VAŽNO – političko medicinski progon časnih liječnika – neophodno ujedinjenje i podrška!

1
1787

‼️‼️‼️VAŽNO‼️‼️‼️‼️

Svjedoci smo kako se politika pokušava obračunati sa rijetkim liječnicima koji su u ovoj pLandemiji pokazali hrabrost i otvoreno progovorili na strani Istine i Pravde. Njihov jedini zločin je u tome što nisu slijepo i bespogovorno slijedili “narativ” koji je politika od njih zahtijevala.

Upravo zbog toga, u utorak 14.6.2022., Hrvatska liječnička komora pokreće disciplinski postupak sa ciljem oduzimanja licence za rad liječnicima dr. Almi Demirović i dr. Damiru Biloglavu.

Tereti ih se da su radili kontra medicinske etike, između ostalog zato što su postavljali pitanja o učinkovitosti maski u prevenciji i sprječavanja zaraze SARS-COV-2 virusom, ili sigurnosti i učinkovitosti mRNA “cjepiva”. Konkretno dr. Almu se tereti radi iznesenih činjenica u emisiji RTL Direkt  https://www.facebook.com/watch/?v=564012928172848&ref=sharing

Zbog očitog neopravdanog i nepravednog progona, dužnost nalaže svakom savjesnom građaninu, da HLK-u i našim vladajućim političarima, damo jasno do znanja da ovakvi radikalni pokušaji ušutkavanja časnih liječnika i znanstvenika neće proći mirno i neopaženo od strane naroda.

SVI SMO IH DUŽNI PODRŽATI!

Budimo svjesni da je ovo tek početak puta, te uz vjeru, ljubav i strpljenje pobjeda nad zlom je sigurna. Jer zlo se jedino ljubavlju i Istinom može pobijediti. Zato iskoristimo priliku da se što prije i bolje ujedinimo na ovim idejama, kako bi bili spremni dočekati val za valom neugodnosti koje nam se spremaju!

3.7 12 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
SIRIUS
1 year ago

Udruga Slobodni Zajedno podbacila. Ta udruga je sama sebi svrha. Vjerovatno ih je HDZ otkupio, zato i imaju Klarića u prvim redovima. Bofl protest na Trgu Žrtava samo za probrane! A cilj prosvjeda naglasiti podjelu društva i umiriti penzionere koje država eutanazira kroz kovid mjere. Na prosvjedu iz studenoga 2021. na ulice je izašlo 100.000 što prosvjednika, sto promatrača i u biti je izvorni bunt protiv konkrenih nedaća. Ovi sadašni “prosvjedi” su vise izraz neiživljenih nesuđenih vođa koji amaterskim zahtjevima odbijaju mogućnost izvornog bunta.