Freedom Airway planira pružati usluge avio prijevoza širom svijeta

Ciljana skupina su klijenti koji žele putovati bez medicinskih ograničenja.

1
1479

Freedom Airway planira pružati ključne usluge povezivanja zajednica slobodnih ljudi širom svijeta. Ciljana skupina su klijenti koji žele putovati bez medicinskih ograničenja. Nova avio kompanija planira koristiti resurse postojećih avioprijevoznika, te pokrenuti domaće i međunarodne vanredne zračne linije.

“Freedom Airway predstavlja vodeći glas u promicanju sigurnog putovanja i pouzdanog prolaza”, smatraju osnivači. “Služi kao važna potpora u povezivanju putnika, pružatelja usluga i poslovnih partnera, omogućavajući im svima stvaranje i održavanje društvenih i poslovnih veza.”

Kompanija je u start-up fazi, a novosti se mogu naći prateći #FreedomAirways i #FreedomAirline poveznice na pretraživačima i društvenim mrežama.

Putnici će unutar EU moći putovati bez medicinskih ograničenja


Ryanair je također najavio da neće od putnika na kratkim linijama unutar EU, tražiti da predoče dokaz o cjepljenju protiv COVID-19.

5 2 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Silvestar Hila
3 years ago

Tako je, to se čekalo. Pa neće nas 3 milijarde ostati uskraćeno za prava. Svi ćemo se organizirati, povezati, riješiti se izdajica, lopova i ubojica iz izvršne vlasti. Ovo je tek početak. Sve ostalo što mediji plasiraju je propaganda straha, a čovjek mora biti dovoljno stabilan i educiran da ne nasjedne.