Dvogodišnja beba umrla tijekom Pfizerovih pokusa s cjepivom C0VID-19 na djeci

1
1977

U roku od šest dana od primitka druge injekcije Pfizerovog eksperimentalnog cjepiva protiv ‘wuhanskog koronavirusa’ koji uzrokuje C0VID-19, preminula je dvogodišnja beba koja je bila uključena u klinička ispitivanja tvrtke koja radi pokuse na djeci, pokazuju novi izvještaji.

Tekuća ispitivanja uključuju više od 10 tisuća djece od pet do jedanaest godina starosti u jednoj od skupina i još 10 tisuća djece u dobi od šest mjeseci u drugoj skupini. Ova ispitivanja odvijaju se od sredine ožujka, s očekivanjem da će cjepivo biti “odobreno” za primjenu na djeci i bebama.

Moderna također provodi sličan niz kliničkih ispitivanja na djeci koje naziva “KidCOVE“. Johnson&Johnson (J&J) i AstraZeneca također provode svoja vlastita klinička ispitivanja na djeci kako bi djecu cijepili “warp brzinom”.

Kao što je navedeno u vladinom sustavu za prijavljivanje neželjenih reakcija na cjepiva (VAERS), dvogodišnja djevojčica 25. veljače primila je drugu dozu Pfizerove injekcije mRNA koja modificira DNA, a 1. ožujka pretrpjela je jednu ozbiljnu nuspojavu. Dana 3. ožujka 2021. godine je umrla. Nisu navedeni daljnji detalji.

Two Year Old Baby Died Within Six Days Of Taking Second Shot Of Pfizer Vaccine In Clinical Trials

Izvještaj VAERS-a ukazuje na to da je dijete hospitalizirano 14. veljače, što sugerira da joj je možda pozlilo od prvog cjepiva. Unatoč tome, netko je već bolesnom djetetu dao drugo cjepivo od kojeg je umrlo.

Da biste saznali više o valu bolesti i smrti, koji pogađa one koji su cijepljeni kineskim cjepivom, svakako posjetite ChemicalViolence.com.

Roditelji koji svojoj djeci ubrizgavaju otrove cjepivima trebaju se sramiti sami sebe.


Početkom tjedna također je objavljeno da Pfizerova eksperimentalna injekcija genske terapije može uzrokovati oštećenje mozga i neurodegenerativnu bolest.

Članak objavljen u stručnom časopisu Microbiology & Infectious Diseases objašnjava postupak kojim ove injekcije mijenjaju ljudsku DNK i uzrokuju da se tijelo vremenom iscrpi i potpuno izgubi kontrolu.

Unatoč svemu tome, horde ne tako bistrih Amerikanaca poredali su se odmah kako bi im se cjepivo ubrizgalo, vjerujući da će ih ono zaštititi od “zaraze” ‘wuhanskom gripom’. Oni tome podvrgavaju i svoju vlastitu djecu na temelju laži Anthonyja Faucija, Billa Gatesa, Donalda Trumpa i drugih koji agresivno promoviraju cjepiva.

Michell Lynam, anesteziologinja koja sebe naziva „Dr. Sjedinjene Američke Države, ” hvalila se po cijelom Facebooku kako je podvrgla vlastitu djecu u eksperimentalne svrhe. Svoje dvije kćeri tinejdžerice prijavila je za Pfizerovo kliničko ispitivanje, a svoju šestogodišnju kćer za Modernino kliničko ispitivanje.

Ako se nešto dogodi s ovom sirotom djecom, Lynam vjerojatno svojim sljedbenicima na Facebooku neće o tome ništa reći. Lynam vjerojatno također neće VAERS-u prijaviti potencijalne ozljede ili smrt.

Jedini razlog zbog kojeg je poznata smrt dvogodišnjaka na suđenju Pfizeru je taj što su ga neovisni istraživači iskopali iz VAERS-a. Centari za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC) zasigurno neće izvještavati o tome, a neće ni glavni mediji.

Sudionik u zločinu je i Uprava za hranu i lijekove (FDA) koja je nedavno ukinula preporučenu stanku za eksperimentalno cjepivo J&J, koje uzrokuje smrtonosne krvne ugruške. Umjesto da zabrani cjepivo, FDA lijepi malenu naljepnicu s upozorenjem na pakiranje koje navodi da cjepivo J&J nosi rizike od krvnih ugrušaka.

“Pročitao sam ovo i zaplakao”, napisao je jedan komentator iz Great Game India. „Djeci te dobi NIKADA se ne smiju davati nikakva cjepiva. Sramite se roditelji koji ste dopustili da se takvo što dogodi. “

“Sada plaćaju slomljena srca. Koliko je to tužno? Ova cjepiva sadrže aluminij, živu i formaldehid. Zašto bi, pobogu, netko dopustio da im se ubrizgavaju ti otrovi? “

Drugi su pokazali slične osjećaje tuge i gađenja što se taj masovni genocid nad ljudima pod krinkom “javnog zdravlja” uopće događa.

Izvor: https://science.news/2021-04-30-baby-dies-pfizer-covid19-children-vaccine-trials.html

Preveo: Dokumentarac

5 2 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Boris
1 year ago

Roditelji koji svojoj djeci ubrizgavaju otrove cjepivima trebaju se sramiti sami sebe.
Ne, takvi roditelji su nesposobni sramiti se, jer im je mozak oštećen sličnim cjepivima u kojima se nalaze isti otrovi.!