VIDEO: Simulacijske igre pandemije: Priprema za novu eru? – s prijevodom

0
1998

O masovnoj i globalnoj pripremi za novonastalu pLandemiju u obliku raznih simulacija, ali i uspostavljanja političkih, tehnoloških i drugih platformi, već smo pisali.

Također smo pisali o tome kako se lažnim informacijama globalno i planski širila panika putem medijskog prostora, međutim tzv. factchekeri su nas najčešće ekspresno cenzurirali, ograničavali vidljivost naših članaka, te iste proglašavali djelomično netočnima ili neistinama. Međutim, za odrediti tko teži istini, a tko ne, potrebno je pročitati oba članka, sagledati situaciju u kojoj se nalazimo, te ocjenu o tome donijeti samostalno.

Tema današnjeg članka nije samo prisjećanje na igre s factchekerima, već jedan novi video uradak koji na vrlo zanimljiv način prikazuje činjenice o pripremama za reakcije na novonastalu situaciju u kojoj trenutno živimo.

Prije svega želimo naglasiti da ne negiramo postojanje bolesti (COVID-19). Ono što je sporno jesu reakcije na bolest kroz “preventivne” mjera koje su učinile daleko više štete nego koristi, a koje se unatoč brojnim znanstvenim potvrdama da je tako, i dalje provode. Zašto, te tko će i hoće li tko za posljedice preuzeti odgovornost, tek trebamo vidjeti.

Svatko tko nije slijepo slušao glavne medije, a detaljno je pratio naša istraživanja, te provodio vlastita, mogao je do sada shvatiti da reakcije javnih vlasti na pLandemiju COVIDA-19 nisu ono za što se predstavljaju – zaštita javnog zdravlja. Osim ako je nova definicija zdravlja “trajna borba u cilju istrebljenja SARS-CoV-2 virusa”, pod uvjetom da ostajemo 24h zaključani u svojim domovima sjedeći u strahu pred malim ekranima, emocionalno osakaćeni mjesecima bez socijalnog kontakta, duhovno osakaćeni bez vjerskih i drugih okupljanja, mentalno osakaćeni uskratom kvalitetnog obrazovanja, tjelovježbe, rada i svih oblika druženja dok čekamo na spasonosno eksperimentalno cjepivo koje nam možda neće pomoći da se u potpunosti riješimo straha, ali nas može osakatiti i ubiti.

Također nam je do sada trebalo postati jasno da gripe više nema nigdje na svijetu, što potvrđuju i službeni podaci Svjetske zdravstvene organizacije (WHO), pa smo slobodni zaključiti da je jedan vuk u stadu zamijenio drugog vuka. Zapravo, nema novog vuka. Hvala Bogu, sada imamo i vrlo uspješne, kvalitetne i jeftine lijekove za COVID-19 poput Ivermektina (Driponin), o čemu smo pisali ovdje, ovdje i ovdje. Dakle, reakcije vlasti u cilju mjera prevencije za ovu bolest su očigledno pretjerane, što nas dovodi do zaključka da bolest i sve ono što se događa u vezi s njom ima neku drugu svrhu.

Mišljenja smo da ona poput dimne zavjese služi za uvođenje novog oblika tehnokratskog neo-feudalizma, potpomognutog medicinskom diktaturom. Naravno, ona je i izvrsna prilika određenim krugovima za brzu i ogromnu zaradu. Dovoljno je samo spomenuti činjenicu da je u posljednjih 10 mjeseci neto vrijednost imovine 650 milijardera iz SAD-a skočila preko 30%!

Očigledno je da u ovoj krizi nismo svi jednaki. Najbogatiji su još bogatiji, a umjereno bogati, srednje bogati i siromašni su postali siromašniji. Dok zbog mjera lockdowna i ostalih restriktivnih ograničenja u svijetu dnevno umire dodatnih 10 tisuća djece od gladi, ultra bogati se bogate još više i koncentriraju svoju moć i utjecaj. Možda inicijalno plemenita namjera “treninga” za borbu protiv potencijalno opasne bolesti samim time gube na svojoj vjerodostojnosti, pogotovo kada sada već po najvišim znanstvenim standardima znamo da učinak (jakih) lockdown mjera nema značajno većeg efekta od blagih preporuka kakve se provode primjerice u Švedskoj (Stanford studija, Ioannidis). No unatoč tome drastični lockdown se čak i u visoko razvijenim zemljama poput Njemačke i dalje nastavlja!?

Već se i u mainstream medijima počinje govoriti o tome da su njemački političari naručili (lažne) podatke u cilju širenja straha, kako bi lakše uveli lockdown mjere, što se upravo poklapa s gore navedenim tvrdnjama.

Iako smo o tome već pisali, prenoseći tvrdnje do jučer uglednih i često citiranih znanstvenika, a danas prozvanim ravnozemljašima i teoretičarima zavjere, poput Prof. dr. sc. Sucharit Bhakdi-a, ali i brojnih odvjetnika kao što je doktor pravnih znanosti Dr. sc. Reiner Fuellmich koji je s timom pravnika iz cijeloga svijeta pokrenuo tužbu protiv odgovornih osoba za “korona skandal” kako ga on u Njemačkoj zove. No naravno, naši vrli factchekeri ih cenzuriraju, onemogućujući da njihove riječi koje imaju za cilj razmjenjivanje korisnih informacija i razvijanje kvalitetnog kritičkog mišljenja, dopru do javnosti (više o njihovoj analizi ovdje ).

Pitamo se, hoće li factcheckeri, sada kada je ono što je do jučer bila teorija zavjere postala “službena” istina jer su je prenijele kolege iz mainstream medija, povući svoje prijašnje objave i blokade sadržaja koje su provodili na društvenim mrežama i pretraživačima?

Iskreno u to sumnjamo, jer bi time priznali da su pogriješili. Samim time priznali bi da su i sami sudjelovali u konstruiranju pLandemije. No svejedno, niti oni niti njihovi poslodavci dugoročno ne mogu izbjeći temelj za pravnu, materijalnu i kaznenu odgovornost za ono što su provodili, koliko se god se sada činilo da su nedodirljivi. O duhovnoj strani ove priče da i ne govorimo. Očito se ova parada licemjerja i dalje nastavlja i dodatno komplicira, poput televizijske sapunice kojoj se ne može naslutiti kraj.

No sigurni smo samo u jedno, a to je da će Istina jednom doći na svoje, i da će oni koji su u lažima sudjelovali namjerno i svjesno izazivajući ovakav kaos u svijetu biti kažnjeni. Do tada ćemo nastaviti s borbom, u ljudskoj težni za slobodom i istinom, koja se događa i na ovoj, kao i na svakoj drugoj nepotkupljivoj platformi na kojoj možete pronaći informacije koje život znače, koje vam drugi ne žele ili ne smiju plasirati. U međuvremenu pogledajte što kaže Paul Schreyer: Simulacijske igre pandemije: Priprema za novu eru?5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments