Fragmenti genoma virusa za koje PCR test detektira pozitivni nalaz ne znače da je osoba zarazna niti da je bolesna

0
2700

HZZJZ također zna, baš kao što to zna i izumitelj PCR testa da rezultati PCR testa ne znače niti zarazne, niti oboljele, niti uzroke smrti od COVIDA-19, pa tako Krunoslav Capak, ravnatelj Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo 28. svibnja 2020. godine izjavljuje za HRT:

“Pacijentica iz Zadra nije niti zarazna niti aktivno bolesna, nego je riječ o fragmentima genoma virusa koji se nalaze na sluznici i koje test detektira i daje pozitivan nalaz”

U slijedećem videu s prevodom na srpski pogledajte što o svom izumu PCR testu, te načinu kako se s rezultatima i interpretacijom rezultata testa može manipulirati, kaže njegov izumitelj, dobitnik nobelove nagrade u području istraživanja iz (bio) kemije prof. dr. sc. Kary B. Mullis:

“Ako pravilno koristite PCR test možete gotovo sve otkriti kod gotovo svakoga…PCR test ne govori jeste li bolesni, niti da vas oštećuje ono što imate u sebi. PCR test ne zna razliku između čestica virusa i živih virusa”

(originalnu snimku bez prijevoda možete pogledati ovdje https://www.youtube.com/watch?v=Xpcdq9jh5Eo)

Uz sve navedeno HZZJZ i medije to ne spriječava da broje žive i mrtve pozitivne na PCR testu, prikazujući ih ili brkajući ih s oboljelima i umrlima od COVIDA-19, niti ih spriječava da s takvim informacijama u udarnim terminima svakodnevno izvješćuju javnost.

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments