EKSKLUZIVNO: Nogom na vrat heroju zbog snimanja očevida policije na javnoj površini!

2
4847

Facebook stranica “Trnje – na posljednjoj liniji obrane” danas je 28. srpnja 2020. godine oko 11 sati objavila video i fotografiju brutalnog postupanja policije prilikom uhićenja građanina koji je snimao njihov rad. Uhićenju se navodno nije opirao.

Policijska uprava zagrebačka je u utorak objavila službeno priopćenje da su Tihomira Blagusa iz zagrebačkog Trnja, koji je zajedno sa susjedima u noći kada je Zagreb pogodila poplava provalio u objekt Hrvatskih voda kako bi spriječio da bujica pogodi Trnje, priveli zbog ometanja očevida i vrijeđanja policajaca. Međutim, na videu koji je snimio Thomir Blagus vidi se da je stajao na javnoj površini i snimao kada mu se obratio policajac. Ubrzo mu je šakom izbio mobitel iz ruke.

Trnjane je zgrozila i fotografija (ispod naslova) uhićenja koju je snimio Domagoj Vorberger:

”Ovako je izgledalo uhićenje našeg Tihomira. Noga na vratu??? Zar nismo nedavno vidjeli što se u Americi dogodilo zbog sličnog policijskog postupka. Važno je napomenuti – Tihomir se nije opirao uhićenju, i čemu onda ovakav postupak? Čemu lisice?”, pitaju se ogorčeni susjedi Tihomira Blagusa.


Izvor: https://www.facebook.com/103563958120954/videos/569768473905607/

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
gostgost
2 years ago

Otkaz stiže za 3…2…1

Tomislav
1 year ago

Koji je to MANIJAK a ne policajac…