[STUDIJA] Tema koja dijeli naciju: što je bolje protiv COVIDA, cijepljenje ili prirodni imunitet?

1
1306

Otkriveno je da su cijepljene osobe tijekom razdoblja istraživanja od svibnja 2020. do kolovoza 2021. bile u šest puta većem riziku za probojnu infekciju i sedam puta većem riziku od infekcije u usporedbi s onima koji su prethodno bili zaraženi. Ti su se podaci zadržali čak i kad je delta varijanta ušla u zemlju.

Nedavna preprint studija znanstvenika u Izraelu, koji su procijenili desetke tisuća ljudi, sugerira da su ljudi koji su prethodno bili zaraženi SARS-CoV-2 koji može uzrokovati COVID-19 razvili dužu i jaču zaštitu od virusa u usporedbi s onima koji su primili dvije doze cjepiva Pfizer.

Otkriveno je da su cijepljene osobe tijekom razdoblja istraživanja od svibnja 2020. do kolovoza 2021. bile u šest puta većem riziku za probojnu infekciju i sedam puta većem riziku od infekcije u usporedbi s onima koji su prethodno bili zaraženi. Ti su se podaci zadržali čak i kad je delta varijanta ušla u zemlju.

Do danas u Sjedinjenim Državama, a pogotovo u Hrvatskoj i susjednim zemljama, nisu provedena istraživanja koja bi uspoređivala učinkovitost prirodnog imuniteta s cjepivima. Međutim brojne su studije koje manipuliraju s podacima koji uspoređuju cijepljene i necijepljene osobe. Pregledali smo zadnje istraživanje CDC-a koje se spominje kao izvor za navode iz članka Večernjeg lista od 13. rujna 2021. godine, naslova “Kod necijepljenih vjerojatnost smrti 11 puta veća u odnosu na cijepljene” i utvrdili da su CIJEPLJENE OSOBE u svom članku nazvali one osobe koje su potpuno cijepljene s cjepivima koje je odobrila FDA, a prošlo je 14 dana od druge doze, a NECIJEPLJENE OSOBE su nazivali sve one cijepljene s jednom dozom, cijepljene s dvije doze cjepivima koje je odobrila FDA ali nije prošlo 14 dana od druge doze, potpuno cijepljene s jednom, dvije, tri ili više doza cjepivom koje nije odobrila FDA, sve one nepoznatog cjepnog statusa i naravno potpuno necijepljene, međutim to u svom članku nisu naveli kao bitan podatak.

Dakle, onoga tko umre ubrzo nakon cijepljenja protiv COVIDA, koji se prethodno na PCR testu pokazao pozitivan na SARS-CoV-2, a cijepio se protiv COVIDA s jednom dozom ili s dvije, ali nije prošlo 14 dana, ili je potpuno cijepljen npr. kineskim ili indijskim cjepivom kojega nije odobrila FDA, te smrti autor gore navedenog članka Večernjeg lista, prikazuje kao COVID smrti necijepljenih osoba. Ovo istraživanje CDC-a naše novine prenose javnosti kao pouzdanu informaciju da je vjerojatnost od umiranja (od CORONE) 11 puta veća kod necijepljenih, navodeći na mišljenje da daleko više umire onih koji uopće nisu cijepljeni. Međutim to se iz podataka CDC-ovog istraživanja ne može saznati. Na mjestu autora obmanjujućeg članka Večernjeg lista stoji HINA. Hrvatska izvještajna novinska agencija (HINA) javni medij i jedina nacionalna novinska agencija u Hrvatskoj čiji su korisnici gotovo svi važniji elektronički i tiskani mediji u zemlji.

Povezano: https://dokumentarac.hr/covid-19/cdc-studija-74-zarazenih-i-80-hospitaliziranih-u-epidemiji-u-massachusettsu-bilo-je-potpuno-cijepljeno/

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
nonwo
1 year ago

“Kod necijepljenih vjerojatnost smrti 11 puta veća u odnosu na cijepljene” i utvrdili da su CIJEPLJENE OSOBE u svom članku nazvali one osobe koje su potpuno cijepljene s cjepivima koje je odobrila FDA, a prošlo je 14 dana od druge doze” Jednostavnim rječnikom ubrojili su i umrle od cjepiva i/ili od covida unutar 14 dana od cijepljenja u smrti necijepljenih. Tako su stotine tisuća mrtvih nakon cijepljenja unutar 14 dana od cijepljenja zauvijek izgubljeni za statistiku nuspojava cijepljenja,jer smrt covid pozitivnog 14 dana nakon cijepljenja nije nužno smrt od covida. Tako bi i moja baba mogla raditi statistiku. Očaj i… Read more »