Friday, July 23, 2021
No menu items!
Covid-19Dr. Roger Hodkinson: Koronavirus je najveća podvala ikad počinjena...

Dr. Roger Hodkinson: Koronavirus je najveća podvala ikad počinjena nad neupućenom javnošću

-

Vrhunski patolog dr. Roger Hodkinson rekao je vladinim dužnosnicima u Alberti tijekom videokonferencije da je trenutna kriza s koronavirusom “najveća podvala ikada počinjena nad nesuđenom javnošću”.

Dr. Roger Hodkinson, bivši predsjednik Kraljevskog odbora liječnika i kirurga u Ottawi, svojedobno je bio izvršni direktor velikog privatnog medicinskog laboratorija u Edmontonu u Alberti, a posljednjih 20 godina bio je na mjestu predsjednika medicinske službe Biotehnološka tvrtka sa sjedištem u Sjevernoj Karolini trenutno zadužene za prodaju COVID-19 testa. On je medicinski specijalist za patologiju, koja uključuje i virusologiju, za koju je osposobljen na Sveučilištu Cambridge u Velikoj Britaniji – u izvrsnoj je poziciji da govori o ovoj temi.

Patolog Roger Hodkinson rekao je tijekom videokonferencije s kanadskim vladinim dužnosnicima u Alberti da je trenutna kriza s koronavirusom “najveća podvala ikad počinjena protiv neupućene javnosti”.

Hawkinsonovi komentari dani su tijekom razgovora koji su uključivali predstavnike Odbora za javne službe, a video je objavljen na YouTubeu.

Napomenuvši da je i virolog, Hodkinson je istaknuo da kao direktor biotehnološke tvrtke koja proizvodi testove na koronu “možda zna ponešto o tome”.

“U javnosti vlada potpuno neutemeljena histerija iza koje stoje mediji i političari. Nečuveno. Ovo je najveća podvala neupućenoj javnosti u povijesti. “ Liječnik je rekao da se protiv širenja virusa ne može učiniti ništa, osim zaštite starijih i osjetljivijih ljudi. Cijela ova situacija znači da se “političari igraju liječnika, a to je vrlo opasna igra”.

Hodkinson dalje nastavlja naglašavajući da nije potrebna nikakva akcija, osim onoga što se dogodilo tijekom prošlogodišnje sezone gripe: “Ako smo se osjećali loše, ostajali smo kod kuće, uzimali smo pileću juha s rezancima, nismo posjećivali baku, mi smo odlučili kada ćemo se vratili na posao; nije nam trebao nitko da nam kaže.”

Hodkinson je napomenuo da je “držanje rastojanja beskorisno, jer se covid prenosi aerosolima koji lete oko 30 metara dok se ne prizemlje “, pozivajući društvo da se odmah otvori kako bi se izbjegao razarajući učinak općeg zatvaranja.

Također smatra da je obaveza nošenja maske potpuno besmislena : “Maske su potpuno beskorisne. Nema dokaza o njihovoj učinkovitosti. “

“Maske od papira i platna nisu ništa drugo do javni izraz moralne i političke podobnosti. Obično ih ni ne nose kako treba. Prava komedija. Jadni, neupućeni ljudi – ne govorim to u podrugljivom smislu – hodaju poput leminga, poslušno stavljajući maske na lica, ne sluteći zašto.”

Osvrnuo se i na nepouzdanost PCR testova, napomenuvši da pozitivan rezultat testa ne znači, naglašavam: to ne znači kliničku infekciju“i da bi testiranje trebalo zaustaviti, jer pogrešne brojke” stvaraju histeriju u javnosti “.

Hodkinson je rekao da je rizik od smrti u provinciji Alberta za osobe mlađe od 65 godina “jedna od tri tisuće” i da je “nečuveno” zatvaranje cijelog društva zbog nečega što je nazvao “samo još jednom ozbiljnom gripom”.

“Potpuno mi je neshvatljivo da je sve doseglo takve razmjere. To bi trebalo biti zaustavljeno već sutra “, zaključio je dr. Hodkinson.

Preuzeto: https://hr.sott.net/

Izvor: https://summit.news/2020/11/18/top-pathologist-claims-coronavirus-is-the-greatest-hoax-ever-perpetrated-on-an-unsuspecting-public/

1 COMMENT

5 4 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
toto
8 months ago

1 od 300.000, a ne 1 od 3.000

Posljednje novosti

Britanska istraživačka skupina: Cjepivo protiv koronavirusa “nesigurno za ljude” zbog neželjenih događaja

Medicinska istraživačka skupina u Velikoj Britaniji istaknula je da su cjepiva protiv Wuhan koronavirusa (COVID-19) "nesigurna za ljude" na...

Bijela kuća traži nadzor SMS poruka nad ‘dezinformacijama’ o cjepivu

Bijela kuća će tražiti od davatelja SMS usluga nadzor nad 'dezinformacijama' o cjepivu u privatnim tekstualnim porukama Prema Politicu, čini...

[VIDEO] Dr. Jane Ruby: “Znali su da će ovo cjepivo dovesti do komplikacija srca!” – s prijevodom

Dr. Jane Ruby: "Iako FDA i CDC znaju još od prosinca 2020. godine da ti pripravci mogu dovesti do...

[VIDEO] Bivši policajac Mark Sexton poziva narod na okupljanje ispred parlamenta Ujedinjenog Kraljevstva, 19. srpnja 2021. godine – s prijevodom

Poziv bivšeg policajca Marka Sextona na okupljanje ispred UK parlamenta, 19. srpnja 2021. godine Objavljeno 5. srpnja 2021. Prevoditelj: nepoznat Izvor: https://youtu.be/cvozHYyaPUI

[VIDEO] Dr. Scott Jensen: “Cjepivo protiv COVIDA moglo bi uništit živote mnoge djece” – s prijevodom

Liječnik Scott Jensen, kandidat za guvernera Minnesote: "Cjepivo protiv COVID-a uništit će živote mnoge djece. Izazivam medije da stave...

[VIDEO] Dr. Sucharit Bhakdi: VAŽNA OBAVIJEST!

Prof. Sucharit Bhakdi objašnjava nedavna otkrića koja iz temelja mijenjaju COVID narativ. Naime, najnovije znanstvene spoznaje dokazuju da VEĆ...

SAZNAJTE...

Možda će Vam se ovo svidjetiRELATED
Recommended to you

Tweet
Share
Vibe
WhatsApp