Otvoreno pismo švedskom premijeru: Zaustavite novi zakon o pandemiji i rizično cjepivo za C0VID-19

1
2337

Spoj struke i zdravog razuma uvijek izgleda sjajno, a jedan takav primjer upravo stiže iz Švedske. Švedska doktorica znanosti, doktor medicine, imunolog dr. Sanna Ehdin, obratila se nedavno otvorenim pismom švedskom premijeru Stefanu Löfvenu te direktoru Švedske agencije za javno zdravstvo Johanu Carlsonu. Prenosimo to pismo na hrvatskom jeziku – predlažemo da ga pročitajte, jer bi se ova pitanja trebala postaviti u svim zemljama svijeta.

Autor: Dr. sc. Sanna Ehdin, 08. prosinca 2020.godine

Otvoreno pismo švedskom premijeru Stefanu Löfvenu i Johan Carlsonu, generalnom direktoru Švedske agencije za javno zdravstvo, FHM – od vrlo velikog i za zdravstvo zainteresiranog dijela švedske populacije, putem mene. Odlučili ste kupiti milijune doza potpuno novog, neprovjerenog i nedovoljno testiranog RNA cjepiva protiv SARS-cov-19, temeljenog na genetskom inženjerstvu i nanotehnologiji. To znači da se u naše ljudske stanice moraju unijeti strani geni kako bi zauvijek proizvodili protein Korona. FDA je u Sjedinjenim Državama utvrdila da ovo cjepivo može prouzročiti velik broj nuspojava opasnih po život, uključujući smrt. Koji su vaši razlozi za odobravanje ovog eksperimentalnog cjepiva?

  • Ja sam imunolog, doktor znanosti, i proučavam zdravlje i samoizlječenje ukupno 40 godina. Imam važna pitanja na koja mojih 100.000 sljedbenika na društvenim mrežama želi odgovore što je prije moguće.

Već dvadeset godina farmaceutska industrija pokušava razviti cjepivo protiv SARS-a, ali ne uspijeva. U razvoju dolazi do velikih negativnih učinaka, prije svega, autoimunih bolesti, raka, pa čak i smrti kod eksperimentalnih životinja. Ali sada, 2020. godine, očigledno je da više farmaceutskih kompanija i to istovremeno za manje od godinu dana uspijeva razviti cjepivo protiv SARS-CoV-2. Međutim, to je potpuno nova neprovjerena tehnologija s mRNA cjepivom, gdje se uz pomoć nanotehnologije u naše ljudske stanice unose strani geni kako bi se proizveo protein korona – koji bi trebao pokrenuti trajni imunološki odgovor.

Šaljem Vam pitanja na koja švedski narod želi odgovore.

1. Kakve garancije imate za sigurnost ovih cjepiva?

Farmaceutska industrija morala je preskočiti obavezna ispitivanja sigurnosti cjepiva za Covid-19 na životinjama i krenuti direktno na ispitivanja na ljudima. To je provedeno unatoč činjenici da su sve životinje u prvim eksperimentima s cjepivom za Covid-19 umrle bolnom smrću kada su bile izložene divljem tipu virusa. Razvili su bolest izazvanu AID-antitijelima koja je pokrenula kaskadu citokina u plućima i životinje su doslovno ugušene. Prva ispitivanja na ljudima u 2020. godini prekinuta su zbog ozbiljnih nuspojava kod 20 posto sudionika Modernine studije, dok za ostale (AstraZeneca i Pfizer) nisu prijavljeni podaci, ali su također prekinuta i njihova ispitivanja na ljudima. A sada se nekoliko mjeseci kasnije tvrdi se da je cjepivo „učinkovito“.

  • Koliko je sigurno ovo novo RNA cjepivo?
  • Koje ste parametre koristili za tu procjenu?
  • Što je točno osnova za vašu odluku da kupite milijune doza cjepiva za više milijardi kruna?

2. Zašto dozvoljavate genetski inženjering ljudskih stanica?

Po prvi put u povijesti cijepljenja, takozvana mRNA cjepiva „najnovije generacije“ direktno utječu na genetski materijal pacijenta. Uz pomoć nanotehnologije, mRNA će se stopiti s našim ljudskim stanicama, kako bi one proizvele korona protein. Pristalice ovog „cjepiva“ tvrde da se mRNA razgrađuje, ali šta oni zapravo znaju o učincima na naš genetski materijal, naš imunološki sustav i hoće li to promijeniti čovjekov individualni genetski materijal? To nitko ne zna, jer naprosto nisu rađeni sigurnosni testovi ili dugoročne studije. Niko ne preuzima odgovornost, a pogotovo ne farmaceutska industrija. Ovaj postupak je zapravo genetska manipulacija koja je dugo bila zabranjena i do sada se smatra kriminalnom. Kako to sada možete dopustiti?

3. Šta znači „učinkovito“?

Kada farmaceutske kompanije govore o učinkovitom cjepivu – na što se točno misli? Koje se brojke navode, a prije svega kako se to kontrolira? Čitam i ne vidim parametar naveden za ovu navodnu „učinkovitost“:

  • Analizom je procijenjeno 94 potvrđene infekcije Covidom-19 među ispitanicima koji su činili 43.538 sudionika. Pfizer i njemački biotehnološki partner američkog farmaceutskog giganta rekli su da su podijelili cijepljene osobe i one koji su dobili placebo, što ukazuje na stopu efikasnosti cjepiva od preko 90 posto sedam dana nakon druge doze. Od tada je prošlo samo 28 dana, što je izuzetno kratko vrijeme za procjenu imunološkog sustava. ( Referenca 1 and Referenca 2 Prvi uvid u podatke o sigurnosti i djelotvornosti cjepiva Pfizer COVID iz Velike Britanije  )

KOJA je dakle učinkovitost? Koji je parametar za imunološki odgovor? U početku se može činiti dobro da je korona protein prisutan u tijelu, ali mora biti poznat i njegov dugoročni učinak od najmanje šest mjeseci da biste ta cjepiva mogli ubrizgavati u ljude. Pogotovo u ranjivije grupe društva, koje prve namjeravate cijepiti ovim eksperimentalnim cjepivima.

4. Zašto je farmaceutska industrija izuzeta odgovornosti za svoje proizvode?

Farmaceutske kompanije potpuno su izuzete od odgovornosti za ovo novo i neprovjereno mRNA cjepivo, tako da ne preuzimaju financijsku odgovornost za svoj proizvod. I sami upozoravaju na nepoznate dugoročne učinke, jer dugoročnih studija uopće nema. Kako možete prihvatiti kupovinu proizvoda gdje proizvođač ne snosi odgovornost za rezultat i bilo kakve nuspojave, ozljede i prijevremenu smrt? Istraživači i liječnici izvještavaju o rizicima od razvoja autoimunih bolesti, neplodnosti i raka. Industrija prima tisuće milijardi prihoda – ali nema odgovornost? Zar to ne izgleda čudno?

Zar kupujete mačka u vreći?

Da li biste vi gospodo, Johan Carlson ili Stefan Löfven, kupili i vozili automobil od proizvođača automobila koji za svoj proizvod ne daje nikakvu garanciju? Da li je to ono što preporučujete? Jer ovo su supstance koje se ubrizgavaju u nevine ljude – i ne mogu se poništiti. Ako bude ozbiljnih autoimunih učinaka, pogođena osoba se toga neće moći riješiti, jer stanice i dalje proizvode ovaj korona protein. To više nije moguće poništiti.

5. Američki FDA izvještava o dvadeset i jednom mogućem riziku od cjepiva za COVID-19, uključujući i smrt. Mislite li da je sigurno?

Procurili su dokumenti i javne rasprave FDA-e (američke uprave za lijekove) koji otkrivaju da FDA zna da cjepiva Covid-19 koja se sada lansiraju na tržište mogu uzrokovati veliki broj nuspojava opasnih po život, uključujući smrt. Cjepiva za Covid-19 mogla bi izazvat masovne autoimune bolesti, uključujući imunološki kolaps i smrt. Ukoliko javnost nije upoznata s njihovim stvarnim učincima i ako joj se ne da pravo na izbor, to je protivno medicinskoj struci da lijek bude „siguran i efikasan“ i „neophodan“, kao i medicinskom etičkom principu informirane suglasnosti. Link ovdje.

6. Proteini korone – jaki antigeni koji ostaju u vašem tijelu zauvijek?

Ne postoji način da isključimo proizvodnju korona proteina u ljudskim stanicama nakon što se on počne proizvoditi nakon prijema cjepiva. Kako gledate na taj problem? Stoga se strani genetski materijal mora ubaciti u naše stanice. Znate li uopće išta o tome koje sve stanice preuzimaju strani gen ili su to sve stanice, uključujući i mozak? To su pitanja na koja želimo odgovoriti kako bismo zauzeli stav prije cijepljenja. Sve ovo morate prijaviti i pripremiti prije nego što ga naručite i kupite.

Nadolazeće cijepljenje protiv korone sve više podsjeća na Carevo novo ruho … svi slijepo klimaju glavama i slijepo vjeruju da je to „rješenje“ – ali koja je vaša osnova za to što ulijevate ovim ljudima vjerojatno lažne nade?

Proteini šećera na površini ovojnice virusa vrlo su antigeni, a poznati su po tome što uzrokuju autoimune reakcije u pokusnih životinja. S ovim Genoccinom postoji rizik od unosa trojanskog konja u ljudski organizam …


Korona protein ima jake antigene i poznat je po pokretanju autoimunih reakcija, što također može dovesti do kaskade citokina i brze smrti. Imunološki sustav je izuzetno potencijalan i može biti smrtno opasan ako je usmjeren na vlastito tkivo – to već znamo. Poznati istraživači kažu: postoji koncept „pogoršanja bolesti zbog patogenih prajmera“ i to je ono što proteini korona mogu učiniti. Poslušajmo Dr. James Lyons-Weilera ovdje (engleski jezik).

Tko preuzima odgovornost ako ova potpuno nova, neprovjerena cjepiva krenu potpuno po zlu? Čak i ako preuzmete odgovornost, mi porezni obveznici smo ti koji financiramo vaš rad – tako da smo mi u svakom slučaju gubitnici u ovom eksperimentu s cjepivom….

7. Imamo li „informirani pristanak“ pacijenta?

Pacijenti imaju pravo odabrati informirani pristanak za svaki medicinski postupak, ali to ovdje nije moguće jer mi u Švedskoj nismo informirani. Pravo svake osobe je da dobije potpune informacije o tome, a tako i za „cjepivo“ i koji su rizici i nuspojave. Kao što sam rekla, apsolutno nema podataka o dugoročnoj sigurnosti cjepiva. Činjenica da Pfizer navodi da imaju učinkovito cjepivo nakon samo 28 dana promatranja, ne znači apsolutno NIŠTA, jer će u tijelu ostatak života proizvoditi Korona protein, koji je potpuno strana tvar za ljudski organizam.

8. Mi plaćamo ljudski eksperiment – ali TKO preuzima odgovornost?

Mi švedski porezni obveznici odgovorni smo za sve troškove cjepiva, a vi ih kupujete od farmaceutske industrije koja ne preuzima nikakvu odgovornost za svoj proizvod. „Cjepivo“ nije testirano u sigurnosnim i dugoročnim studijama, a temelji se na potpuno novoj metodi – mislite li da ovo zvuči kao pristup koji ulijeva povjerenje?

  • Možete li pogledati švedski narod u oči nakon ovoga? Recite da ste s ovim učinili najbolje što ste mogli? Napokon, vi državni službenici sami ste oslobođeni odgovornosti – za ono što ste odlučili – pa tko je onda odgovoran za ovaj gigantski ljudski eksperiment?

9. Koliko košta ova zabava?

Vlada sada izdvaja 300 milijuna kruna (oko 225 milijuna kuna) za jačanje priprema regiona – ali koliko košta kupovina ovih neisprobanih supstanci? Ovog tjedna Läkartidningen izvještava:

Očekuje se da će EMA odobriti Pfizerovo cjepivo već 29. prosinca, a Modernina cjepiva 11. siječnja. U slučaju Astre Zeneca-e – koja još nije predala prijavu – postoji nada za odobrenje krajem siječnja. To znači da će Švedska primiti približno 4 milijuna doza tokom prvog kvartala sljedeće godine. Odobrenje Janssenovog i Curevac cjepiva se također očekuje u travnju“.

Koliko košta ovih 4 milijuna doza? Za zarazu kojom je već moguće upravljati, u 2020. godini nećemo imati značajno više smrtnih slučajeva nego prethodnih godina, a sada je prepolovljena njega sa antikoagulansima (IVA) . Bolest Covid-19 može se spriječiti, ublažiti i u velikoj mjeri izliječiti znanjem koje smo stekli za kratko vrijeme.

10. Ako vam je interes naše zdravlje zašto izdvajate NULA resursa za sve ostale zdravstvene proizvode?

Kada će Švedska agencija za javno zdravlje iznijeti preporuke za jačanje zdravlja i izgradnju kompetentnog imunološkog sustava? U lipnju ste obećali da će na jesen stići preporuke za jačanje imunološkog sustava, ali ništa drugo niste rekli nego – prati ruke, držati distancu i ostati kod kuće. Nema dijetalnih savjeta, nema savjeta o aktivnostima i prirodnim pripravcima koji su prepoznati kao učinkoviti u jačanju imunološkog sustava. Ništa o tome koliko je važno sniziti upalu, popraviti metabolički sindrom i tako dalje. Distribucija besplatnog vitamina C, vitamina D i cinka bio bi izuzetno važan napor u javnom zdravstvu, jer je više istraživačkih studija pokazalo da je sve spomenuto vrlo antivirusno. I košta samo djelić onoga koliko košta eksperimentalno cjepivo farmaceutske industrije.

11. Novi fijasko nakon svinjske gripe?

Ili gledamo u novo „cijepljenje protiv svinjske gripe“ s bačenim novcem ili još gore s bolesnim ljudima? Upravo su se gospoda Johan Carlson i Anders Tegnell, sada državni epidemiolog, odlučili za tu kupovinu i masovno cijepljenje. Nas je švedske porezne obveznike to potpuno nepotrebno koštalo 1,6 milijardi kruna za neškodljivu zarazu, a stotine njih se trajno razboljelo od narkolepsije kao nuspojave toga cijepljenja. Je li gospoda morala snositi odgovornost za ovaj “neuspjeh”? Ne, oboje su unaprijeđeni.

Međutim, švedski narod naučio je nešto iz horor primjera histerije oko cijepljenja protiv svinjske gripe, gdje ste vi, vlada i zdravstvene službe provodili vruću potjeru, te progonili sve ljude koji se nisu htjeli cijepiti, a one koji su kritički govorili razapeli ste u medijima. No, pokazalo se da je riječ o slabo potkrijepljenom balonu koji je farmaceutska industrija postavila putem Svjetske zdravstvene oragnizacije – WHO, a tek je na konferenciji za novinare 29. ožujka 2011. godine Agencija za medicinske proizvode konačno priznala svoju pogrešku i neuspjeh masovnog cijepljenja protiv svinjske gripe.

Ali mi smo, porezni obveznici i to platili. I da, švedske vlasti su kupile cjepivo sa živom kao konzervansom, unatoč odluci da ta supstanca ne smije biti prisutna u cjepivima.

Švedsko masovno cijepljenje protiv svinjske gripe bilo je skandal i medicinska povijesna katastrofa“, rekao je Lars Olof Kallings, bivši šef švedskog Instituta za kontrolu zaraznih bolesti i međunarodno priznati epidemiolog.

Sada se opet širi euforija oko ovog “fantastičnog novog cjepiva” koje će biti rješenje za zatvaranje društva koje ste vi naredili. I to za bolest koja nije toliko opasna po život jer je preživljavanje veće od 99 posto, a u 2020. neće biti znatno više smrtnih slučajeva nego u prethodnih deset godina – ako izuzmete 2.800 starijih ljudi koji su umrli jer su dobili samo lijekove protiv bolova (i spajanje na respiratore) kao što je morfij. Vrijeme njege za bolesne pacijente na IVA-i gotovo se prepolovilo u odnosu na ovo proljeće, zbog njege koja podrazumijeva uvođenje lijekove za prevenciju ugrušaka krvi.

Ali sve se svodi na isto: – kakve garancije imate da će novo cjepivo koje hvalite SVIMA u Švedskoj ukloniti zarazu koronavirusom?

Mi švedski građani imamo pravo dobiti iskrene odgovore na ova pitanja.

“Genoccin” je pravilan termin

Konačno, ovo nije cjepivo u pravom smislu riječi, pa vi zavaravate ljude koristeći taj izraz. Ne postoje sličnosti s tradicionalnim cjepivima s oslabljenim patogenima. Ovaj genetski modificirani eksperiment temeljen je na nanotehnologiji s nizom stranih organizama – a točan naziv bi bio „Genoccin“.

“Genoccin je ispravniji naziv za ovaj novi, genetski modificirani pripravak baziran na nanotehnologiji u injekciji, namijenjen za SARS-CoV-2.”

Radujem se vašem odgovoru, jer sada širite informaciju da je novo (eksperimentalno RNA) cjepivo fantastično dobro – pa dajte nama, švedskim građanima koji financiramo čitavu ovu Ljudsku Fazu IV eksperimenta, osnovu za vašu tvrdnju i odluku da ga nabavite. Primjerice, ono što je Johan Carlson točno rekao u Läkartidningenu: 600.000 ljudi je prvo u redu za primanje cjepiva protiv korone.

U službi zdravlja i čovječanstva, dr.sc. Sanna Ehdin, dr. med. spec. imunolog, autor i lektor


Dodatak: Dobila sam samo sljedeći kratki odgovor iz Službe za odgovore o Covidu-19 pri Agenciji za javno zdravstvo: „U Švedskoj još uvijek nije odobreno cjepivo, stoga još nije moguće odgovoriti na detalje o cijepljenju, jer jednostavno još nemamo dovoljno saznanja“. Interesantno, ali vam to nije smetalo da odlučite da kupite cjepiva i već ih nudite u medicinskom časopisu, tako da morate biti odgovorni za svoje postupke i opravdati svoje vrlo skupe odluke i radnje.

Izvor: https://ekoappen.se/blogg/oppet-brev-till-stefan-lofven-och-johan-carlson/

Preveo: Dokumentarac

5 3 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
nonwo
2 years ago

https://www.youtube.com/watch?v=lkGB1-YFn1Q&feature=youtu.be
Dr. James Lyons-Weiler | PA Medical Freedom Press Conference ( 20 okt 2020 )

Ovo je govor koji će se pamtiti.Šteta da nema hr prijevoda.Treba više donacija za istinu jer su sadržaji koje donosite izvrsni.