Britansko ministarstvo zdravstva i američki zavod za javno zdravstvo priznali da SARS-CoV-2 virus ne postoji?

0
2502


U ovom videozapisu Gemma O’Doherty, višestruko nagrađivana istražna novinarka iz Irske, predstavlja odgovor Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi (DHSC) Velike Britanije na Zahtjev za pristup informacijama. U zahtjevu se traži od DHSC-a da dostavi dokaz da je virus SARS-COV-2 izoliran. DHSC nema dokaz o izolaciji virusa.

Izvor:

Posjetite njezinu web stranicu da biste pročitali više o njenom radu.

https://gemmaodoherty.com/

Doktor Andrew Kaufman, koji je studirao mikrobiologiju na MIT-u, u ovoj prezentaciji u 13:15 govori o tome zašto je važno izolirati virus. Također je dobro pogledati od početka do kraja kako organizacije pokušavaju dokazati izolaciju koja nije vjerodostojna.


DHSC je također uključio izjavu:

Za neke je bolesti moguće uspostaviti uzročnost između mikroorganizma i bolesti izoliranjem patogena od pacijenta, uzgojem u čistoj kulturi i ponovnim unošenjem u zdrav organizam. Oni su poznati kao “Kochovi postulati” i razvijeni su 1884. Međutim, kako je naše razumijevanje bolesti i različitih uzročnika bolesti napredovalo, to više nije metoda za utvrđivanje uzroka bolesti. Odavno je poznato da virusne bolesti ne mogu biti identificirani na ovaj način jer se virusi ne mogu uzgajati u „čistoj kulturi“. Kada se pacijent testira na virusnu bolest, to se obično radi traženjem prisutnosti antigena ili virusnog genetskog koda kod domaćina tehnikama molekularne biologije. IR 1243364

Na početku donjeg intervjua, dr. Kaufman objašnjava kako su nam rekli da imaju genom virusa, ali to je manjkavo, jer ga grade od patchwork računalnih modela, umjesto da ga zapravo odvoje i identificiraju.

Također u 7:00, dr. Kaufman objašnjava da da biste utvrdili hoće li PCR test koji se koristi za dijagnozu COVID-19 biti točan, morate izolirati virus kako biste mogli utvrditi otkriva li test virusnu infekciju. Pozitivan rezultat testa možda zapravo nije pozitivan, ali posljedica pozitivnog rezultata testa JEST stvarna.CDC je izjavio da virus nije izoliran u dokumentu iz srpnja

CDC 2019-Novel Coronavirus (2019-nCoV) Real-Time RT-PCR Diagnostic Panel

Izvor:

Zaključak

Sugeriraju li ove informacije da virus ne postoji kako nam kažu? Ako virus još nije izoliran, kako prave učinkovito cjepivo ili test?

5 3 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments