VIDEO: Prof.dr.sc. Dolores Cahilii optužuje liječnike da primaju 30 eura mita po uputnici za RT-PCR test – engleski jezik

0
2182

Profesorica Dolores Cahill diplomirala je molekularnu genetiku, a doktorirala na imunologiji, gdje je koristila antitijela i stvarala knjižnice u nastojanjima da poboljša ishode kod raka. Također je provela osam godina u Institutu za molekularnu genetiku Max Planck u Berlinu, gdje je vodila znanstvenu skupinu i razvila tehnologiju koja bi mogla proučiti specifičnost antitijela i različite dijagnostičke testove za dijagnozu autoimunih bolesti. I, na primjer, kod virusnih bolesnika vidjeti jesu li bili izloženi virusu ili ne.

Njezin tim još devedesetih proučavao objavljena protutijela i otkrio da puno toga što je objavljeno nije nužno točno. Sudjelovali su u ispravljanju mnogih objavljenih istraživanja. Njezino je istraživanje u to vrijeme bilo prilično šokantno i brzo je dobila nagrade od njemačkog ministra za znanost, a bila je i u Njemačkom savjetodavnom vijeću za znanost, savjetujući agencije za financiranje BAE i AF, a i danas to čini 20 godina kasnije, te u Savjetodavnom vijeću za znanost za Strategiju za znanstvenu tehnologiju i inovacije (Irska).

U snimci izražava zabrinutost zbog toga što web platforme poput Youtuba, Facebooka i drugi glavni mediji cenzuriraju glas stručnjaka i uništavaju karijeru onih koji se ne slažu s glavnim narativom. Na početku ovog obraćanja javnosti optužuje liječnike da primaju 30 eura mita po svakoj izdanoj uputnici za RT-PCR test.

4 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments