Monday, July 26, 2021
No menu items!
Covid-19Jesu li kirurzi beboubojice?

Jesu li kirurzi beboubojice?

-

Dragi kirurzi, u vašem poslu se cijelo stoljeće prilikom izvođenja operacija koriste kirurške/medicinske maske. Zašto koristite te maske? Koristite li ih da zaštitite sebe od slučajnog špricanja pacijentovih tjelesnih tekućina ili ih koristite kako biste pacijente zaštitili od virusnih bolesti koje biste im mogli prenijeti?

Znanost je već odavno ustanovila da takve maske ne smanjuju vjerojatnost postoperativne zaraze kod pacijenata.

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/1853618/

Iz toga bi se trebalo zaključiti da kirurške maske koristite kako biste zaštiti sebe, jer pacijenta one ne štite.

U jednom od prijašnjih tekstova argumentirao sam da N95/FFP2 maske uopće nisu niti dizajnirane da bi zaštitile onoga tko ih ne nosi, i upravo zato se zovu POLUMASKE, jer su dizajnirane za zaštitu u jednom smjeru, za zaštitu onoga tko je nosi, a ne i u drugom smjeru odnosno onoga tko je ne nosi.

https://dokumentarac.com/covid-19/o-nesvrsishodnosti-i-beskorisnosti-nosenja-maski/

Primijetite i da je novinar teksta sa sljedeće poveznice isto svjestan da su FFP2 polumaske i da ne štite druge. 

https://www.24sata.hr/amp/news/stroza-pravila-za-letove-samo-s-medicinskom-maskom-u-avione-753571

Međutim, uprava Croatia Airlinesa kaže da te maske, za razliku od kirurških, štite druge od zaraze i da bez FFP2 maski više ne možete u avione Croatia Airlinesa kako ne biste zarazili druge.

Ako je to točno, onda su cijelo ovo vrijeme kirurzi ubijali bebe, djecu i sve ostale koje su operirali jer su nosili kirurške, a ne FFP2 maske.

Pa dragi kirurzi, jeste li beboubojice? Pretpostavljam da niste beboubojice. Znači da masku nosite da biste sebe zaštitili, a ne da ne biste zarazili pacijenta.

Vidite, vi to niste tako objasnili narodu pa narod misli da vi nosite masku kako ne biste zarazili pacijenta.

Dragi kirurzi, molim vas da se izjasnite jeste li beboubojice pošto ne nosite FFP2 masku ili ste samo pizde koje šute, i svojom šutnjom dopuštate da drugi siluju narod koji vama financira plaće?

Vjerujem da će narod znati valorizirati vaš doprinos kada za to dođe vrijeme. A ne morate se brinuti, doći će vrijeme valorizacije. Vi ste se nadali da će ključna 2 tjedna doista i trajati 2 tjedna, pa ste odlučili šutjeti. Međutim, ta dva ključna tjedna ponovila su se još 28 puta. I ponavljati će se još dugo, jer oni koji uspijevaju tako lagati cijeli svijet ne rade to da bi olako odustali. To će trajati jako dugo i dragi kirurzi, možete si postaviti pitanje hoćete li  šutjeti do kraja, jer ako ćete do kraja šutjeti, ovi će uskoro reći da niti dvije FFP2 maske nisu dovoljne, nakon toga će reći da smisla ima  jedino svemirsko odijelo, a nakon toga će vas građani pitati jeste li vi ubijali njihove najmilije jer ih niste operirali u svemirskom odijelu (kao da je to moguće). Svakim danom je narodu sve teže ukazati na činjenice. Svakim danom narod se sve više zombizira.  Niste odmah na početku narodu govorili da su to laži i da maska ne štiti. Hoćete li ikada takav narod koji ne mari za činjenice moći uvjeriti da maska ne štiti. Šutjeli ste na početku, i pitanje je zašto bi vam narod sada vjerovao.

I tako bi vi, dragi kirurzi, vrlo lako mogli postati beboubojice. Činjenice više nisu važne. Novonormalno.

Znate li da bi po dokumentima onih kojih su osmislili COVID projekt u svijetu trebalo biti samo 0,7 milijardi ljudi. A to znači da bi 90% stanovništva trebalo nestati. Što mislite kako to planiraju izvesti? To je jedino moguće ako svakog okrenu protiv svakog. E vidite, dragi kirurzi, mislite da neće doći vrijeme kada će mediji građanima početi tvrditi da ste vi ubijali njihove najmilije jer niste nosili svemirsko odijelo? Znate, oni u kovid bolnici nose svemirsko odijelo, a vi ne nosite. Tvrdit će i da se virus širi asimptomatski i da liječnici sa stranih skijališta donose smrtonosne sojeve koji se ne mogu detektirati. Dragi kirurzi, mislite li da ćete tada moći uvjeriti narod da maske ne štite i spriječiti narod da ne krene na vas?

A to vam je tako, vi niste imali hrabrosti govoriti protiv uprave bolnice u kojoj radite i protiv strukovne organizacije da ne biste ostali bez posla. A u budućnosti biste mogli ostati i bez posla i bez života. Kockali ste se i možda ste izgubili i više nego ste trebali. To vam je tako jer niste branili istinu. Svakim danom će sada biti sve teže i teže obraniti istinu. I vjerojatno ovo neće proći bez krvi.

Uprava Croatia Airlinesa smatra da FFP2 maske štite druge od zaraze, tj. oni smatraju da virusi ostaju unutar maske. Recimo da vi dođete sat vremena prije leta, i da vam let traje 2 sata. Oni smatraju da bi vi ta tri sata trebali nositi masku. Ali ta maska bi se najkasnije nakon 2 sata nošenja trebala zamijeniti drugom. U to vrijeme ste u oblacima skupa sa avionom. Uprava Croatia Airlinesa misli da ta maska sadrži potencijalno ubojitu koncentraciju virusa, tj. da je ta maska medicinski otpad. U tom slučaju Uprava Croatia Airlinesa treba osigurati zbrinjavanje tog otpada kako propisuje pravilnik o gospodarenju medicinskim otpadom.

https://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/2015_05_50_989.html

Upravo Croatia Airlinesa, jeste li osigurali zbrinjavanje medicinskog otpada kada on nastane na 10 km visine u zrakoplovu? Ako niste, hoćete li vi biti odgovorni kada se svi u avionu zaraze zbog nepropisnog odlaganja respiratora?

Ujedno ima onih kojima je još gore nego putnicima, pa je nejasno zašto oni trpe takvu upravu i to zlostavljanje. Stjuardese i stjuardi respiratore nose puno više nego putnici pa je nejasno zašto pristaju na zlostavljanje od strane svoje uprave. Ako oni kažu da na to ne pristaju, ili nitko neće nositi maske ili ti avioni neće poletjeti. A mogu i nastaviti silovati putnike, pa će im se lijepo putnici zahvaliti i odlučiti na putovanje osobni automobilima, jer ionako CA ima najviše domaćih letova, a tu i putovanje automobilom nije neki nedostatak. Pa bi tako i stjuardese i stjuardi koji pristaju na silovanje mogli ostati bez posla, a tada će biti prekasno štrajkati.

Danijel Grgičin
dr.sc. biofizike Danijel Grgičin CV: http://www.ifs.hr/wp-content/uploads/2015/05/cv_dgrgicin_eng.pdf
5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Posljednje novosti

[VIDEO] Dr. Jane Ruby – Kako injekcije protiv COVIDA djeluju na vašu krv? – s prijevodom

Dr. Jane Ruby: What COVID injections do to your blood - hrvatski prijevod - 15. srpnja 2021. godine Izvor: https://www.bitchute.com/video/WSgKyoUF7Txa/

[VIDEO] Odvjetnik Thomas Renz podnio saveznu tužbu: U SAD-u je umrlo 45 tisuća ljudi 3 dana nakon cijepljenja protiv COVIDA – s prijevodom

Odvjetnik Thomas Renz podnio je saveznu tužbu na temelju iskaza zviždačice iz CDC-a koja tvrdi da je najmanje 45...

Britanska istraživačka skupina: Cjepivo protiv koronavirusa “nesigurno za ljude” zbog neželjenih događaja

Medicinska istraživačka skupina u Velikoj Britaniji istaknula je da su cjepiva protiv Wuhan koronavirusa (COVID-19) "nesigurna za ljude" na...

Bijela kuća traži nadzor SMS poruka nad ‘dezinformacijama’ o cjepivu

Bijela kuća će tražiti od davatelja SMS usluga nadzor nad 'dezinformacijama' o cjepivu u privatnim tekstualnim porukama Prema Politicu, čini...

[VIDEO] Dr. Jane Ruby: “Znali su da će ovo cjepivo dovesti do komplikacija srca!” – s prijevodom

Dr. Jane Ruby: "Iako FDA i CDC znaju još od prosinca 2020. godine da ti pripravci mogu dovesti do...

[VIDEO] Bivši policajac Mark Sexton poziva narod na okupljanje ispred parlamenta Ujedinjenog Kraljevstva, 19. srpnja 2021. godine – s prijevodom

Poziv bivšeg policajca Marka Sextona na okupljanje ispred UK parlamenta, 19. srpnja 2021. godine Objavljeno 5. srpnja 2021. Prevoditelj: nepoznat Izvor: https://youtu.be/cvozHYyaPUI

SAZNAJTE...

Genetskim inženjeringom modificiran protein “Magneto” daljinski kontrolira mozak i ponašanje

Nova metoda koristi magnetizirani protein za brzo, reverzibilno i...

Suci se zalažu za ivermektin

Bila su potrebna dva sudska ročišta, mahniti medicinski i...

Možda će Vam se ovo svidjetiRELATED
Recommended to you

Tweet
Share
Vibe
WhatsApp