PREDAJA ZAHTJEVA INICIJATIVE JEDAN NAROD – JEDNO SRCE – ZA DJECU HRVATSKE utorak, 22.3.2022. – Zagreb

1
1582
Podrška Inicijativi Narod za djecu

Prenosimo objavu “INICIJATIVE JEDAN NAROD – JEDNO SRCE – ZA DJECU HRVATSKE” u cijelosti. Dođite i podržite ovu plemenitu inicijativu, koja je prikupila preko 10 tisuća stvarnih potpisa protiv štetnih mjera koje ugrožavaju zdravlje naše djece!

“Poštovani,
Inicijativa građana Jedan narod – jedno srce za djecu Hrvatske  i Sindikat Prosvjetitelj pozivaju Vas na press konferenciju za medije povodom predaje Javnog Zahtjeva za javnim očitovanjem glavnim  državnim Tijelima. “

Press konferencija je sazvana za utorak ,22.3.2022. u 12h ispred zgrade Ministarstva znanosti i obrazovanja u Zagrebu gdje će se i započeti osobna predaja Javnog Zahtjeva građana

Javni Zahtjev predaju roditelji i građani Republike Hrvatske uz službenu podršku Sindikata Prosvjetitelj očekujući odgovore nadležnih na postavljena pitanja u zakonskom roku unutar 30 dana.


Zbog nastalih okolnosti ubrzavamo predaju Zahtjeva, no aktivnosti Inicijative će se i dalje staviti u cilju zaštite djece i mladih organiziranjem različitih aktivnosti i korisnih predavanja renomiranih stručnjaka iz različitih područja koji će pripomoći širenju sveobuhvatnih, provjerenih znanstvenih činjenica i zakonskih regulativa koje štite svako ljudsko biće od izlaganja bilo kojoj vrsti prisilnog eksperimentiranja i uskraćivanja osnovnih ljudskih prava. Pružajući službenu podršku našoj Inicijativi Sindikat Prosvjetitelj je pokazao svoju različitost i jasan stav da se osim zaštite prava svojih članova od bilo kojih oblika diskriminacije i političkih, socijalnih i drugih oblika ucjena zalaže i za zaštitu prava djece i mladih i tako ujedno pruži konkretnu podršku svim roditeljima u njihovoj legalnog borbi za očuvanjem isključivog prava odlučivanja nad životom i zdravljem svoje djece, prava na potpunu informiranost i zaštitu svoje djece od prisilnog ili uvjetovanog izlaganja bilo kojem obliku eksperimentiranja sada i u budućnosti. Ovim putem se zahvaljujemo svim članovima Sindikata Prosvjetitelj, svim volonterima i ostalim Inicijativama i Udrugama koje su prepoznale i konkretno podržale naše dosadašnje aktivnosti čiji logo možete vidjeti na našoj stranici.

S poštovanjem,Vodeći tim Inicijative Jedan narod – jedno srce za djecu Hrvatske “
Izvor: https://narodzadjecu.org/

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
darko mihalić
1 year ago

Bravo ljudi, odlično ste to odradili. Šteta što ovi na vlasti ne moraju za svaku svoju odluku skupljati potpise od građana. Da moraju ne bi olako donosili štetne odluke.