ŽELJKO LENART, saborski zastupnik HSS-a optužio hrvatsku vlast za korona fašizam: Ovo nije pravo, već eksperimentalno cjepivo, a PCR test oštećuje sluznicu

1
1224

U slobodnom saborskom govoru, koji je naslovio „Fašizam u Hrvatskoj“, Lenart je optužio hrvatsku vlast za korona fašizam: “Ovo nije pravo, već eksperimentalno cjepivo”, a kolege je upitao jesu li se testirali PCR testom, pa im prenio iskustvo bliske mu osobe „koja je nakon PCR testa imala utrnutu desnu stranu lica dugo vremena“

ZAGREB – U slobodnom saborskom govoru, koji je naslovio „Fašizam u Hrvatskoj“, Lenart kaže kako se naslov njegova izlaganja ne odnosi na fašizam iz 2. svjetskog rata, nego onaj koji se događa “putem Beroševa, odnosno Božinovićeva Stožera”, koji se, kaže, redovito bavi kršenjem Ustava i donosi mjere koje su često izvan pameti. Kolege je upitao jesu li se testirali PCR testom, pa im prenio iskustvo bliske mu osobe „koja je nakon PCR testa imala utrnutu desnu stranu lica dugo vremena“.

“Guranje štapića u nos oštećuje sluznicu”

Zapitao se zašto se ljude mora testirati PCR testom, „guranjem štapića u nos koji oštećuje sluznicu“, ako postoji mogućnost testiranja preko sline, te sam ponudio odgovor: „Naravno, želi se u ljudi razviti strah, indirektnu prisilu da netko provede svoj suludi plan koji je naumio“.

Vladi je uputio apel – ili testirajte sve koji ulaze u bolnicu ili ne testirajte nikoga!

Njegovo su izlaganje osudili HDZ-ovi zastupnici.

Govoriti o ovoj temi na ovakav način je opasno, govoriti paušalno u vezi testiranja, oštećivanja sluznice, ne razumjeti što je obvezno cijepljenje, a što testiranje, prešlo je svaku mjeru, poručio mu je Damir Habijan.

Ovako se unosi nemir među građane, na današnji dan kad imamo gotovo dvije tisuće zaraženih, dodala je Maja Grba Bujević.

No, Lenart je ustrajao na tome da je rekao činjenice. Ako na njih niste spremni, onda ste ograničeni, poručio je kolegama.

Izvor: https://www.novilist.hr/novosti/hrvatska/saborski-zastupnik-optuzio-hrvatsku-vlast-za-korona-fasizam-ovo-nije-pravo-vec-eksperimentalno-cjepivo/

4.6 5 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Tomy
1 year ago

Ovako se unosi nemir među građane, na današnji dan kad imamo gotovo dvije tisuće zaraženih, dodala je Maja Grba Bujević.
Kaže ona i ostane živa. Kao, Mislav je unio nemir među nas građane, a oni sa svojim šugavim brojkama svaki dan te ostalim bombardiranjem u vezi informacija o covidu, unose prijeko potreban mir.
I to na dan kada imamo skoro 2 tisuće lažno pozitivnih utvrđeno pcr testom.
Nemožeš vjerovat!
Show ide dalje!