[VIDEO] Ustavnom sudu Južnoafričke Republike podnesen slučaj protiv Predsjednika, Parlamenta i Narodne banke potaknut razornim učincima zatvaranja i COVID mjera na stanovništvo koja nemaju opravdanje – s prijevodom

0
1089

Magistar međunarodne politologije Ricardo Maarman odveo je južnoafričku vladu ispred Ustavnog suda gdje traži da dostavi dokaz o izolaciji SARS-CoV-2, virusa za koji se kaže da uzrokuje stanje, COVID-19. Za sebe kaže da je obična osoba, a smatra da se obični ljudi moraju zalagati za istinu.

Johannesburg, Gauteng, Južna Afrika, 27. rujna 2021. godine Ricardo Maarman obratio se Ustavnom sudu Južne Afrike u značajnom predmetu tražeći od vlade da dostavi dokaz o virusu SARS-CoV-2 u izoliranom i pročišćenom obliku. Maarman je magistrirao međunarodnu politiku i sebe naziva običnim i zabrinutim građaninom Južne Afrike. Potaknuti razornim učincima zatvaranja i COVID mjera na stanovništvo, navodi Maarman, “troškovi našeg krhkog gospodarstva rastu, ukinute su građanske slobode, zatvorena su poduzeća, izgubljeni su životi i radna mjesta, a nezaposlenost raste….…” razlozi zbog kojih je odlučio poduzeti mjere protiv Cyrila Ramaphose, dr. Nkosazane Dlamini Zume, gospodina Zweli Mkhizea i profesora Salima Abdoola Karima.

Na 18-minutnom videu vidi se kako je Ricardo Maarman najavio da je 27. rujna 2021. godine podnio slučaj, #CCT 299/21, Ustavnom sudu Južnoafričke Republike. On opisuje detalje slučaja, za koji kaže da ga također podnosi u ime više od 8.800 Južnoafrikanaca koji su potpisali peticiju:

Slučaj koji smo podnijeli Ustavnom sudu je protiv predsjednika Južne Afrike, Parlamenta Južne Afrike i Narodne banke Južne Afrike (South African Reserve Bank). Što je predsjednik učinio loše? Zašto smo pokrenuli postupak protiv njega? Pa, predsjednik je čuo tvrdnje kineske vlade da je u Wuhanu izbio virus, a kasnije je Svjetska zdravstvena organizacija proglasila međunarodnu ili globalnu pandemiju. Slijedio je njihov primjer. Proglašena je nacionalna katastrofa u Južnoj Africi. Ono što je ovdje učinio pogrešno je to što nije potvrdio tvrdnje kineske vlade ili tvrdnje Svjetske zdravstvene organizacije, što je trebao učiniti, prije nego što je nametnuo izolaciju južnoafričkom narodu. Ono što je predsjednik trebao učiniti je poslati znanstvenike u Kinu i zatražiti od kineske vlade da dostavi čisti uzorak virusa SARS-CoV-2 odvojen i izoliran od svih drugih zagađivača i tvari….a nakon toga dokaz da isti može razboljeti osobu ili biti za osobu smrtonosan”

Prijevod: Marija Stojaković
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments