Podržite i zaštite one koji brinu i štite i Vašu djecu!

3
1328

“Nema jasnijeg prikaza duše jednog društva od načina na koji tretira svoju djecu”- rekao je Nelson Mandela, a mi dodajemo da svatko tko bilo kako pomogne djetetu, za nas je junak.

Poslušajte što o djeci govori dr. Alma Demirović i koliko su proročanske njene riječi.
Potom sebe upitajte jeste li neku javnu osobu čuli da ovako govori? Ili nekog liječnika na televiziji?

Nema moćnije stvari na svijetu od čula jedne majke! Kada je pri tom ta majka i liječnik, koji odluči ići na kraj svijeta te boriti se i sa lavovima ako treba, da bi zaštitila svoje dijete ali i svu ostalu djecu onda to izgleda ovako:

“SVOJEVRSNOJ OPASNOSTI SE IZLAŽEM I OVIM ČINOM – GOVOROM NA FESTIVALU SLOBODE. NO ŽELJA DA ZAŠTITIM SVOJU DJECU I DA POMOGNEM DRUGIMA DA ZAŠTITE SVOJU – JAČA JE!”

Na kraju, intimno sebi odgovorite koliko podrške zaslužuje ova žena, majka i liječnica.

Ukoliko ste iskreno odgovorili na prethodna pitanja, znamo da se vidimo sutra u 13 sati pred sjedištem „Hrvatske liječničke komore“ na adresi Grge Tuškana 37 u Zagrebu.❤️

5 5 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Frank Z.
1 year ago

Bravo za hrabrost.

SIRIUS
1 year ago

Udruga Slobodni Zajedno podbacila. Ta udruga je sama sebi svrha. Vjerovatno ih je HDZ otkupio, zato i imaju Klarića u prvim redovima. Bofl protest na Trgu Žrtava samo za probrane! A cilj prosvjeda naglasiti podjelu društva i umiriti penzionere koje država eutanazira kroz kovid mjere. Na prosvjedu iz studenoga 2021. na ulice je izašlo 100.000 što prosvjednika, sto promatrača i u biti je izvorni bunt protiv konkrenih nedaća. Ovi sadašni “prosvjedi” su vise izraz neiživljenih nesuđenih vođa koji amaterskim zahtjevima odbijaju mogućnost izvornog bunta.

admin
1 year ago
Reply to  SIRIUS

“Svaka čast” na komentaru, skrivajući se iza lažnog email-a i profila, govoreći bez i jednog dokaza blateći one koji su svojim imenom i likom nešto napravili, dok bi rado vidio gdje ste i što konkretno vi uradili?