VIDEO: Simbioza ili parazitizam? – drugi dio – s prevodom

0
3633

Znanstveno dokumentarni film o porijeklu virusa, bakterija, gljivica

“Mikrob je ništa. Teren je sve. ” navodno je ovu izjavu na samrti dao Louis Pasteur (1822. – 1895.). Podrijetlo citata pripisuje se Claudeu Bernardu (1813. – 1878.), Pasterovu fiziologu i suvremeniku. Citirajući Bernarda, Pasteur koji se danas smatra ocem vakcinologije, odustao je od svoje teorije o mikrobima, koja je pretpostavljala da su uzrok bolesti mikrobi (bakterije, virusi, gljivice) koji napadaju i ostavljaju pustoš po tijelu, kao i to da određeni mikrobi uzrokuju određene bolesti.

Za razliku od Pasteura, koji je na samrtnoj postelji priznao da je pogriješio, Claude Bernard i Antoine Bechamp (1816. – 1908.), još jedan Pasterorov suvremenik, tvrdili su da je bolest uvjet neravnoteže u unutarnjem terenu tijela. Bernard i Bechamp naglašavali su kontekst ili okruženje u kojem žive mirkobi, a ne mikrobe koji su samo nusprodukt. S jedne strane, ako je teren bio uravnotežen (homeostatski), tada se mikrobi ne bi mogli razviti. S druge strane, ako bi teren bio izvan ravnoteže, tada bi mikrobi uspjevali. Ukratko, mikrobi ne uzrokuju bolest. Umjesto toga, oni su znak bolesnih uvjeta terena, a ne uzrok tih stanja.

Ovaj revolucionarni znanstveno-dokumentarni film “Simbioza ili parazitizam” izrađen je daleke 1991. godine, te je bio prikazan na više znanstvenih simpozijuma, između ostalih i u Londonu te iste godine. Prikazana i dokazana jednostavna i nevjerovatna dostignuća koja su trebala pomoći ljudima i čovječanstvu kako bi dublje razumijeli bolest, naprosto su gurnuta pod tepih, prigušena bukom budalaština koje danas nazivaju znanošću o virusima.

Jedini razumljiv razlog zašto ovaj veliki znanstveni pothvat nije objelodanjen na sva zvona je taj da on u potpunosti demontira suvremene znanstvene poglede i razumijevanje “mikrobiologije/virusologije”. Iza tih “paraznanosti” stoji ogroman novac bankarskih obitelji, kojemu ovo saznanje ne bi koristilo ili bi ih čak ugrozilo.

Zbog svog revolucionarnog otkrića kompanija Grayfieldoptical Inc. je i dalje ostala mala kompanija, koja se bori za preživljavanje!

https://www.grayfieldoptical.com/

https://www.youtube.com/channel/UC8lFdfyyJmmfYd6IXcoiJDQ

https://jubitu.com/videos/watch/46c5559e-091f-472c-bdf0-dc11a95a9bb4

Ovaj znanstveno-dokumentarni film dokazuje da je suvremena znanost mikrobiologija/virusologija zasnovana na lažnoj pretpostavci da mikrob izaziva bolest. Podjeljen je u dva dijela:

PRVI DIO:

  • kratki povijesni pregled kroz napore znanstvenih velikana mikrobiologije na polju pleomorfizma
  • uvod u ciklus pleomorfizma, prikazan kroz Revolucionarni Opticki Greyfield specijalni mikroskop koji prije više od 35 godina sa svojim povecanjem preko 24000 X u klasi sa elektronskim mikroskopima toga doba, uz nevjerovatnu prednost – nije ubijao mikrobe i stanice kao sto to mora raditi Elektronski mikroskop, prikazujući promatraču žive stanice i mikrobe.
  • PRVI DIO možete pogledati ovdje.

DRUGI DIO:

  • Uvećan pod mikroskopom prikazan stvarni PLEOMORFIZAM koji se odvija pred vašim očima!
  • Na nekoliko primjera uzoraka krvi ljudi oboljelih od raka možemo vidjeti sta se u stvarnosti događa na nivou stanice!
  • Mozemo vidjeti kako mikrobi mjenjaju svoju formu od najmanjih (SIMBIOZA sa organizmom) ka najvecih (PARAZITIZAM za organizam)- i to u oba smjera!
  • Možemo vidjeti da se, kada se mikrobi povećavaju odnosno prerastaju u gljivice, radi se o teškoj bolesti najčešće raku!
  • Možemo vidjeti da se, kada se veliki lanci mikroba (gljivice) uništavaju ili prisile na prelazak u niže oblike, radi se o zdravlju.
5 3 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments