Faucijeva e-pošta

0
1421

Faucijeva e-pošta: Kako su najviši službenici u javnom zdravstvu isprepletali mrežu laži oko porijekla COVIDA-19 i liječenja

Jesu li četiri ključna službenika javnog zdravstva mogla biti osobno uključena u stvaranje pandemije kao i u njezino produljenje i nepravilne tretmane koji su se koristil?

Meryl Nass, MD, autorica,
orginalni članak sa https://childrenshealthdefense.org/authors/meryl-nass-md/

Početkom 2020. godine počelo se puno govoriti o porijeklu samog virusa, kasnije nazvanog SARS-CoV-2.

U izvrsnom detaljnom članku napisanom početkom ovog mjeseca za Bilten atomskih znanstvenika, bivši znanstveni pisac New York Timesa, Nicholas Wade, opisao je kako su dva kratka članka objavljena u ožujku 2020., jedan u The Lancetu i jedan u Nature Medicinu, odredili kako bi ova naklapanja trebala biti usmjerena prema javnosti.

Ova dva iznimno utjecajna djela, svako objavljeno pod naslovom “prepiska”, ponavljani su u glavnim medijima godinu dana. Namjera tih djela je očito bila zaustaviti bilo kakvu raspravu o mogućnosti da virus potječe iz laboratorija.

Poslušajte ovdje kako Robert F. Kennedy mlađi i ja razgovaramo o sljedećim pitanjima:

Nakon što sam u ožujku 2020. pročitao članke u Lancetu i u Natureu, bilo mi je odmah jasno da su svi zamišljeni kao sredstvo propagande. Nijedno se nije temeljilo na znanosti.

Ovi članci su me toliko zaintrigirali da sam počeo pretraživati web kako bih ih bolje razumio. Tada sam naletio na Francisa Collinsa, ravnatelja Nacionalnog instituta za zdravstvo (NIH), koji je 26. ožujka 2020. objavio blog o članku u Natureu, sugerirajući da bi tim člankom trebalo okončati teorije zavjere o laboratorijskom podrijetlu virusa.

Collins je napisao:

“U svakom slučaju, ova studija ostavlja malo prostora za pobijanje prirodnog podrijetla COVIDA-19, a to je dobra stvar jer nam pomaže da se usredotočimo na ono što je zaista važno: poštivanje higijenskih mjera, prakticiranje socijalnog distanciranja i podržavanje napora svih predanih zdravstvenih radnika i istraživača koji toliko naporno rade na rješavanju ovog velikog javnozdravstvenog izazova. “

Zapitao sam se zašto bi se pet inače vjerodostojnih znanstvenika potpisalo u članku Nature, i zašto bi Collins podržao zaključak članka kad su argumenti izneseni u radu po mom mišljenju bili besmisleni.

Na kraju sam zaključio da su autori bili pripremljeni na pisanje rada od “sive eminencije”.

A kako sam došao do tog zaključka, čak i prije nego što je u srijedu otkrivena e-pošta dr. Anthonyja Faucija’?

Prije nekoliko mjeseci, u još jednom curenju e-pošte kojeg je dobio američki Right to Know, saznali smo da je Peter Daszac, izvršni direktor neprofitne organizacije EcoHealth Alliance bio primarni, ali skriveni autor članka o Lancetu.

Daszac se također o koristio zaključkom članka da je virus evoluirao u prirodi, jer je njegova organizacija korištena kao veza za slanje novca s Nacionalnog instituta za alergije i zarazne bolesti (NIAID), na čelu s Faucijem, prema Institutu za virusologiju Wuhanu Kini. (Neki bi ovu metodu dodjele bespovratnih sredstava mogli smatrati otmjenim načinom pranja novca.)

Daszac je poput Faucija zarađivao više od 400 000 USD godišnje. Također je bio član istražnog tima Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) o porijeklu COVIDA-19, a izabran je i za šefa Lancetovog istražnog tima o porijeklu COVIDA-19 koji je sada, izgleda, samo mrtvo slovo na papiru.

Čini se da su WHO i Lancet suzavjerenici koji su birai lisicu (Daszac) da čuva kokošinjac (teorija da je COVID-19 prirodnog porijekla).

Objavljivanje Faucijeve e-pošte, koju je BuzzFeed News dobio putem Zakona o slobodi informacija, pomažu u daljnjem rasvjetljavanju misterije zašto su pet poznatih znanstvenika bili suautori tog baljezganja koje je objavio renomirani časopis Nature, i koje je zatim korišteno kao temelj za potporu teoriji prirodnog podrijetla virusa.

Jedna od e-poruka snažno ukazuje na to da je Andersen, vodeći autor časopisa Nature, znao da sudjeluje u zavaravanju. U Faucijevoj e-poruciod 1. veljače 2020. Andersen je izrazio zabrinutost zbog nekih “neobičnih značajki virusa”. Čini se da je Andersen zabrinut da ove značajke sugeriraju na neovlašteno laboratorijsko uplitanje.

No Andersen tada uvjerava Faucija da ove „neobične značajke virusa čine stvarno mali dio genoma (<0,1%), tako da treba stvarno pomno pregledati sve sekvence kako bi se vidjelo da neke od značajki (potencijalno) izgledaju umjetno projektirane. “

U drugoj e-poruci Fauciju, Andersen zahvaljuje trojici nevjerojatno važnih ljudi: Fauciju, Collinsu i Sir Jeremyju Farraru na “savjetima i vodstvu” u vezi s člankom. Sva trojica su doktori medicine i istraživači  koji doniraju više novca za medicinska istraživanja od bilo koga drugog na svijetu, s iznimkom možda Bill Gatesa.

Fauci vodi NIAID, Collins je direktor NIH-a (nominalno Faucijev nadređeni), a Farrar direktor Wellcome Trusta koji je također potpisao pismo u Lancetu. On je i predsjedatelj Znanstvene savjetodavne skupine SZO-a za istraživanje i razvoj koja ga je smjestila na vodeće mjesto Solidarity triala, u kojem je 1 000 osoba nesvjesno predozirano hidroksiklorokinom kako bi se potopila upotreba tog lijeka protiv COVIDA-19.

Farrar je radio u Vijetnamu gdje je bilo puno slučajeva malarije, i tamo je također bio uključen u SARS-1. Ujedno je bio ključna osoba u postavljanju britanskog Recovery triala, gdje je 1 600 ispitanika predozirano hidroksiklorokinom.

Čak i da Farrar nakon svog iskustva u Vijetnamu nije imao predodžbu o ispravnoj dozi klorokina, on, Fauci i Collins trebali su steći saznanja za takva predoziranja nakon što je Brazil svijetu objavio da su greškom predozirali pacijente u ispitivanju klorokina u liječenju COVIDA-19. Otkriće je objavljeno u članku objavljenom u JAMA-i sredinom travnja 2020. Trideset i devet posto ispitanika u Brazilu kojima su davane visoke doze klorokina umrlo je, a prosječna starost bila je 50 godina.

Fauci made sure to control the treatment guidelines for COVID that came out of the NIAID, advising against both chloroquine drugs and ivermectin. Fauci’s NIAID also cancelled the first large-scale trial of hydroxychloroquine treatment in early disease, after only 20 of the expected 2,000 subjects were enrolled.

Ipak, ispitivanja s hidroksiklorokinom, Siodarity i Recovery nastavljena su i u lipnju, a prekinuta su tek nakon što su iskorištene njihove zadnje doze.

Fauci se pobrinuo iskontrolirati smjernice za liječenje COVIDA-19 proizašle iz NIAID-a, savjetujući protiv lijekova klorokin i ivermektin. Faucijev NIAID prekinuo je i prvo veliko ispitivanje liječenja hidroksiklorokinom u ranoj fazi bolesti nakon što je uključeno samo 20 od predviđenih 2 000 ispitanika

Što sve ovo znači?

  1. Postojala je zavjera između petorice autora časopisa Nature i čelnika NIH-a, NIAID-a i Wellcome Trusta kako bi se prikrilo laboratorijsko porijeklo COVIDA-19.
  2. Postojala je zavjera u kojoj su sudjelovali Daszac, Fauci i drugi radi guranja teorije o prirodnom podrijetlu virusa. (Pogledajte ostale e-adrese iz nedavnog curenja informacija.)
  3. Postojala je zavjera u koju je Daszac bio uključen da napiše pismo u Lancetu i sakrije porijeklo virusa, da pogura teoriju njegovog prirodnog podrijetla, a sve ostale ideje prikaže kao teorije zavjere. Collinov post na blogu još je jedan dio ove priče.
  4. Farrar je bio osobno uključen u oba velika ispitivanja u kojima se provelo predoziranje hidroksiklorokinom u kojima je umrlo ukupno oko 500 ispitanika.
  5. Farrar, Fauci i Collins uskratili su istraživačka sredstva s kojima su se mogla podržati kvalitetna ispitivanja upotrebe lijekova s klorokinom te ivermektina i drugih prenamijenjenih lijekova koji su mogli preokrenuti pandemiju.
  6. Jesu li ova četvrorica  – Fauci, Daszak, Collins i Farrar – osobno odgovorne za stvaranje pandemije, za produljenje same pandemije kao i za nepravilno korištenje terapija?
5 6 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments