Kanadski liječnik uklonjen iz bolničke službe nakon što je progovorio o nuspojavama covid cjepiva

1
1846

Doktor Charles Hoffe rekao je da je suspendiran ‘zbog kaznenog djela uzrokovanja neodlučnosti oko cjepiva‘ odnosno zbog govorenja o svojim ozlijeđenim pacijentima. ‘

Kanadski liječnik obiteljske medicine kaže da ga je lokalno zdravstveno tijelo kaznilo jer je izrazio zabrinutost zbog nuspojava koje je primijetio kod nekih  svojih pacijenata koji su primili Modernino cjepivo u njegovoj ordinaciji.

„Ja više ne smijem raditi u Hitnoj službi”, kaže dr Charles Hoffe s British Columbia, prenosi True North News.

Hoffe je dodao da je njegova suspenzija iz hitne službe uslijedila krajem travnja, nakon što je lokalno ministarstvo zdravstva “suspendiralo” njegove kliničke ovlasti “zbog kaznenog djela izazivanja ‘neodlučnosti oko cjepiva’, jer je govorio o svojim pacijentima koji su ozlijeđeni cjepivom.”

U pismu od 5. travnja Hoffe je provincijskoj zdravstvenoj službenici Britanske Kolumbije Bonnie Henry napisao da je “prilično uznemiren velikom stopom ozbiljnih nuspojava ovog novog medicinskog postupka”, pozivajući se na injekcije Moderninog cjepiva protiv COVID-a koje je u Lyttonu, Britanska Kolumbija, primilo 900 ljudi.

Hoffe je rekao da je svjedočio smrt jednog pacijenta, “brojnim” alergijskim reakcijama, te trima osobama koje su imale “onesposobljavajući” neurološki deficit dovršen kroničnom boli koja je trajala “više od 10 tjedana nakon primanja prvog cjepiva”.

„Dakle ukratko, u našoj maloj zajednici Lytton, BC, imamo jednu mrtvu osobu i tri osobe koje izgledaju kao da će biti trajno onesposobljene nakon prve doze Moderninog cjepiva. Starost pogođenih kreće se od 38 do 82 godine ”, napisao je Hoffe.

Nakon spomenutog pisma, rekao je, više ne smije raditi u odjelu za hitne slučajeve Doma zdravlja Svetog Bartolomeja zbog stavova o injekciji odnosno cjepivu protiv COVID-a. Još uvijek može raditi u svojoj privatnoj ordinaciji.

“I dalje mi je dopušteno primati pacijente u mojoj privatnoj ordinaciji koja nije u nadležnosti Ministarstva zdravstva”, rekao je Hoffe. Gubitak sposobnosti za rad u hitnoj službi doveo je do toga da mu je prihod prepolovljen, što je  je “cijena zalaganja za sigurnost mojih pacijenata.”, rekao je.

U obavijesti objavljenoj na vratima klinike Lytton Medical navodi se da će Hoffeova “suspenzija” od lokalnih zdravstvenih vlasti “vjerojatno” značiti da će “hitna pomoć u Lyttonu biti zatvorena najmanje dva tjedna svakog mjeseca.”

U nedavnoj izjavi Koledž liječnika i kirurga Britanske Kolumbije (CPSBC) i Zdravstveno tijelo Prvih nacija (FNHA) rekli su da su svjesni „javnih izjava liječnika koje proturječe nalozima i smjernicama javnog zdravstva (koje su) zbunjujuće i potencijalno štetne za pacijente. “

Registratorica i izvršna direktorica CPSBC-a, dr. Heidi Oetter, zaprijetila je poduzimanjem radnji protiv liječnika koji se izjašnjavaju protiv vladinog narativa, rekavši u izjavi da se oni koji „izlažu javnost riziku zbog dezinformacija mogu suočiti s istragom Koledža, a ako je opravdano, uslijedit će i regulatorne akcije.”

Nedavno je Hoffe bio jedan od deset liječnika koji su u videu govorili o zahtjevu za prekid “etički neopravdanih” zaključavanja zbog COVIDA-19. Video je objavio časopis Professionals Against Lockdowns koji je kreirala Liberty Coalition Canada.

Liječnici u videu rekli su da roditelji trebaju “zahtijevati” promjenu od odgovornih kako bi djeca mogla ponovno živjeti svoj život bez maski ili “socijalnog distanciranja”.

U videozapisu je Hoffe izjavio da “djeca nisu glavni širitelji ove bolesti” i pozvao ljude da “ne riskiraju uništiti svoj život ovim eksperimentalnim cjepivom kako bi ih zaštitili od bolesti koja za njih uopće ne predstavlja rizik . “

“Dakle, ako vam netko kaže da vaše dijete treba cijepiti protiv COVID-a kako bi zaštitilo vas, svog učitelja, svoje bake i djedove ili bilo koga drugog, to nema apsolutno nikakvog smisla”, rekao je Hoffe.

Također je spomenuo i druge nuspojave koje su pacijenti pretrpjeli nakon cijepljenja cjepivom protiv  COVID-a, uključujući “stalnu bol, glavobolju, slabost mišića i vrtoglavicu”.

“To su bile tri zdrave osobe kojima je ovaj eksperiment sada uništio život”, naglasio je Hoffe.

Autor : Antony Murdoch

Preuzeto sa: https://www.globalresearch.ca/canadian-doctor-removed-hospital-duty-after-speaking-out-about-covid-vaccine-side-effects/5746713

5 4 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
nonwo
2 years ago

https://nationalinsiders.com/terrifying-vaccine-side-effects-force-cdc-to-call-emergency-meeting/ Terrifying Vaccine Side Effects Force CDC To Call Emergency MeetingJune 11, 2021 The CDC announced late this week that it will have an “emergency meeting” on June 18th to speak about new reports of heart inflammation after receiving doses of the mRNA Moderna and Pfizer vaccines. As CBS has said, the CDC previously unveiled reports of heart inflammation that were seen mostly in young men and teen boys after their second dose, and that there was a “higher amount observed than expected” in cases of 16 to 24-year-olds. Does anyone else see it as weird that after seeing 800 cases in… Read more »