EKSKLUZIVNI VIDEO – Razgovor Ivana Pokupca s Krunoslavom Capakom

3
3386
IvanPokupec vs Krunoslav Capak

Od početka listopada svjedoci smo novih korona ograničenja, od kojih su neka posebno pogodili roditelje bolesne djece, kao i njih same. Jedna od tih mjera je “mjera 15 minuta” kojom se roditeljima bez covid potvrda onemogućuje pristup bolesnoj djeci (u određenim bolnicama), a ako potvrdu i imaju, mogu biti s djecom samo 5 minuta!?
Zbog toga je nekolicina vrlo iskrenih i hrabrih aktivista pokrenula akciju obilaska “stožeraša” na njihovim privatnim adresama, tražeći odgovore na neka osnovna pitanja. Kako to izgleda, pogledajte bez cenzure na videu u prilogu

Istina je da se radi o nesvakidašnjoj akciji, koja očito uznemirava i osobe koje nisu direktno odgovorne za odluke koje donose “stožeraši”, kao što su primjerice njihovi roditelji ili njihova djeca, ono što se jasno postavlja kao protupitanje je tko ima pravo uznemiravati roditelje, djecu i cijelu državu, a posebno nametati nelogične, kontradiktorne i neučinkovite mjere, pri tome ne preuzimajući odgovnost za štetne proslijedice tih odluka?

Kao što možemo vidjeti iz donje obavijesti, nositelj ove akcije u potpunosti preuzima odgovornost za svoje postupke i u tome ostaje dosljedan, dok druga strana bježi od odgovornosti za svoje odluke, iako slogan koji nam cijelo vrijeme prodaju glasi “ostanimo odgovorni”.

4.7 3 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sale
2 years ago

Svaka čast g. Pokupec. Rečeno sve kako treba. Imate podršku i više od 60% ljudi sigurno. Iskreno, ja vam se divim kako ste kulturno razgovarali sa Capakom. Svako dobro, i Božji blagoslov obitelji tvojoj!.

Deni
2 years ago

Kako bi se Pokupec osjećao da njemu tako netko dolazi na vrata obitelji ? Ološ

Hubert
2 years ago

Deni, smradu jedan, rtakve kao ti za jaj treba objesit!!! Vi ste najgori, izvrsioci zapovjedi!!! SMRADOVE!!!