Njemačka profesorica neurologije upozorava na opasnost od nošenja zaštitnih maski: “Oduzimanje kisika uzrokuje trajnu neurološku štetu! “

0
2691

Ovo je jedan od najvažnijih postova koje sam ikad objavila, pa vas molim da ga pročitate. Napisala sam transkript nekih najvažnijih trenutaka iz nedavne i izuzetno hitne video poruke dr. Margarite Griesz-Brisson, koju je s njemačkog na engleski prevela Claudia Stauber.

Prof.dr.sc. Margarita Griesz-Brisson, doktor medicine i doktor znanosti je savjetnica za neurologiju i neurofiziologiju s doktoratom farmakologije, s posebnim zanimanjem za neurotoksikologiju, medicinu okoliša, neuroregeneraciju i neuroplastičnost. Ovo je ono što ona ima reći o maskama za lice i njihovim učincima na naš mozak:

“Ponovno udisanje našeg izdahnutog zraka bez sumnje će stvoriti nedostatak kisika i poplavu ugljičnog dioksida. Znamo da je ljudski mozak vrlo osjetljiv na nedostatak kisika. Na primjer, u hipokampusu postoje živčane stanice koje ne mogu biti duže od 3 minute bez kisika – ne mogu preživjeti.

Akutni simptomi upozorenja su glavobolja, pospanost, vrtoglavica, problemi s koncentracijom, usporavanje vremena reakcije – reakcije kognitivnog sustava.

Međutim, kada imate kronični nedostatak kisika, svi ti simptomi nestaju, jer se naviknete na to. Ali vaša će učinkovitost i dalje biti oslabljena i nedovoljna opskrba kisikom u vašem mozgu nastavlja napredovati. Znamo da su za razvoj neurodegenerativnih bolesti potrebne godine do desetljeća. Ako danas zaboravite svoj telefonski broj, kvar u vašem mozgu već je započeo prije 20 ili 30 godina.

Dok mislite da ste se navikli na nošenje svoje maske i udisanje vlastitog izdahnutog zraka, degenerativni procesi u vašem mozgu se pojačavaju kako se vaša uskraćenost kisikom nastavlja.

Drugi je problem što se živčane stanice u vašem mozgu nisu u stanju normalno dijeliti. Dakle, u slučaju da će naše vlade velikodušno dopustiti da se riješimo maski i vratimo se slobodnom disanju kisika za nekoliko mjeseci, izgubljene živčane stanice više se neće regenerirati. Ono što je nestalo, nestalo je.

Ja ne nosim masku, mozak mi je potreban za razmišljanje. Želim imati bistru glavu kad imam posla sa svojim pacijentima, a ne biti u anesteziji izazvanoj ugljičnim dioksidom.

Ne postoji neutemeljeno medicinsko izuzeće od maski za lice jer je nedostatak kisika opasan za svaki pojedini mozak. Svako ljudsko biće mora slobodno odlučiti želi li nositi masku koja je apsolutno neučinkovita kao zaštita od virusa.

Za djecu i adolescente maske su apsolutno neprihvatljive. Djeca i adolescenti imaju izuzetno aktivan i prilagodljiv imunološki sustav te im je potrebna stalna interakcija s mikrobiomom Zemlje. Njihov mozak je također nevjerojatno aktivan, jer ima toliko toga za naučiti. Djetetov mozak ili mozak mladosti žedan je kisika. Što je organ metabolički aktivniji, to mu je potrebno više kisika. U djece i adolescenata svaki je organ metabolički aktivan.

Lišiti mozak djeteta ili adolescenta kisika ili ga ograničiti na bilo koji način, ne samo da je opasno za njihovo zdravlje, već je apsolutni zločin. Nedostatak kisika sprečava razvoj mozga, a šteta koja je nastala kao rezultat NE MOŽE se poništiti.

Djetetu je mozak potreban za učenje, a mozgu je potreban kisik da bi funkcionirao. Za to nam nije potrebna klinička studija. Ovo je jednostavna, neosporna fiziologija. Svjesno i namjerno izazvan nedostatak kisika apsolutno je namjerna zdravstvena opasnost i apsolutna medicinska kontraindikacija.

Apsolutna medicinska kontraindikacija u medicini znači da se ovaj lijek, ova terapija, ova metoda ili mjera ne smije koristiti i nije dozvoljeno za korištenje. Da bi se cijela populacija prisilila da na silu koriste apsolutnu medicinsku kontraindikaciju, za to moraju postojati određeni i ozbiljni razlozi, a razlozi moraju biti predstavljeni nadležnim interdisciplinarnim i neovisnim tijelima da bi bili verifikovani i odobreni.

Kad će se za deset godina demencija eksponencijalno povećati, a mlađe generacije nisu mogle dostići svoj bogomdani potencijal, neće nam pomoći da kažemo “nisu nam trebale maske”.

Kako veterinar, distributer softvera, poslovni čovjek, proizvođač električnih automobila i fizičar mogu odlučivati ​​o pitanjima koja se tiču ​​zdravlja cjelokupne populacije? Molim vas, drage kolege, svi se moramo probuditi.

Znam koliko je nedostatak kisika štetan za mozak, kardiolozi znaju koliko šteti srcu, pulmolozi znaju koliko šteti plućima. Oduzimanje kisika oštećuje svaki pojedini organ

Gdje su naše zdravstvene službe, naše zdravstveno osiguranje, naša liječnička udruženja? Trebala bi im dužnost biti žestoko protivljenje zaključavanju i njegovo zaustavljanje i to od samog početka.

Zašto liječničke komisije izdaju kazne liječnicima koji ljudima daju izuzeće? Moraju li osoba ili liječnik ozbiljno dokazati da nedostatak kisika šteti ljudima? Kakvu vrstu lijeka predstavljaju naši liječnici i liječnička udruženja?

Tko je odgovoran za ovaj zločin? Oni koji to žele provesti? Oni koji su to dopustili i poigrali se, ili oni koji to ne sprečavaju?

Ne radi se o maskama, ne radi se o virusima, sigurno se ne radi o vašem zdravlju. Radi se o mnogo, mnogo većem. Ne sudjelujem u tome. Ja se ne bojim.

Možete primijetiti, već su nam uzeli naš zrak koji dišemo. Izuzetno je važna osobna odgovornost. Odgovorni smo za ono što mislimo, a ne mediji. Odgovorni smo za ono što radimo, a ne nadređeni. Odgovorni smo za svoje zdravlje, a ne Svjetska zdravstvena organizacija. I mi smo odgovorni za ono što se događa u našoj zemlji, a ne vlada.”

5 2 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments