[VIDEO] Dr. sc. Alma Demirović, dr. med. – O KORONI I CIJEPLJENJU: “Djeca su najveće žrtve ovog ludila!”

1
1350

Reakcija na konferenciju za novinare u Rijeci kojom se namjeravalo potaknuti stručna rasprava po pitanju cijepljenje djece COVID cjepivima, uživo na Z1 televiziji – Bujica, ponedjeljak 28. lipnja 2021. godine u 20 h

U posljednjih nešto više od godinu dana, vrlo rijetko imamo priliku čuti kvalitetne i stručne informacije, dok rasprava u kojima su suprostavljena mišljenja znanstvenika i liječnika, kao način pristupa i rješavanja problema nastalog odgovorom na pandemiju COVIDA-19 u glavnim medijima NEMA.

Jedina veća novinska kuća koja je iskazala interes za reakciju na jučerašnju konferenciju za novinare u Rijeci, a čiji cilj je prvenstveno bio poticanje stručne rasprava po pitanju cijepljenja djece COVID cjepivima, bila je Z1 televizija. Nažalost iako su HRT i RTL također bili prisutni, dali su nikakav ili vrlo oskudan prijenos te vijesti, prilikom čega nisu izostavili iznijeti neke pogrešne činjenice.

Iz gore navedenih razloga, kao i u cilju razumijevanja informiranog pristanka na cijepljenje, predlažemo da pogledajte što dr. sc. Alma Demirović, dr. med. spec. patologije, predsjedinica Hrvatske udruge roditelja akivista, ima za reći večeras u 20 h te sami procijenite što je najbolje za vaše dijete i vas same, te i dalje istražujte i informirajte se kritički preispitujući sve dostupne informacije. Ne zaboravite da je zdravlje i život vašeg dijeteta je u pitanju, a za njih ste jedino vi odgovorni. Nitko drugi.

Cijeli snimak emisije možete pogledati ovdje:

5 4 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ja
2 years ago

Žena zna i strah je konstruktivno iskoristila
Respekt