon konzumacije masne hrane, svakako preko krvne plazme ulaze u međustanične prostore gdje se susreću s PEG-mRNK “kapljicama” netom cijepljene osobe. Odbacujući mogućnost da će doći do spajanja kapljica, odbacuju i stvarnost mRNK tehnologije koja se i temelji na spajanju “masnih kapljica”! Jer tjelesne stanice u koje će PEG-mRNK “kapljice” ući, po sebi su također “masne kapljice” zbog stanične građe, zbog FOSFOLIPIDNIH MEMBRANA koje ih OBUJMLJUJU!

Procesi su dakle slični i NEOZBILJNO bi bilo odbaciti ovakav (teoretski) slijed zbivanja.

2. Što se tiče djelovanja alkohola na PEG-mRNK “kapljice”, sporna im je koncentracija konzumiranog alkohola. Smatraju da bi učinkovite količine bile smrtonosne po čovjeka, a male ne bi djelovale. Skrećem pažnju kolegama da su u biologiji i fizici posebno važne upravo slabe interakcije. Primjerice, SIGURNOST prijenosa informacija u genetici (nasljeđivanje, transkripcija) ovisi o slabašnim ionskim vezama koje uređuju i određuju parove nukleotida! Nadalje, glukoza (šećer) kao takva nije posebno reaktivna molekula, ali ako ne radi stanična “konzumacija” glukoze (kao kod dijabetičara), vremenom će neprstenati oblik glukoze, zbog reaktivne keto grupe, kovalentno odreagirati s proteinima s kojima dolazi u kontakt i trajno ih kemijski oštetiti, UČINITI IH DISFUNKCIONALNIM.

Proizvođači mRNK cjepiva zabranjuju konzumaciju alkohola tjednima prije i nakon primitka cjepiva. Što mislite zašto?

Na kraju ovog pregleda donosimo i objašnjenje kako i zašto dolazi do srčanih problema nakon infekcije virusom, odnosno nakon cijepljenja.

3. juli 2021.

Na nuspojave cjepiva upozorio sam PRIJE početka cijepljenja. Posebno sam upozorio na drugu dozu cjepiva. Upozorio sam i na mobilnost spike proteina od mjesta uboda po tijelu. Te proteine nazvao sam „otrovom za srce“. Objasnio sam zašto. Objasnio sam protuvirusno djelovanje Ivermectina i kako se zaštititi od nuspojava cjepiva ako vas na to prisile. Objasnio sam razlike između Pfizera, Moderne i AstraZenece i poredao sam ih prema stupnju riziku. Objasnio sam dosta toga. Za sada nisam pogriješio.

Od cjepiva se umire. Da. Službeni podaci govore da je u prva četiri mjeseca 2021. g. od mRNK cjepiva umrlo više ljudi nego od svih cjepiva unatrag 30 godina. Stvarne brojke mnogo su veće. Ni deseterostruke ne bi me iznenadile. Kovid fašizam ne posustaje. Plaćaju vam da se cijepite, ili, u domaćoj varijanti, uskraćuju potporu ako to odbijete. Radi se o novcu za kojeg su nas zadužili, ali ne samo nas nego i našu djecu! Dali su nam ga uz kamate, a odštampan je bez pokrića u radu i uslugama. To je novac apokalipse, novac “gladi“, a ne kako vam lažu – novac za jačanje “EU otpornosti“.

Društvene grupe „gore“ od svjedočanstva o ugrušcima i srčanim problemima iza cijepljenja. To su i teme stručnih i znanstvenih radova. O čemu se radi?

Skrećem pažnju da istu fenomenologiju nuspojava imamo kod cijepljenih i kod oboljelih što znači da virus i antivirusno cjepivo inducirano mRNK tehnologijom imaju nešto zajedničko! Spike proteine! Virus ih nosi na površini i infekcijom unosi u pluća, a mRNK tehnologijom sami postajemo njihovi proizvođači i krvotokom ih unosimo u pluća.

U tijelu postoje dva krvotoka. Veliki, koji hranom i kisikom opskrbljuje tijelo i mali (ili plućni) kojim se krv obogaćuje kisikom. Postoje i dva srca spojena u jedno. Lijevo srce “brine” za veliki, a desno za mali krvotok. Opterećenja su im jednaka. Koliko krvi prođe tijelom, toliko prođe i kroz pluća.

Na slici 1 pojednostavljeno je prikazan veliki krvotok. Lijevo srce pumpa krv u arterijske žile. One su ojačane posebnim mišićnim ovojem (endotel, iscrtkano) koji stezanjem pomaže srcu da krv dopre do udaljenih tkiva i organa. Prolaskom kroz kapilare, venska krv se vraća u desno srce venskim žilama koje nemaju endotel. Ulogu endotela u vraćanju venske krvi u srce preuzimaju tjelesni mišići. Kretanje i vježbanje stoga pomaže cirkulaciji.

Na slici 2. prikazan je mali ili plućni krvotok. Drugačije je građen od velikog. Srce i pluća su gotovo spojeni pa nema potrebe da arterijske žile plućnog optoka imaju endotel. Srcu pomoć ovdje nije potebna. Međutim, treba mu na drugom mjestu, iza kapilarnog sustava! Naime, ako pluća „ispeglate“ ona će zauzeti golemu površinu od gotovo dva nogometna igrališta s gustom mrežom kapilara užih od uobičajenih. Radi optimizacije razmjene plinova, eritrociti su u plućima doslovno u fizičkom kontaktu sa stijenkama kapilara. Oni ne teku, oni se provlače žilicama! A koliki to predstavlja napor za desno srce, dočarati će vam podatak da je ukupna količina krvi u plućima, u toj golemoj površini manja od 150mL!

Kapilare se zatim nastavljaju na venske žile plućnog optoka koje za razliku od onih u velikom optoku, IMAJU endotel, mišićni sloj koji kontrakcijama pomaže srcu da se krv ISPUMPAVA iz kapilara pluća. U plućima nema mišićnog tkiva da olakša vensku cirkulaciju. Tu funkciju ima hormon angiotenzin koji djeluje na endotel vena plućnog optoka tako da se stežu i tjera krv prema lijevom srcu!

Za stvaranje angiotenzina važan je enzim ACE (angiotenzin-konvertirajući enzim) koji se nalazi posvuda u tijelu, ali u NAJVEĆOJ KONCENTRACIJI upravo u kapilarama pluća!

Spike proteini, bilo da se radi o onima na površini korona virusi ili onima koje naše tijelo MASOVNO proizvodi primitkom mRNK cjepiva, blokiraju ACE enzim čime blokiraju proizvodnju angiotenzina! To dovodi do kolapsa aktivne plućne cirkulacije! Sav teret protoka krvi kroz pluća pada na srce koje, kod onih sa srčanim problemima i povišenim tlakom, taj napor neće izdržati!

Osim problema blokade plućne cirkulacije pojavljuje se još jedan. Eritrocitni agregati uobičajeni za upalna stanja (povećana sedimentacija!) povećavaju viskoznost krvi dodatno opterećujući prolaz krvi kroz pluća. Na videu možete pogledati kako izgleda normalna krv, a kako „upalna“ krv.

https://rumble.com/vjd69f-tumaenje-povezanosti-nastanka…

Učinci stresa, strah, aksioznost dodatno pojačavaju stvaranje eritrocitnih agregata. Stah kod srčanih bolesnika na samu pomisao da imaju ili će dobiti kovid, može biti faktor dovoljan da ih ubije. Stožer i mediji koji svakodnevno putem medija bljuju strah, direktno su odgovorni za zdravstveno stanje i posljedice mnogih ljudi. Mnogi koji su na žalost otišli, otišli su i zbog straha.

Medicina straha, medicina noceba nije medicina. To je antimedicina. Nositelji medicine straha i zastrašivanja nisu liječnici. Što su oni?

5 6 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
TheBan
2 years ago

Keep up the good work!

pero
2 years ago

“Nositelji medicine straha i zastrašivanja nisu liječnici. Što su oni?”
ODGOVOR – oni su zločinci!

Transvaxualac
2 years ago

Može li neko od stručnjaka da upotpuni top listu za nas laike? Na kojem mjestu su johnson i sputnjik?